Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

OI "NYXTOΠΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ..."

ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ "ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ", 
ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ; 

 
 

 Οι εν λόγω κύριοι ως δημοτικοί σύμβουλοι ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ του Ισολογισμού του πρώην Δήμου Μητρουσίου του 2010 στον οποίο αυμπεριλαμβάνονταν και "προϊόντα" εγκλήματος, οι παράνομες αποζημιώσεις που είχαν εισπράξει ως Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου ενώ από το άρθρο 192 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων ΕΙΧΑΝ ΚΩΛΥΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.  

Οι εν λόγω κύριοι ως Δημοτική Αρχή του εν λόγω Καποδιστριακού τότε Δήμου είχαν δηλώσει ψευδώς στο Υπουργείο Εσωτερικών ότι ο Δήμος Μητρουσίου έχει πάνω από 10.000 κατοίκους με αποτέλεσμα οι αιρετοί να εισπράττουν αυξημένους μισθούς και αποζημιώσεις όντας αυτές συνάρτηση του αριθμού των κατοίκων του Δήμου.

Ο Δήμος Μητρουσίου όμως δεν ξεπερνούσε τους 6.000 κατοικους και με την άθλια αυτή μεθόδευση κατάφεραν να εξαπατήσουν το Ελληνικό Δημόσιο και να ειπράξουν επί πλέον ένα ποσό περίπου 15.000 ευρώ συνολικά όλλοι οι μισθοδοτούμενοι αιρετοί. Μιλάμε για "κλεφτοκοτάδες" δηλαδή ...

Και τώρα τους έπιασε ο πόνος για την τήρηση της νομιμότητας σε ενα καταστημα 15 τετραγωνικών μετρων  εντός του Ορειβατικού Καταφυγίου στον Λαϊλια και ψήφισαν χωρίς τσίπα να ανακληθεί η άδεια λειτουργίας του !!!
 
Βρε ούστ , χωριαταραίοι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ