Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΛΙΑΠΗΣ : "ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ"


    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛ ...



16 σχόλια:

  1. Η "εξυπνάδα" της ¨ανοησίας των εντίμων ¨πολλαπλασιάζεται και στο κλάμπ των πλουσίων και επώνυμων. Οι 'εχοντες και κατέχοντες" ευρώ πολλαπλασιάζονται στην ριζοσπαστική αντιπολίτευση της δραχμής,.Η αντίσταση στο μνημόνιο γίνεται με αποζημειώσεις εκατομμυρίου και εκατοντάδες χιλιάδες μετοχές. Το δέντρο της αγάπης και το πανηγυρι της πολιτείας των ευχών συνυπάρχουν.Όλα αλλάζουν στη χώρα του "success story" ή τώρα αρχίζει να βγαίνει η πραγματική εικόνα των εντόπιων πολυχρωμων απελευθερωτών μας?Απο την άλλη καραδοκεί ο βούρδουλας του φασισμού.Σκύλλα και Χάρυβδη μπροστά μας,ο Οδυσσέας παραμένει απών.Ετοίμασε ένα φραπέ και σουβλάκι να γιορτάσουμε το επίδομα ανεργίσς στην καφετερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΝΟΚΙΟ ΓΕΜΗΣΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μισέλ είναι κλασσική περίπτωση εκπροσώπου της γενιάς του Πολυτεχνείου !!!
    Έτσι δεν είναι ΙΑΚΧΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ .
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ .

    ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς που δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες και ο Τσίπρας ξεμπροστιάστηκε ολοσχερώς. Τον ξεμπρόστιασαν τα «Νέα» και το «Βήμα» που ανακάλυψαν ότι δεν έχει δηλώσει μια μοτοσυκλέτα που είχε αγοράσει το 2007 για 7.300 ευρώ και που σήμερα κάνει τουλάχιστον 500 ευρώ, αν βρεις κάποιο κορόιδο να την αγοράσει. «Τι έγινε η μοτοσυκλέτα του κ. Τσίπρα;» αναρωτιέται ευλόγως το "Βήμα" και συμπληρώνει «Γιατί αν την πούλησε ή την παραχώρησε σε κάποιον συγγενή ή φίλο του, έπρεπε να το είχε δηλώσει». Σιγά μην έχει φίλους ο Τσίπρας.
    Αφήστε τα μισόλογα, κύριοι, και πείτε επιτέλους την αλήθεια! Ο Τσίπρας έδωσε τη μοτοσικλέτα του για να διαπραχθούν στυγερά εγκλήματα. Την έδωσε σε τρομοκράτες, για να σκοτώνουν τον κοσμάκη και να διαφεύγουν, την έδωσε σε ληστές, για να γδύνουνε τις τράπεζες και να χάνονται στα στενά, την έδωσε σε κλεφτρόνια, για να αρπάζουν τις τσάντες από τις γριούλες, την έδωσε σε εμπόρους ναρκωτικών, για να δελεάζουν τα παιδιά μας και να τους πουλάνε ηρωίνη.
    Θα τα βγάλει όλα στη φόρα η «Ομάδα Αλήθειας» της Ν.Δ., είναι θέμα χρόνου. Καθίστε στο Μega να απολαύσετε το συγκλονιστικό βίντεο: Δύο τύποι με κουκούλες καβαλάνε μια μοτοσικλέτα που γράφει πάνω με μεγάλα γράμματα ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και πυροβολούν αδιακρίτως στον αέρα. «Τους βλέπεις, Όλγα μου, τους τρομοκράτες πάνω στη μοτοσικλέτα του Τσίπρα; Τους βλέπω, Γιάννη μου, αλλά ο ένας μοιάζει λίγο με τον Μουρούτη. Δεν είναι ο Μουρούτης, Όλγα μου, είναι ο Ντουρούτης, ρώτα και τον Παύλο που είναι αριστερός και τους ξέρει αυτούς από μικρός. Ξαναρίξε, ρε Παναγιωτόπουλε, το βίντεο να δούμε τους κουκουλοφόρους. Δεν μπορώ τώρα, γράφω ποιήματα, με έχει καθηλώσει η έμπνευση».
    Οι περιπέτειες της σατανικής μοτοσικλέτας δεν σταματούν εδώ. Όταν τελειώνουν οι δολοφόνοι, οι ληστές και οι κλέφτες, την παραλαμβάνει τη μοτοσικλέτα το λόμπι της δραχμής -μαντάρα μας το κάνατε το λόμπι, όλο ροδιές και λάσπες- για να μεταφέρει δεκάρικα, πενηντάρικα, χιλιάρικα, δεκαχίλιαρα, να τα έχουμε έτοιμα όταν θα επιστρέψουμε στο εθνικό νόμισμα. Μέρα - νύχτα πηγαινοέρχεται ο Λαφαζάνης με τη μοτοσικλέτα από το νομισματοκοπείο στα υπόγεια της Κουμουνδούρου, δεκάδες πέρα - δώθε με βαλίτσες γεμάτες αχνιστά χαρτονομίσματα. Κι όταν περνάει από τις λαϊκές συνοικίες, μαρσάρει ο Παναγιώτης μανιωδώς για να ξυπνήσει η εργατική τάξη και να ξεχυθεί στους δρόμους του αγώνα.
    Χάθηκε η μοτοσικλέτα του Τσίπρα και το καθεστώς ταράχθηκε σφόδρα. Η μοτοσικλέτα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, σε αντίθεση με τα δύο εκατομμύρια του Βενιζέλου και τα ακίνητα του Σαμαρά στην Κηφισιά και την Εκάλη, που παραμένουν σταθερά στις θέσεις τους, έτοιμα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του ελληνικού λαού. Αν παραστεί ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ω ΚΑΙΡOI , Ω ΗΘΗ !!!
    "ΕΓΡΑΨΑΝ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΤΑ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ "ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗΣ"
    ΑΛΕΒΙΖΑΚΗ ΧΡΥΣΑ: ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΤΟΥ 1960΄΄!!!!
    ΄΄ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ΄΄ ΄...για τον κ. Μέγκλα!!!!
    Ανοίγει «κερκόπορτα» για το ξεσπίτωμα χιλιάδων!!!
    ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!!!!!
    Ε ΑΝΤΩΝΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ Ο ΚΑΨΕΡΟΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ!
    ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ
    1,ΕΞΕΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ
    ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΩΣΤΟ.ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ Ο ΞΥΝΟΣ.
    2.ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΥΣΩΜΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΛΟΚΕΡ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗΣ!
    Α ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ.ΤΡΕΜΕ ΣΤΑΘΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΧ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΦΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΒΙΖΑΚΗ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΟΥ 1960 Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΣ ΞΚΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΕΥΣΩΜΗΣ ΑΛΕΒΙΖΑΚΗ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΟΥ 1960 ΑΛΛΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ... ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΊΜΗΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ... "ΕΠΙΠΕΔΟ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , Ο ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ

      "ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ"

      Διαγραφή
    2. ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΑ ΨΕΙΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΗΤΟ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΦΟΔΙΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Α ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ 2009 ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΧ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.ΕΜΑΘΑ ΠΑΛΙ ΕΡΑΝΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ........ ΕΝΑ ΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ......

      Διαγραφή
  9. Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ;
    Η αβάσταχτη ελαφρότητα του νεοέλληνα.
    Από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, το κράτος έχει συνέχεια…
    Ξαναέπεσαν οι νεοέλληνες από τα σύννεφα, μαθαίνοντας ότι ο Μιχάλης Λιάπης, ο ανιψιός του “εθνάρχη”, ο μέχρι πριν λίγα χρόνια υπουργός μεταφορών και πολιτισμού(sic) που έβγαινε πρώτος σε ψήφους στις εκλογές, είναι ένας γλοιώδης ξεφτιλισμένος απατεώνας.
    Αλήθεια, όταν τον έβγαζαν πρώτο σε ψήφους, δεν ήταν ο Λιάπης ένα διεφθαρμένο ελεεινό ανθρωπάκι;
    Μήπως τον ψήφιζαν για το ..ταλέντο και τις μοναδικές γνώσεις του στην δημόσια διοίκηση;
    Το ξάδερφό του γιατί τον έκαναν πρωθυπουργό, για τις βαθιές του γνώσεις στο play station;
    Αλλά είπαμε, το Ελληνικό κράτος έχει συνέχεια…
    Μεταπολεμικά, για τους ακροδεξιούς και τους ταγματασφαλίτες νικητές του εμφυλίου, το δημόσιο και το κράτος γενικότερα, ήταν πεδίο δόξης λαμπρό.
    Δεν υπήρχε περίπτωση να μπει κανείς στο δημόσιο αν δεν ήταν εθνικόφρων αυτός και όλο του το σόι.
    Η ολιγαρχία που κυβερνούσε διάλυσε τα πάντα, με αποτέλεσμα σχεδόν το ένα τρίτο του πληθυσμού να φύγουν μετανάστες στο εξωτερικό.
    Επί χούντας –που κάποιοι επιμελώς ‘ξεχνούν’- συνεχίστηκε το ίδιο τροπάρι.
    -Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος που όλο τυχαία έμενε σε βίλα του Ωνάση, έκανε τον έναν αδελφό του, τον Κωνσταντίνο, στρατιωτικό ακόλουθο, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προεδρίας, Περιφερειακό Διοικητή Αττικής και “υπουργό παρά τω πρωθυπουργώ”.
    -Ο άλλος αδελφός, ο Χαράλαμπος, διορίστηκε στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
    -Ο Σ. Παττακός, ανάθεσε στο γαμπρό του, τον Αντρέα Μεϊντάση, διάφορα συμβόλαια με το Δήμο Αθηναίων, όπως κατασκευή υπόγειου γκαράζ στην πλατεία Κλαυθμώνος, τεχνικές μελέτες, κλπ.…
    -Ο Μακαρέζος διόρισε τον κουνιάδο του, Αλέξανδρο Ματθαίου, υπουργό Γεωργίας και – αργότερα- Βόρειας Ελλάδας, κλπ.
    Μεταπολιτευτικά το ρουσφέτι κυριάρχησε, μέχρι που τελικά φαλιρίσαμε.
    Θα πίστευε κανείς πως κάτι θα άλλαζε μετά από τόσα χρόνια, αλλά εφόσον τα πρόβατα συνεχίζουν και τους ψηφίζουν, κορόιδα είναι να σταματήσουν να τρώνε;
    Χρήστος Σταϊκούρας, αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, διόρισε την σύζυγό του στην βουλή.
    Τάκης Μπαλτάκος, γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, η σύζυγος του διορίστηκε στην βουλή.
    Βύρωνας Πολύδωρας διόρισε την κόρη του, ο Φ. Πετσάλνικος, την μνηστή του ανιψιού του, ενώ το ρεκόρ πρέπει να έχει ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιάννης Τραγάκης, που διόρισε στην βουλή τον γιό του, την νύφη του, την κόρη του, τον γαμπρό του, και την αδελφή του γαμπρού του!!!!!
    Τους κάνει εντύπωση το θράσος του Λιάπη, την ίδια στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διορίζει τα ανίψια του στο υπουργείο, ενώ ταυτόχρονα απολύει καθαρίστριες των 500 ευρώ που ξημεροβραδιάζονται έξω από το υπουργείο.
    Βέβαια ο Κυριάκος είχε καλούς δασκάλους, τον μπαμπά του που είχε μετατρέψει τα ρουσφέτια σε τέχνη, και την αδελφή του που ως υπουργός εξωτερικών είχε πάρει μαζί της στην Νέα Υόρκη, βαφτίζοντάς τους ως “σύμβουλους”, τον σύζυγό της, τα παιδιά της, τα ανίψια της, την αδελφή της και τον άντρα της…
    Πραγματικά, δεν παιζόμαστε.
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΔΕΡΦΕ 12.51 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ !!!
      ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ .
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ?

      Διαγραφή
  11. ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΔΙΚΤΥΟ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΤΦΕΡΩ.
    ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ Α......Σ ΞΕΚΙΝΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ!
    ΑΧ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Ο ΖΗΚΟΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ?
    ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?
    ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΕΙΝΑΙ?
    220000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΡΗΤΑ Η ΚΥΡΙΑ?
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΗΛΙΔΗ ΤΣΙΜΠΙΣΕΣ ΣΤΙΣ ΣΤΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ?
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ
    ΞΥΝΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟΥ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ?
    ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
    ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΛΙΑ ΣΤΑΗ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. με κρυμμενο ταπερακι θα πηγαινε σε εγκαίνεια
    ο κυρ λιάπης ο πρωτοξαδερφος
    α στα γαμηδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ