Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ.


1.ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Ο πρώτος σε σταυρούς Νίκος Σφεληνιώτης αν και θα ήθελε, αν και "διαθέτει" το πολιτικό γραφείο δεν μπορεί να πολιτευτεί λογω δικαστικών διενέξεων, την πάτησε όπως ο Πόντιος

Ο δεύτερος σε σταυρούς Αθανάσιος Μασλαρινός θέλει να είναι αλλά καλοβλέπει και τον Δήμο Βισαλτίας Υστερεί βέβαια διότι δεν διαθέτει πολιτικό γραφείο να τον στηρίζει και δεν παίζουν σοβαρό ρόλο οι πολιτικοί του φίλοι.

Ο τρίτος σε σταυρούς  Αθανάσιος Μπασδάνης "παίζει μπάλα". Διαθέτει πολιτικό γραφείο αν και η βουλευτίνα "εξαργυρωσε" την στήριξη του , τοποθετώντας τον Πρόεδρος της Δημόσιας Βιβλιοθήκης. Ο Σαρακατσάνος έχει κομματικούς φίλους κυρίως στην συμπρωτευουσα και όχι σδτην Συγγρού ή στο Μαξίμου. Του προτάθηκε να είναι υποψήφιος δήμαρχος γοα τον Δ'ημο Εμμανουήλ Παππά και η πληροφορίες λένε πως το σκέφτεται εάν δεν είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης.

2. ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Ο πρώην βουλευτής Κώστας Τσιπλάκης (τον οποίο πληροφορίες θελουν να σιτίζεται επί του ποαρόντος με κρατικό χρήμα του Υπουργείου Οικονομικών)) το εχει στην άκρη του μυαλού του αλλά δηλώνειο πως τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή. Παράλληλα το όνομα του παίζει ως "χρυσή" εφεδρεία για τον Δήμο Σερρών.

3.ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ.

Αρωμα γυναίκας ... Αγγελική Μήκα. Πολλές πιθανότητες εαν ειχε τόπο διαμονής στο νομό. Μειονέκτημά της η απαξιωτική συμπεριφορά της και η "αποχή της" από τα Δημοτικξά Συμβούλια του Δήμου Βισαλτίας.

Ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Σπύρος Μάμαλης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, φιλοδοξος και με πολιτικούς φίλους στο κέντρο. Εάν δεν υπήρχε ο συντοπίτης του Μαδεμλής θα μπορούσε θεωρητικά να είναι μια καλή υποψηφιότητα για τον ... Δήμο Νέας Ζίχνης  καθόσον η Φυλλίδα αποτελεί βιλαέτι του Πορφυρογογέννητου, η επικείμενη βουλευτική υποψηφιότητα του οποίου προς τον παρόν "κουτσαίνει" ...

Ο οδοντογιατρός μας,  η Ιφιγένεια του κόμματος με το αζημείωτο, ο Ευστάθιος Πανταζής, πετυχημένος   ΚΕΚατζής στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Τώρα μαζί σας και στο χώρο της διασκέδασης , μέτοχος σε κεντρικό καφε-μπάρ. Ο μόνος που σήμερα έχει ρευστότητα , πρόσβαση στην Νεολαία των ανέργων , στους  εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές του ΚΕΚ και με προσβάσεις στο Κέντρο αποφάσεων όπως διαδίδει.  Εξουσιομανής με γεμάτο το πορτοφόλι "καλοβλέπει" και την Δημαρχία Σερρών. Μην ξεχνάτε την "ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ" το 2010 που ξεκίνησε δυναμικά για τον Δήμο Σερρών αλλά στην πορεία περιέργως ξεφούσκωσε. Είναι ο μόνος που μπορεί να ξοδέψει και να αναδειχθεί στην "χρυσή αγελάδα" των ταλαίπορων τοπικών ΜΜΕ , των "της μιας δραχμής τα γιασεμιά" που λεει και ο pensiorer...

Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής με αξιόλογη απήχηση στον αστικό πληθυσμό, στην πόλη των Σερρών κυρίως και πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αλέξανδρος Χρυσάφης είναι ένα όνομα με μεγάλη πολιτική αποδοχή και των βουλευτικών γραφείων που είναι πρόθυμα να τον στηρίξουν είτε στον Δήμο Σερρών είτε ως Αντιπεριφερειάρχη με αντιπαροχή την δική του υποστήριξη στο επίπεδο της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

4.ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

Ο Γιάννης Βλάχος : Καλές σχέσεις με την Αθήνα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, έμπειρος και πονηρός αυτοδιοικητικός , μεθοδικός προγραμματίζει και ξέρει να περιμένει. Τον ευνοούν οι εξελίξεις με το έγκλημα των Μoustafaδων στο Αυτοκινητοδρόμιο, να βγεί ως τιμητής ανέξοδα στο προσκήνιο, όμως το σκάνδαλο με "Κληροδότημα Κανάκη", θα αποτελέσει την οριστική ταφόπλακα της κάθε πολιτικής του φιλοδοξίας ...

Ο Θεόδωρος Γεωργιάδης : Πρώην Δημαρχος  Λευκώνα, μια τραγική περίπτωση που ζούσε 12 χρόνια στην σκιά του Καραμήτρου, φέρεται να έχει πρoσβάσεις στους πρώην συναδέλφους του Δημάρχους και στο συνάφι του, τους εκπαιδευτικούς. Εξαφανισμένος από το 2010 φέρεται ως μέλος του ΔΣ της ΑΝΕΣΕΡ, με απροσδιόριστο τόπο υπηρεσίας ως εκπαιδευτικός. Αποτελεί "χλωμή" , πολύ χλωμή περίπτωση υποψηφιότητας.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ που ίσως κάνουν την έκπληξη :

ΕλευθερίαΠάνου, Κώστας Στάγκος, Σωτηρία Πάνου, ,Γιώργος Μαδεμλής, Αθανασιος Μπαντής, Λάμπροςε Πολυχρόνης, Ισαακ Ρίζος ...

Τώρα είναι που θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη "μάθαν οτι γαμιώμαστε πλάκωσαν και οι γύφτοι"

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

"ΡΟΥΚΕΤΟΛΟΓΟΣ"

για την αντιγραφή " iakxos serraios"

23 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ........
    ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΑΡΧΙΚΟΥΝΑΒΕ.....Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.
    ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΜΕΣΙΤΑΚΟΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?
    Ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΡΑΣ ΘΟΔΩΡΟΣ Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ "ΑΡΚΟΥΔΑ" ΠΟΣΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΠΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ?
    Ο ΔΩΚΤΩΡ "ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ" ΠΟΣΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ?
    ΚΑΛΟ ΠΛΝΤΗΡΙΟ Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΛΥΓΟΥΡΙ.......ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ.....ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ..ΦΥΛ......ΝΙΓΡΙΤΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίος! Σε παραδέχομαι! Αρκετά ενημερωμένος! Σα να είσαι στην καρδιά της τοπικής ΝΔ. Αν και ξέχασες τον Καρυπίδη, τον Γκολέμη, το Μανουσίδη, το νεοφιλόδοξο (όλα τα παίρνω, όλα τα σφάζω) Χρ. Μέγκλα, τον νυν αντιπεριφερειάρχη Γ. Μωυσιάδη και 2-3 άλλους. Βέβαια σου ξεφεύγει οτι καποιοι από τους παραπάνω της ομάδας Αίνου πουλάν εκδούλευση στον "πορφυρογέννητο", ο οποίος μέχρι τώρα φαίνεται να "τσιμπάει". Αλλά έτσι είναι, έσκαψε τον λάκκο άλλων με την προώθηση της ξυνής , αλλά τελικά θα πέσει ο ίδιος μέσα....
    Καίσαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PINOKIO ANTE KAI PROEDROS STIN ELPIS PROBATA TORA POY FEYGIS APO TO GRAFIO....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα τα ονόματα που αναφέρονται στην ανάρτηση αποτελούν το χθες . Ο επόμενος Δήμαρχος Σερρών θα είναι ο Ηλίας Γκότσης γιατί όλοι οι Σερραίοι έχουμε μάθει από τα λάθη μας .
    Με τον Ηλία Γκότση θα τελειώσουμε το σύστημα ΠΑΣΟΚ που ελέγχει τον Δήμο Σερρών .

    Ποτέ ξανά ΠΑΣΟΚ στον Δήμο και στον νομό
    το ρίχνουμε Ηλία Γκότση δαγκωτό !!!!!!!!!!!!!!!!!

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΚΛΑΡΑΚΙ , ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΛΙ ... ΟΠΩΣ ΚΛΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ! ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

      Διαγραφή
    2. Δεν πάνε πακέτο Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης ?
      ΠΑΣΟΚ θα ψηφίζουμε για τον Δήμο και δικό μας για Αντιπεριφερειάρχη ?
      Τέτοια τερτίπια δεν θα περάσουν . Πάλι κάνουν προσπάθεια ορισμένοι να παραδώσουν ξανά τον Δήμο Σερρών στο ΠΑΣΟΚ όπως το 2010 . Οι Σερραίοι δεν θα τσιμπήσουν , έχουμε μάθει από τα λάθη μας .
      Και στον Δήμο και στον νομό καταψηφίζουμε τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ και τους ''συνεργάτες τους'' .

      GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

      Διαγραφή
    3. ιακχε εδω ο GOTSIOΛΑΓΝΟΣ εχει δικιο

      Διαγραφή
  6. Ο ΒΟΥΔΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μ.ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

      Διαγραφή
  7. PINOKIO ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΑΝ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΕΓΙΝΕ KAI Ο ΤΡΕΝΤΖΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.23 δεν κατάλαβες τι πάει να κάνει ο Pinokio μ΄αυτή την ανάρτηση ?Ρίχνει ονόματα στο τραπέζι για να τα κάψει !Είναι γνωστή αυτή η τακτική .
      Τον Γκότση αβαντάρει γι΄αυτό και δεν τον αναφέρει πουθενά .

      Διαγραφή
    2. Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο pinokio από τον 4.23 !

      Διαγραφή
    3. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΚΟΤΣΗ ΚΑΙ ΜΗΛΙΔΗ . ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ . ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ(ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ) .

      Διαγραφή
    4. Ε δεν έχει και άδικο ο 4.23 Pinokio ! Ο Τρέντζος διοικητής νοσοκομείου και εσύ ούτε μέλος του Δ.Σ. του νοσοκομείου Σερρών δεν μπόρεσες !!!!!!!!!!!!!!!!! χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

      Διαγραφή
    5. Να καθήσει στο ίδιο τραπέζι ο Γκότσης με τον Μηλίδη στο ίδιο τραπέζι !
      Τι να συζητήσει 9.12 ο Ηλίας μαζί με έναν άνθρωπο που η υποψηφιότητά του το 2010 έδωσε 62% στο ΠΑΣΟΚ την πρώτη Κυριακή ( 34% ο Αγγελίδης και 28% ο Φωτιάδης ) ?
      Όσοι προωθούν την υποψηφιότητα Μηλίδη θέλουν και μετά τις εκλογές τον Δήμο Σερρών να τον ελέγχει το ίδιο σύστημα ΠΑΣΟΚ που τον ελέγχει και τώρα .
      Ο γιατρός δεν το ''έχει'' και πρέπει να το καταλάβει και ο ίδιος και να βγει να στηρίξει την υποψηφιότητα του Ηλία για τον Δήμο Σερρών . Είναι το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει στη πόλη και στην παράταξη .
      Όπως έκανε πίσω ο Ηλίας το 2010 , τώρα ήρθε η σειρά του γιατρού να κάνει πίσω . Αν δεν το κάνει παίζει το παιγνίδι του ΠΑΣΟΚ .

      Ποτέ ξανά ΠΑΣΟΚ στην πόλη και στον νομό
      το ρίχνουμε Ηλία Γκότση δαγκωτό !!!!!!!!!!!!!!!

      GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

      Διαγραφή
    6. RINOKIO , ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ !

      Διαγραφή
  8. Να ΄σαι καλά βρε 'Ιακχε, μ' έκανες και γέλασα πάλι!! 'Οποιος πιστεύει οτι θα βάλει το χέρι στην τσέπη ....η "Ιφιγένεια" , μάλλον πιστεύει και οτι σε 17 μέρες θα ΄ρθει η ανάπτυξη αγκαζέ με τον Νέο Χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΙΝΟΚΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΑ , ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ .
    ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από την ανάρτηση και τα σχόλια που διαβάζω ένα συμπέρασμα βγάζω : η ΠασοκοΔεξιά στις Σέρρες βρίσκεται σε σύγχυση και παρακμή.

    Στις εκλογές ψηφίζουμε :

    1. Σερραίο για Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας
    2. Έλληνα για πρόεδρο της Κομισιόν

    και οι δυο αυτές υποψηφιότητες θα έρθουν πρώτες με διαφορά στις Σέρρες .

    υ.γ. συνεχίζεται για τους δήμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 3.08 !

      ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !

      SYRIZA PANTU

      Διαγραφή
  11. ΕΚΕΙ ΣΤΗ Δ.ΣΟΛΟΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ?
    ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ Ν.Δ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ!
    ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ.
    ΑΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΙΣΤΑ...
    ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ
    ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΝΟ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ
    ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ