Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΧΑΣΑΠΙΔΗ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ

Ο ΧΑΣΑΠΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
 

Δυστυχώς Βασιλάκη, αυτή είναι η αλήθεια και ειπώθηκε από εναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Χρειάστηκε να έρθει ενα πολιτικό θεμα , η έγκριση του Ισολογισμού του ΟΠΑΚΠΑ για να γίνει "το μνημοσυνό σας" εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και να καταχωρηθεί το γεγονός στα επίσημα πρακτικά κρατικού Οργανισμού.

Γράψατε ιστορία Βασιλάκη, εσύ ο Καπλανίδης, ο Γούνας, ο Κοτσαμπάς και οι άλλοι δωσίλογο,  που ανεχόσασταν επί μακρόν την λεϊλασία  και την εκπόρνευση του Πανσερραϊκού από έναν άνθρωπο με περούκα και γκρίζο παρελθόν, θα μείνεται στην ιστορική μνήμη των Σερραίων, ως οι "νεκροθάφτες της ΠΑΕ Πανσερραϊκός".

"Αλλοτε και τώρα" έτσι είναι η ζωή Βασιλάκη , όπως λέει και ο Αθανάσιος, ακόμη και ο μέχρι χθες κολλητός σου ο Βάβαλης "γυρνάει στα μέρη που πηγαίνατε μαζί" και μέμφεται τα πεπραγμενα σας  που οδήγησαν στην διάλυση της ΠΑΕ , κατόπιν εορτής βεβαίως, βεβαίως ...

... διότι όπως έλεγε και η θεία μου , "όταν το καράβι βουλιάζει  τα ποντίκια φεύγουν πρώτα"


2 σχόλια:

  1. ΑΜΑΝ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΡΟΚΑΝΑΛΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ή ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗ Ή ΓΙΑ ΤΟΥΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΦΟΥ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ Α;ΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜ ΜΑΣ Ή ΟΧΙ. ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩς ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΥΤ΄ΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΓΟΙ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τούς ψήφους του χωριού Χριστός μαλώνουν και σύ πολλή αξία δίνεις .Τί αστραπές και βροντές ονειρεύεσαι. Κάποιους άλλους ήχους θυμίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ