Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΕΧΕΙ ΛΑΛΗΣΕΙ Ο "G. ΝΥΧΤΟWALKER" !!!

... ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ , ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ , ΟΜΩΣ "ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ" 


Ρε Γιωργάκη , συμαζέψου ... το καταλαβαίνω έφαγες ισχυρότατη σφαλιάρα με την απόφαση  12 κατά έναντι 11 υπέρ για την ανάκληση της άδειας της κουζίνας εντός του Ορειβατικού Καταφυγίου στον Λαϊλια , όταν υπήρχε σύσταση του γνωστού μας και μη εξαιρετέου κ. Λιάσκου ( Γενικού Γραμματέα Τουρισμού ) προς τον Δήμαρχο να ανακαλέσει την άδεια , επανειλημμένες δηλώσεις προς τούτο του Δημάρχου στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, ομόφωνη απόφαση από την προσυνεδρίαση του συνδυασμού της πλειοψηφίας, της "Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων", όμως προσγειώσου στην πραγματικότητα. 

Έπαιξες ανήθικα και έχασες ...

Τώρα με όπλο σου το πληκτρολόγιο βγάζεις στην πίκρα σου στο FACEBOOK, αλλά "πάρτο χαμπάρι" δεν μπορεί ο Δήμαρχος να τρέχει κάθε τρεις και δύο στην Αθήνα επειδή ο κάθε πικραμένος και η κάθε ψωνάρα "που την είδε κάποιος" στο Σερραϊστάν δηλώνει ότι η άδεια στο πολυκατάστημα JUMBO εκδόθηκε παράνομα και πρέπει να ανακληθεί !!!

Εντάξει έχεις τον καημό σου , "αλλά μην μπερδεύεις την βουρτσα με την ... χλούτσα" που έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

Οταν "δεν διαφωνείς" με το σχόλιο ότι η άδεια του JUMBO είναι νόμιμη, όταν δεν ξέρεις αν είναι νόμιμη , όπως λες ... ε τότε μην σχολιάζεις , κάνε "τουμπεκί ψιλοκομμένη" και μην μας ζαλίζεις τον έρωτα !!!

'Αντε γειά ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ