Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΦΙΛΟΖΩΪΑ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ

 ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ  ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ;





o iakxos: ΥΠΟΠΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ: ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ  ΜΑΡΙΑΣ - ΖΩΗΣ ΚΟΝΤΟΥ ...    ... ΟΤΙ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ 150 ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ Η καταγγελί...

Δημοσιεύω αυτούσιο το σχόλιο αναγνώστριας τουθ blog  , το οποίο ευελπιστώ να έχει και συνέχεια για να αποκαλυφθεί ο ακύρηχτος πόλεμος που διεξάγεται τα τελευταλία χρόνια στο Δημοτικό Κυνοκομείο μεταξύ των φιλοζωϊκών συλλόγων και της δημοτικής αρχής. Η Μαρία Ζωή Κοντού,  "ο θηλυκός Ζορό των αδέσποτων" έφθασε σε σημείο να χειροδικήσει κατά του περσινού υπεύθυνου Αντιδημάρχου Βαλτσιάνη ( βέβαια με τον Καλαϊτζίδη δεν την "παίρνει" για τσαμπουκάδες) ενώ μαθαίνω ότι  για το θέμα ενδιαφερον έδειξε και η γνωστή κυρία της UNESCO , οπότε το ζήτημα λαμβάνει και άλλες διαστάσεις 


"Είμαι εθελόντρια στο κυνοκομείο και μάλιστα οχι Σεραία.

Έχω φρίξει με αυτή την χυδαιότητα. Αναρωτιέμαι που έχω μπλέξει και τι βρώμικος είναι ο χώρος της φιλοζωίας στην Σέρρες. Αυτά κάνει ο ΦΟΣ και αηδιάζουν οι φιλόζωοι και δυστυχώς την πληρώνουν τα ζώα.

Δεν ισύει τίποτα από όλα αυτά που λέγονται και φυσικά η φωτογραφία που χρησιμοποίησαν χάρην εντυπωσιασμού είναι πολλών ετών. Η σκοπιμότητα του ΦΟΣ είναι γνωστή στον χώρο της φιλοζωίας.

Αφιερώνω 3-4 ώρες καθε μέρα στο κυνοκομείο, χρόνο που πρέπει να βρώ μιας και εργάζομαι πολλες ώρες και σίγουρα δεν θα επέτρεπα εγώ προσωπικά να γίνονται αυτά τα αίσχη που περιγράφει η κυρία Κοντού παραπάνω.

Μην πιστεύετε ότι ακούτε χωρίς να το φιλτράρετε πρώτα.
Ελάτε να δείτε και μετά κρίνετε.

Πολύ κρίμα που πρέπει να ξοδέψω χρόνο που διαφορετικα θα διέθετα στα ζώα για να αντικρούσω και να υπερασπιστώ το δίκιο. Νιώθω αηδιασμένη με όλη αυτήν την χυδαιότητα."

1 σχόλιο:

  1. -Θά βρεθεί κάποιος νά μαζέψει αυτό τό ανέραστο γυναιοσίχαμα καί στά σκατά τών σκύλων τών σκυλολατρών πού μάς βρωμάνε τά κράσπεδα, τά πεζοδρόμια, τίς εισόδους τών σπιτιών μας, τά πάρκα κλπ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Μήπως ο κύριος εισαγγελέας ; ο κύριος δήμαρχος; μήπως πρέπει ο έφορος (βάζω ιδέες!!!) νά επιβάλλει τό μέγιστο τών προστίμων στά δίποδα κτήνη καί νά θεωρήση τούς κατόχους σκύλων τεκμήριο διαβίωσης;;;; Σταματήστε ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρέ νά τυρρανάτε τά ζώα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ