Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝΔΙΑ ΕΠΕΦΕΡΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ 
.
Σε "ξεκαθαρισμα λογαριασμών" απέδωσε  την δολοφονία των δύο Χρυσαυγιτών και τον τραυματισμό του τρίτου που συνεχίζει να δίνει την μάχη με τον θάνατο , ο Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ , τέκτονας Δένδιας, στην πρώτη δήλωσή  του πριν συμπληρωθεί μισή ώρα από το τραγικό συμβάν.

Τώρα σύσωμο το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα, που όπλισε το χερι των δολοφώνων , αποδίδει την επίθεση σε "προβοκάτσια" και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ αναπαράγουν την ανοησία ότι πρόκειται για επίθεση κατά της Δημοκρατίας με στόχο την αποδυνάμωση  των κοινωνικών διεκδικήσεων του Ελληνικού Λαού!!! και στην δημιουργία κλίματος αποσταθεροποίησης.!!! 

Είναι τα ίδια πρόσωπα,  στα ίδια τσοντοκάναλα που πρίν ένα μήνα ωρίονταν σε μαραθώνιες τηλεπαρουσιάσεις και φανφαρόγδουπες πολιτικές "αναλύσεις" συναγωνιζόμενα στο ποιός θα εκστομίσει την πιό εντυπωσιακή μαλακία , κατονόμαζαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως εγκληματική οργάνωση νεοναζιστών και δολοφόνων.
 
Και ρωτάει τώρα ο iakxos, ο αφελής : "πως  είναι δυνατόν η δολοφονία δύο μελών "εγκληματικής οργάνωσης" να αποτελεί χτύπημα στην κωλοΔημοκρατία σας ;"

Μάλλον " σας έκοψε το αυγολέμονο" που έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη , αστροπελεκια του συστήματος, ο μασώνος υπουργός προσπάθησε να δώσει την διάσταση που εξυπηρετούσε το στημένο story "της εγκληματικής οργάνωσης" αλλά το σύστημα βρέθηκε σε σύγχυση και τον διέψευσε.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ