Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΜΗ ΜΙΛΑΣ , ΜΗ ΓΕΛΑΣ ... ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ... 
ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΡΑΦΗΝΑΤΟΣ 
 



Μεγάλος κίνδυνος! Ο Καραμανλής μπορεί να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής....

Την απειλή ότι ο πρώην πρωθυπουργός του playstation Κώστας Καραμανλής είναι πιθανό να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές διατυπώνει το περιβάλλον του ή κάποιοι κύκλοι που χρησιμοποιούν το όνομά του.

Αφού επί 5 χρόνια η επανίδρυση του κράτους παρέμεινε ένα σύντομο ανέκδοτο και τα ελλείμματα της χώρας εκτοξεύθηκαν επί των ημερών του, εδώ και 4 χρόνια ούτε μιλάει ,ούτε πράττει τίποτα.

Η παρουσία του στο κοινοβούλιο είναι αθόρυβη και το μόνο που κάνει είναι να προσέρχεται και να ψηφίζει χωρίς να παράγει κοινοβουλευτικό έργο ή παρεμβάσεις στα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την κυβέρνηση του κόμματός του και τη χώρα.

Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση που ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, βρεθεί σε ψηφοδέλτιο του κόμματος φέρεται να έχει πάρει ο Κώστας Καραμανλής.

Ο πρώην πρωθυπουργός και επί 13 χρόνια πρόεδρος της ΝΔ εμφανίζεται χολωμένος για την κριτική που του ασκεί ανοιχτά ο υπουργός Οικονομικών για την περίοδο στην οποία κυβερνούσε τη χώρα.

Οπως αναφέρει το «Βήμα της Κυριακής», ο Κώστας Καραμανλής φέρεται αποφασισμένος να θέσει εαυτόν εκτός κόμματος εφόσον ο Γιάννης Στουρνάρας κατέβει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

Παράλληλα, δεν είναι λίγοι οι βουλευτές του κόμματος που δεν ανήκουν στο «καραμανλικό μπλοκ» αλλά εμφανίζονται επικριτικοί απέναντι στους χειρισμούς του κ. Στουρνάρα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τα ονόματα των Μάκη Βορίδη, Προκόπη Παυλόπουλου, Νικήτα Κακλαμάνη, αλλά και της Ντόρας Μπακογιάννη.

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Στουρνάρας, όταν ερωτάται για το πολιτικό του μέλλον, δηλώνει ότι δεν έχει συζητήσει τίποτα τέτοιο με τον πρωθυπουργό γράφει το Iefimerida.gr και πως στην παρούσα φάση τον ενδιαφέρει η ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος.

To καλύτερο που έχει να κάνει ο Κώστας Καραμανλής είναι να πάει σπίτι του να απολαμβάνει την οικιακή γαλήνη , τη θάλασσα και τα ταβερνάκια της Ραφήνας και να μην έχει αυτό το βάσανο να πηγαινοέρχεται μέχρι το κέντρο της Αθήνας για να χάνει το χρόνο του στο κοινοβούλιο.

Είναι καιρός να απαλλάξουν τον τόπο από την παρουσία τους οι πολιτικές οικογένειες που οδήγησαν εδώ τη χώρα. Είναι και η μόνη προσφορά που μπορούν να έχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ