Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ


ΜΕΡΟΣ Β΄

Ίσως βέβαια να συγχέετε το Ρόταρυ με τον Τεκτονισμό, τη Μασονία. Καμία σχέση. Οι συνεστιάσεις του Ρόταρυ είναι φανερές και ανοιχτές τοις πάσι. Των Στοών οι τελετές νομίζω πως όχι.

Αλλά από την λίγη ιστορία που γνωρίζω και η τελευταία αυτή που ανέφερα φρονώ ότι ίσως είναι αδικημένη. Το 1913 μια μέρα πριν την απελευθέρωση από τους βουλγάρους, τα μέλη της σφαγιάστηκαν στο Λιβούνοβο γιατί, ως μέλη της μυστικής στοάς των Σερρών (νομίζω μάλιστα ότι είναι η αρχαιότερη των «Νέων Χωρών»), προήγαγαν την απελευθέρωση της περιοχής. 

Οποία υποκρισία! Οποία αχαριστία! Εσείς που με βδελυγμία αναφέρεστε στους Μασόνους μην ξαναδιαβείτε τις οδούς που φέρουν ονόματα επιφανών Ελλήνων που τόσο μισείτε. Αποφύγετε τις οδούς Δ. Σολωμού, Φιλικής εταιρείας, Νικολάου Σκουφά, Εμμανουήλ Ξάνθου, Αθανασίου Τσακάλωφ, Θ. Κολοκοτρώνη, Εμμ. Παπά, Νικόλαου Μάντζαρου, Παπαφλέσσα, Υψηλάντη, Ελληνικού Προξενείου, Ιωάννη Καποδίστρια , Ελευθερίου Βενιζέλου, Πλαστήρα, Δραγούμη, Νίκου Καζαντζάκη, Εμμανουήλ Μπενάκη, Γεώργιου B´, Πρίγκηπος Χριστοφόρου, Παύλου Μελά ………και της λίστας ουκ έσται τέλος.

Αποφύγετε και τις οδούς επιφανών Σερραίων ή μη που θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας όπως των Ιωάννη Παπάζογλου, Νέστωρος Φωκά, Αναστασίου Χρυσάφη, Λεωνίδα Παπαπαύλου, Στεργίου Κουρέως (Στέργιος Γεωργίου) ή ξένων που αγωνίστηκαν για τα Σέρρας όπως ο Αντώνιος Σαχτούρης και Κωνσταντίνος Σταμούλης. Αποφύγετε και την οδό Αναστασίου Γαλδέμη. Ήταν όλοι τους Μασόνοι, Τέκτονες. 

Εσείς είστε καλύτεροι; Σκοταδιστές, υποκριτές, Φαρισαίοι , ανιστόρητοι και μικρόνοες μήπως;
Η βλακεία αήττητος.
Θλίβομαι.

1 σχόλιο:

  1. Οταν κάποιος έχει πεθάνει είναι εύκολο να του βάλεις ταμπέλα "μασόνος" επειδή κάποτε τον καλέσαν σε μια εκδήλωση και λόγω "βλακείας" (θες) πήγε και είδε... τα αίσχη...

    Δεν τολμούν να αναφέρουν εν ζωή μασόνους... αφού οι μισοί απ' αυτούς έχουν ή χαμηλό IQ ή μισούν την ανθρωπότητα και δήθεν κάνουν καλές πράξεις...

    Οι ρόταρυ είναι τα τσικό των Μασόνων όπως και οι Lions που μαζεύουν σκελετούς γυαλιών για τυφλούς... χμμμ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ