Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

G.ΠΑΣΧΑΛΗΣ : Ο ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ !!!

ZHTAEI ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ, " Ο ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ" 



ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ...
  



Ο φωνασκών κύριος ως γνωστόν ανήκει στην ομάδα ΒΙΤΜΑ - ΝΥΚΤΟΠΑΤΗ και παρουσίασε έντονη δραστηριότητα για την "ανάπτυξη του Λαϊλια" σύμφωνα πάντα με τα "οράματα" του Γιωργάκη Νυκτοπάτη, μάλιστα τον περασμενο Ιούλιο ήταν ο εισηγητής του θέματος στο Συμβούλιο του Επιμελητηρίου για την συμμετοχή του ΕΒΕΣ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ανώνυμης Εταιρείας "ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ ΑΕ".

Ομως ο Πρόεδρος  του ΕΒΕ Σερρών μετα την ανάρτηση μου :

o iakxos: ΜΕΓΚΛΑ, ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΤΕ ....:         ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ "ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ Διαβάζω το 7ο θεμα της ημερήσιας διά...

το ξανασκέφτηκε το θέμα και "παγωσε" η εισήγηση του Πασχάλη, το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία για την συμμετοχή του ΕΒΕΣ με ποσό 10.000 ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του "ΦΟΡΕΑ ΛΑΪΛΙΑ ΑΕ" μόνο εφόσον γνωμοδοτήσει η νομική υπηρεσία θετικά.

Μάλιστα ο Μέγκλας αποτάνθηκε και τον νομικό Σύμβουλο της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων αλλά και από κεί έλαβε αρνητική απάντηση.

Οπότε άρχισαν τα ευτράπελα από τον κ. Πασχάλη:
o iakxos: ΓΙΩΡΓΗΣ ΕΠΕΙΣΜΑΝΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΑΕΙ ...: ΓΙΑΖΙΚ, ΧΡΗΣΤΟ Μ' ΓΙΑΖΙΚ ...  "Έχασε η Βενετιά, βελόνι" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη. Γιαλαντζί "Αντάρτ...    

Μάλιστα ο κ. Πασχάλης παραιτήθηκε από την θεση του Προέδρου του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου τον Σεπτέμβριο , έλαβε τα εύσημα "για την προσφορά του" και στην θέση του νέος Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Γιώργος Γούνας :

o iakxos: ΡΕ ΜΕΓΚΛΑ ,"ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΟΥΝ;": "Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ..." χαχαχαχα   Ρε συ Νάτσιο, νάσαι καλά,  μ' έκανες και γέλασα ...

          ΔΗΛΑΔΗ  Ο ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΕΘΕΣΕ ΕΑΥΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,  ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΕΠΕΜΨΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟΥΖΙΑΖΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ

1 σχόλιο:

  1. iakxe ψάξε την απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που ήρθε πρόσφατα στο Επιμελητήριο για τον Νικολαϊδη. Εχει πολύ ενδιαφέρον, ανοίγονται πολλά μέτωπα για Δρογαλα- Μπαλιτη-Πολίτη- Πουρνάρα και λοιπούς ( πρώην επιμελητηριακός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ