Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!


  ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 

Μαζί στη Χρυσή Αυγή και φίλοι στο facebook ήταν οι Μανώλης Καπελώνης και Γιώργος Φουντούλης, που δολοφονήθηκαν με πυρά στο κεφάλι και τον θώρακα από αγνώστους στο Νέο Ηράκλειο, μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Πηγή : ifemerida.gr

Δηλωμένος εθνικιστής ο Μανώλης Καπελώνης.

Ο Μανώλης Καπελώνης, όπως αναφέρει ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook, σπούδαζε στο Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο και ζούσε στην Αθήνα. Λίγη ώρα μετά τη δολοφονία η προσωπική του σελίδα κατέβηκε.

«Ο Μάνος δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές. Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα του λέγαμε να προσέχει, όμως εκείνος δεν αισθανόταν φόβο» δηλώνει στον Τύπο της Κυριακής στενή φίλη του 22χρονου Μάνου Καπελώνη. Ο δολοφονηθείς «ήταν δηλωμένος εθνικιστής, όχι όμως ναζιστής. Τον τελευταίο χρόνο είχε γίνει μέλος της Χρυσής Αυγής και πήγαινε κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στα γραφεία για περιφρούρηση. Μετά τα όσα έγιναν αμέσως μετά τα γεγονότα στο Κερατσίνι, όπου το κλίμα ήταν εις βάρος των χρυσαυγιτών, του λέγαμε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, όμως δεν έδειχνε να φοβάται» συμπληρώνει.
Φίλοι και συγγενείς λένει ότι «ήταν πολύ μορφωμένος και μάλιστα έκανε μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο τα οικονομικά στην Αγγλία». Ο άτυχος νεαρός είχε μια αδελφή. Στο προφίλ του στο facebook οι αναφορές παρέπεμπαν ανοικτά στη Χρυσή Αυγή: Αρχαιοπρεπείς εικόνες, ελληνικές σημαίες και φωτογραφίες με μπλουζάκια «πιτ μπουλ».

Ο Γιώργος Φουντούλης ήταν γραμματέας της τοπικής της ΧΑ

Ο 27χρονος Γιώργος Φουντούλης που ξεψύχησε ακριβώς δίπλα του ήταν ο γραμματέας της Τοπικής της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Ο νεαρός με το κοντοκουρεμένο μαλλί εργαζόταν σε κλαμπ στο Νέο Ηράκλειο, στην υποδοχή πελατών. Ηταν γέννημα θρέμμα της περιοχής, τελείωσε το 5ο Γυμνάσιο Νέου Ηρακλείου και πριν από λίγες ημέρες, στις 16 Οκτωβρίου, γιόρτασε τα γενέθλιά του. Οπως λένει όλοι όσοι τον γνώριζαν «είχε σπουδαει φυσικοθεραπεία και είχε μια αδελφή που έπασχε από σύνδρομο Down».
Φίλοι και συγγενείς δεν πίστευαν στην είδηση του χαμού του. Η προσωπική του σελίδα στο facebook δεν θύμιζε αντίστοιχες άλλων μελών της Χρυσής Αυγής. Το μόνο που επιβεβαίωνε τους δεσμούς του με το κόμμα ήταν ότι είχε διαδικτυακούς φίλους αρκετούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως ο Γιώργος Γερμενής και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Τι λέει για τους δύο δολοφονηθέντες η Χρυσή Αυγή

Στο σάιτ της Χρυσής Αυγής έχει αναρτηθεί άρθρο με τίτλο «Στα Αδέρφια μας, Γιώργο και Μάνο, που έφυγαν τόσο νωρίς» με φόντο την ελληνική σημαία.

Γράφει ο αρθρογράφος ο οποίος υπογράφει με τη λέξη «Αντεπίθεση»:

Πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να αποτυπώσω με λόγια αυτό που αισθάνομαι. Είναι πολύ μικρή κάθε λέξη για να αποδώσει το μεγαλείο της ψυχής των δυο αυτών παιδιών που έφυγαν τόσο νωρίς, αλλά πρόλαβαν να προσφέρουν τόσα πολλά. Των δυο λαμπρών Συναγωνιστών μου, που αν και το νήμα της ζωής τους κόπηκε βάναυσα, ωστόσο ήταν γεμάτοι όνειρα και ελπίδες. 

Πάνω από όλα, όμως, ήταν δυο ακόμη Αδέρφια μου. 

Δυο γενναία Ελληνόπουλα, που οραματίζονταν μια Πατρίδα Ελεύθερη και είχαν αφιερώσει όλη τους την θέληση και την ψυχή για να απελευθερώσουν μαζί με όλους εμάς αυτό τον πολυβασανισμένο τόπο. Για να δώσουν πίσω τα όνειρα που μας έχουν υφαρπάξει, την κλεμμένη μας ζωή, το δικαίωμα μας να υπάρχουμε.

Χρόνια ολόκληρα, αλλά και ένα μήνα τώρα συστηματικά, παρακολουθώ το μένος του βρώμικου συστήματος να εξαπολύεται εναντίον των παιδιών της Ελλάδας. Αυτής της παρέας των στυγνών εγκληματιών, που τελικά κατάφεραν να βάψουν τα χέρια τους με το αίμα των Αδερφών μου. Για εμένα αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί, που με την ψευδολογία και την ανηθικότητα τους, κατόρθωσαν να οπλίσουν το χέρι των εν ψυχρώ εκτελεστών. Κάθε μέρα μας αποδεικνύουν ότι για αυτούς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμιά αξία. Δεν μας αντιμετωπίζουν σαν ανθρώπους, απλά σαν αριθμούς. Μας αποδεκατίζουν μέρα με τη μέρα, μας ξεπουλούν για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, με την μικρότητα τους τα παίζουν όλα για όλα. Ίσως να πιστεύουν ότι θα σταματήσουμε να εναντιωνόμαστε στην καταστροφή του τόπου μας και στην αφαίρεση της ζωής μας, που επιχειρείται καθημερινά, με τρόπο μεθοδικό και σκοτεινό. Αυτά τα ποταπά και μικρά πλάσματα κάνουν λάθος!

Αυτό το στυγνό, διπλό, δολοφονικό χτύπημα ήταν ένα καίριο χτύπημα ενάντια σε όλη την Ελληνική Νεολαία.  

Κάθε σφαίρα που χτύπησε τα δυο αυτά νέα Ελληνόπουλα, ήταν η ίδια σφαίρα που χτύπησε κάθε έναν από εμάς. 

Το μήνυμα τους ήταν σαφές: «Σταματήστε, αλλιώς θα σας σταματήσουμε εμείς». Τους πονάει πολύ να βλέπουν το μέλλον της Ελλάδος να στρέφεται εναντίον τους. Τους πονάει να συσπειρώνεται το υγιέστερο και δυναμικότερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και να αντιστέκεται με περίσσιο σθένος ενάντια στο άδικο και το άρρωστο που προσπαθούν να μα επιβάλουν.

Το δικό μας μήνυμα, όμως, είναι πολύ πιο ηχηρό: «Το Όραμα και οι Ιδέες μας είναι πολύ πιο δυνατές. Ούτε οι σφαίρες μπορούν να το καταστρέψουν». Οφείλουμε, λοιπόν, να συνεχίσουμε τον Αγώνα μας ενάντια στη διαφθορά και την σαπίλα τους. Οφείλουμε να κρατήσουμε την αγνότητα της ψυχής μας αμόλυντη. Το οφείλουμε στην Πατρίδα μας. Το οφείλουμε στα Αδέρφια μας, Γιώργο και Μάνο, που τιμωρήθηκαν για το Αγνό τους Πιστεύω. Γιατί τόλμησαν να υψώσουν ανάστημα στο άδικο και το ανήθικο.

Χθες, δυο μέλη της οικογένειας μου πέρασαν στη σφαίρα των Αθανάτων και των Τιμημένων. Θρηνούμε για την απώλεια σας, αλλά σας αισθανόμαστε ακόμα δίπλα μας σε αυτό το δύσκολο, αλλά ιερό, δρόμο που επιλέξαμε να ακολουθήσουμε μαζί. Γιώργο και Μάνο είστε μια ακόμη απόδειξη ότι παραμένουμε όρθιοι, με ψυχή και βλέμμα καθαρό. Με καρδιά και υπερηφάνεια Ελληνική. Η ανάμνηση και το όραμα σας, φωτεινός οδηγός στον μεγάλο μας Αγώνα. Φωτίσατε τις καρδιές όλης της Ελληνικής Νεολαίας που αντιμάχεται τους σκοτεινούς τους σκοπούς. Σύμβολα της μάχης εναντίον στο άδικο, σύμβολα της αγάπης και της ενότητας ενάντια στην καπήλευση και την καταστροφή της Πατρίδας και του Έθνους μας. Δυο ακόμη Ελληνόπουλα που στάθηκαν με γενναιότητα έναντι στο Καθήκον τους. Αυτοί είμαστε, λοιπόν! Και με όση δύναμη μας περισσεύει τους φωνάζουμε ότι θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε πολέμιοι της αλητείας τους και να αγωνιζόμαστε για ότι ιερότερο μας έχει απομείνει: ΠΑΤΡΙΔΑ , ΤΙΜΗ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ. Ή ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΦΥΣΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ "ΣΦΑΧΘΗΚΑΝ" ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΟΗΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΘΓΙΤΩΝ ΑΠΟ ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.

      Διαγραφή
    2. ΙΑΚΧΕ θέλει ηρεμία αυτές τις μέρες . Θέλει προσοχή , δεν χρειάζεται ένταση .
      Αν θες τη γνώμη μου , ο Φύσσας δολοφονήθηκε από Χρυσαυγίτες , ενώ τα δυο παλληκάρια από πληρωμένους φονιάδες .
      Θέλω μόνο να σκεφτείς ποιον ωφελούν και οι τρεις δολοφονίες τη περίοδο που έγιναν .

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ