Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ "ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΟΜΜΑ" ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ"
Η ΝΔ ΤΟΥ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ

9 σχόλια:

  1. ΒΑΛΤΟ ΟΛΟ ΙΑΚΧΕ ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΑ ΣΤΑΗ.
    ΓΑΤΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ Μ Ε ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχολιο-ερωτηση προς τη ξανθια κακια μαγισσα του καναλιου, θα ειναι ασχετο με το θεμα που ειχαν προς συζητηση.Πιστευει αληθεια οτι τα σινιε φορεματακια που φορα τον τελευταιο καιρο στην εκπομπουλα της την κανουν περισσοτερο κυρια??? Πιστευει οτι μπορει να μιλα ανεξελεγκτα και να προσβαλει ομαδες ανθρωπων???...η ηθικη και αμεμπτη κ.μαυριδου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. β αλε ρε ιακχε το πουλεν του ομιλου τον γραφικο δημαρχο Ανδρεα που τσαλακωσε τη κ μαυριδου.
    ΦΑΠΑ-ΦΑΠΑ-ΦΑΠΑ ΑΝΤΕ ΚΥΡΟΥΛΑ ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η "ενημέρωση" των Σερραίων
    Ανύπαρκτη επικοινωνιακά η δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη χωρίς να γίνεται καμία διαχείριση στο τι λέγεται και τι βγαίνει έξω στον κόσμο. Τα δημοτικά συμβούλια έρμαια στα παπαγαλάκια να βγάζουν αυτό που γουστάρουν και να κάνουν πρώτο θέμα τα σκουντήματα στου δημάρχου στον πρόεδρο. Και η ενημέρωση των Σερραίων για τα δημοτικά θέματα καμιά, αφού τα.... ανύπαρκτα δελτία τύπου δεν τα βλέπεις πουθενά, ενώ τα θέματα μεγάλης σημασίας τα βαφτίζουν ανύπαρκτα.
    Η juroPro αλωνίζει στα δημοτικά και ψάχνει την τρίχα για να κάνει θέμα ενώ η γραμμή του καναλιού για να ρίξει τον Αγγελίδη είναι δεδομένη. Η "ατμοσιδερόστρα" δεν ξέρει να κάνει αυτοδιαχείριση του λόγου της και συνεχώς πέφτει σε φάουλ, τα έκανε παλιά η νυν "σωτήρας" του κοινοβουλίου αλλά ήξερε να κρατάει τα προσχήματα στο ακουστικό.
    Ο Καμπούρης την ίσιωσε σήμερα αλλά.... μπααα δεν παίρνει χαμπάρι νομίζει οτι η Σταη με την Τρέμη είναι "μπουρέκια' δίπλα της, ποιος βέβαια να την σταματήσει ποιος;

    Ετσι δήμαρχε συνέχισε να τους δίνεις διαφημιστικά μπας και σε πούνε ...καλημέρα !!!

    Αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ «ΑΦΑΙΜΑΞΗ» 70 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ «ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ» ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ... ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ...!!!
    ΕΝΩ ΟΦΕΙΛΕ και ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΗΝ «ΑΝΕΛΑΒΕ» Ο...ΙΔΙΟΣ...!!!

    Λαμογιάς, του «μονόπρακτου» Πελεγρίνη, το...ανάγνωσμα...!!!
    Ο «ενσαρκωτής» του Ιουλιανού του Παραβάτη καί Υποψήφιος γιά το Επικρατείας των Τσιπροσυριζαίων, καταγγέλεται ευθέως από το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου, γιά ζημιά 70 εκατ. ευρω πού προκάλεσε η «διαχειρησή» του στο Πανεπιστήμιο...

    Θα θυμάσθε τι φαγοπότι έγινε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ότι ο τότε Πρύτανης εκτίει τη ποινή του στη φυλακή.
    **********
    Πρόσφατο παράδειγμα ο Βουλευτής και Υπεύθυνος Οικονομικού του ΣΥΡΙΖΑ, ο Καθηγητής Σταθάκης πού παραπέμπεται για κακουργηματικές ατασθαλίες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
    **********
    Επίσης άμοιρος καταγγελιών δεν είναι και ο Πρύτανης του ΑΠΘ ο Μυλόπουλος π. ΠΑΣΟΚ και σήμερα Τσιπροσυριζαίος....
    **********
    Στη κατά Πελεγρίνη αναφορά μεταξύ άλλων καταγγέλεται:
    ---------------------------------
    «Ο κ. Πελεγρίνης ισχυρίζεται ότι αγωνίζεται για την προάσπιση του Δημόσιου Πανεπιστημίου και ειδικώς του ΕΚΠΑ, ξεχνώντας ότι, εκτός των όσων συμβαίνουν σήμερα και πλήττουν καίρια το Ίδρυμα, επί θητείας του και ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια το Πανεπιστήμιο Αθηνών, σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2012 που υπέβαλε προς έγκριση στο Συμβούλιο, έχασε περισσότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ από ζημίες του χαρτοφυλακίου κινητών αξιών, όταν ο ετήσιος προϋπολογισμός του ΕΚΠΑ είναι 18 εκατομμύρια ευρώ.
    **********
    Από τις ζημίες αυτές, Euro 6.704.588,07 μόνον προέρχονται από την «αναγκαστική» διαχείριση της ΤτΕ κατά το PSI και οι υπόλοιπες από διαχείριση του χαρτοφυλακίου από τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου των οποίων προΐσταται.
    Να σημειωθεί ότι ο κ. Πελεγρίνης δεν πρότεινε στο Συμβούλιο κανέναν Αναπληρωτή Πρύτανη με αρμοδιότητα τα οικονομικά, αναλαμβάνοντας προσωπικά εξ ολοκλήρου την ευθύνη και παρά το γεγονός ότι του συνεστήθη να ζ
    Για τον λόγο αυτό αλλά και άλλους που επίσης δείχνουν σοβαρή οικονομική βλάβη του ΕΚΠΑ κατά την πρυτανεία του κ. Πελεγρίνη, το Συμβούλιο Ιδρύματος με την απόφασή του της 13ης Οκτωβρίου 2013 δεν ενέκρινε τον ισολογισμό του 2012 και ζήτησε ομόφωνα να γίνει άμεσα έλεγχος από ορκωτούς λογιστές τόσο στον Τακτικό Προϋπολογισμό όσο και στην εν γένει διαχείριση της Περιουσίας του Ιδρύματος καθώς και τον Ειδικό Λογαριασμό».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ ! ΠΟΝΑΕΙ ?
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ , ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ !
      ΑΛΗΘΕΙΑ , ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ( Α΄- Β' - Γ' ) ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ , ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ , ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ κ.λ.π , ΠΟΣΟΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ? ΠΟΣΟΙ ?
      Υ.Γ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ?

      Διαγραφή
  6. Κανονικά συνεχίζει να παίρνει το μισθό του ο Επαμεινώνδας Κορκονέας παρά το γεγονός ότι έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008, στα Εξάρχεια.

    Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, αν και το Πειθαρχικό Συμβούλιο έχει συγκληθεί πέντε φορές, ο δικηγόρος του Κορκονέα επικαλείται αδυναμία να παρευρεθεί, με αποτέλεσμα να έχει καταφέρει απανωτές αναβολές στην απόφαση του συμβουλίου.

    Ως εκ τούτου, ακόμη και σήμερα -αν κι έχουν περάσει περισσότερα από 4 χρόνια από το βράδυ που δολοφονήθηκε ο Γρηγορόπουλος- ο Κορκονέας εξακολουθεί να βρίσκεται εγγεγραμμένος στους καταλόγους προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και να λαμβάνει το 30% των αποδοχών του.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τον συγκατηγορούμενό του Βασίλη Σαραλιώτη, στον οποίο έχει επιβληθεί ποινή 10ετούς κάθειρξης.

    Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, ο Νίκος Δένδιας είναι έξαλλος με την υπόθεση και αποφασισμένος να “τελειώνει ο παραλογισμός”.

    Την ερχόμενη Τρίτη 19 Μαρτίου πάντως, έχει προγραμματιστεί η επόμενη σύγκληση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλη μια περίπτωση επίορκων υπαλλήλων που ενώ κατάκλεψαν το Δημόσιο εμείς συνεχίζαμε να τους πληρώνουμε έρχεται στο φως της δημοσιότητας και είναι άκρως εξοργιστική!

    Πέρυσι είχε αποκαλυφθεί η περίπτωση επίορκων υπαλλήλων του ΙΚΑ Καλλιθέας οι οποίες είχαν κατακλέψει το δημόσιο και είχαν φτιάξει βίλες με πισίνες με την λεία τους!

    Ήταν, 8 Μαρτίου του 2012 όταν έφτασε στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ το ενημερωτικό σημείωμα της Οικονομικής Αστυνομίας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις παρανομίες επίορκων υπαλλήλων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Καλλιθέας, που προκάλεσαν ζημία 11 εκατομμυρίων ευρώ.

    Όπως, όμως, προκύπτει από έγγραφο του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, στις 28 Φεβρουαρίου του 2013, δηλαδή 11 ολόκληρους μήνες μετά, επιβλήθηκε σε τρεις από αυτούς, η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης.

    Σε όλο αυτό το διάστημα οι επίορκοι υπάλληλοι που κατάκλεψαν το Δημόσιο πληρώνονταν κιόλας το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών τους!

    Όλα αποκαλύφθηκαν μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καράμπελα, ο οποίος ζητούσε να ενημερωθεί αν έχουν βάση δημοσιεύματα, σύμφωνα με το οποία το πειθαρχικό συμβούλιο καθυστέρησε δραματικά να επιβάλει την πειθαρχική ποινή στη συμμορία του ΙΚΑ Καλλιθέας, η οποία αμειβόταν με βάση τον νόμο με το 50% των μηνιαίων αποδοχών.

    Όπως ειδικότερα προκύπτει από το έγγραφο του υπουργού Εργασίας:

    - Στις 8.3.2012 υπεβλήθη στο ΙΚΑ- ΕΤΑΜ ενημερωτικό σημείωμα και στις 9.3.2012 υπεβλήθη και η δικογραφία της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τα οποία γινόταν γνωστή η προσαγωγή ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών επτά (7) ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι τριών υπαλλήλων του ΙΚΑ Καλλιθέας.

    - Στις 12.3.2012 διαβιβάστηκε στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και το έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών με το οποίο έγινε γνωστή η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των τριών υπαλλήλων.

    - Στις 11.4.2012, μετά από σύμφωνη γνώμη του Α΄ Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, εκδίδονται διαπιστωτικές πράξεις του διοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, με τις οποίες οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι τέθηκαν σε αργία, με καταβολή του 1/3 των μηνιαίων αποδοχών (κατ΄ εφαρμογή του Ν. 3528/07) και παράλληλα ασκήθηκαν πειθαρχικές διώξεις σε βάρος τους.

    - Για την υπόθεση αυτή δεν διενεργήθηκε ΕΔΕ, καθώς με έγγραφο του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, με θέμα «πειθαρχικός έλεγχος-λήψη διοικητικών μέτρων», έγινε γνωστό στη Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ότι παρέλκει η διενέργειά της, καθόσον τα πραγματικά περιστατικά, όπως θα προέκυπταν από τα στοιχεία της ποινικής δίωξης, θα ήταν επαρκή. Παράλληλα βρισκόταν σε εξέλιξη έλεγχος από τη Διεύθυνση Επιθεώρησης Υπηρεσιών Ασφάλισης Διοίκησης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σε εκτέλεση εντολής του υποδιοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

    - Ο υπουργός επικαλείται έγγραφο της 4ης ειδικής ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών, με ημερομηνία 20.11.2012 από το οποίο προκύπτει ότι την περίοδο εκείνη η διενεργούμενη κύρια ανάκριση βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη, εν αναμονή του πορίσματος της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Ασφάλισης ΙΚΑ, διότι από το περιεχόμενο του θα ήταν δυνατό να εξειδικευθούν οι κατηγορίες και το ακριβές ύψος τις ζημίας που προκλήθηκε. Την ίδια ημέρα, στις 20.11.2012 υποβάλλεται στη Διεύθυνση Διοικητικού Προσωπικού η έκθεση ελέγχου από την οποία προέκυπτε ότι είχαν ταμειακά εκτελεστεί 7.991 αποφάσεις παροχών για 1.213 ασφαλισμένους με αποτέλεσμα οικονομική ζημία για το Ίδρυμα ποσού 11.058.540 ευρώ.

    - Μετά την υποβολή της έκθεσης αυτής, η υπόθεση εισάγεται στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και στις 21.12.2012 οι εμπλεκόμενοι κλήθηκαν σε απολογία. Όμως στις 28.01.2013 και στις 29.01.2013, η πρόεδρος και ένα μέλος του Α΄ Υπηρεσιακού Συμβουλίου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Στις 18 Φεβρουαρίου 2013 το ΔΣ του ΙΚΑ ΕΤΑΜ όρισε νέα μέλη στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο το οποίο δίκασε την υπόθεση και στις 28.02.2013 επέβαλε την πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης στους τρεις επίορκους υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΑΛΤΟ ΟΛΟ ΙΑΚΧΕ ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ