Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ "ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ"

... ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 


Serraia: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Σερραίος δημοσιογρ...: Ώρα για δράση !!! Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2014 και (για μία ακόμη φορά) κάνουμε λόγο, για μία ακό...


Ώρα για δράση !!!   

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2014 και (για μία ακόμη φορά) κάνουμε λόγο, για μία ακόμη χαμένη τετραετία στην Σιντική.
Η απερχόμενη δημοτική αρχή Σιντικής, όχι μόνο δεν εκμεταλλεύτηκε στο ελάχιστο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, αλλά δεν....
κατάφερε να εξασφαλίσει ούτε τα βασικά στους δημότες της, όπως η απλή διαχείριση της καθημερινότητας (από την καθαριότητα και το πράσινο έως τον ηλεκτροφωτισμό).

Δυστυχώς για τον Απόστολο Καρύδα το 2010 δεν ήταν ίδιο με … 1982, τότε που είχε εκλεγεί για πρώτη φορά δήμαρχος Σιδηροκάστρου. Σήμερα ο δήμαρχος είναι manager και όχι κομματάρχης. Σήμερα έργα γίνονται με ώριμες μελέτες και προγραμματισμό και όχι με τηλεφωνήματα σε υπουργικά και βουλευτικά γραφεία, όπως γινόταν παλαιότερα. Αν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές έσπρωξαν τον τόπο μας στο χείλος του γκρεμού, ο «έχων την εμπειρία» (όπως έλεγε προεκλογικά) έσπρωξε το δήμο Σιντικής, κυριολεκτικά στο βάραθρο.

Το ερώτημα που τίθεται είναι, «τι γίνεται τώρα ?». Για να μη φτάσουμε στο τέλος της επόμενης πενταετίας (πέντε χρόνια θα είναι πλέον η διάρκεια της δημοτικής θητείας) και λέμε πάλι τα ίδια, χρειάζεται να μπουν στο προσκήνιο νέοι άφθαρτοι άνθρωποι, με ιδέες, όρεξη, μεράκι και κυρίως που να μη βλέπουν τα «κοινά» ως μέσο να αυξήσουν το μηνιαίο εισόδημα τους.


Ο δήμος Σιντικής διαθέτει ΣΟΒΑΡΑ συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία εάν τα εκμεταλλευτούμε στο έπακρο, μπορούμε να δούμε να αλλάζει προς το καλύτερο η σημερινή στάσιμη εικόνα του τόπου μας, που την επιβαρύνει ακόμη περισσότερο η συνεχιζόμενη κρίση. Σίγουρα «λεφτά δεν υπάρχουν», που να ρέουν με τη σέσουλα όπως παλαιότερα, αλλά εάν εκμεταλλευτούμε τα διάφορα προγράμματα (εθνικά ή ευρωπαϊκά) και κυρίως την ιδιωτική πρωτοβουλία (επενδυτές) μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.


Με αυτές τις πρώτες σκέψεις, οι οποίες είναι και οι βασικές μου αρχές, σας κάνω γνωστό πως τον προσεχή Μάιο, το όνομά μου θα συμπεριλαμβάνεται στην κοινή λίστα των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων, διεκδικώντας μία από τη ψήφο  σας.


Αναμένοντας το σχέδιο νόμου του ΥΠΕΣ για το νέο τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων, σύντομα θα είμαι σε θέση να σας ανακοινώσω περισσότερα. Ευχαριστώ τους φίλους και  τις φίλες, που μετά από τετ α τετ συζητήσεις, συμμερίζονται τις θέσεις και τα πιστεύω μου και δήλωσαν τη συμπαράσταση στο πρόσωπο μου.


Είτε με κοινές συναντήσεις είτε μέσω των social media, θα ξεκινήσω το επόμενο διάστημα ένα δημόσιο διάλογο με όλους εσάς, προκειμένου να καταλήξουμε σε 3,4 θέσεις που θα γίνουν «σημαία» μου και θα τις προωθήσω προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά εφόσον εκλεγώ.


Με ξέρετε. Σας ξέρω. Κάνουμε τη διαφορά !!!

6 σχόλια:

  1. να και ενας άλλος ακόμη που κρυβετε πίσω απο τους νόμους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλως τηνα την...περδικα! Που μας τα λεει... τσαχπινικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άνθρωπος που έλεγε ειδήσεις στο ΔΙΚΤΥΟ και μπερδευόταν σε κάθε πρόταση που κανε, ξαφνικά βρέθηκε στην ομάδα Τριανταφυλλόπουλου που την εποχή εκείνη μεσουρανούσε, για να φύγει ξαφνικά και να βρεθεί στην ομάδα του μισητού του αντιπάλου στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.Κ αυτός θα σώσει τον δήμο απο τα λαμόγια που τον περιτιγυρίζουν.Ρε τι άλλο θ ακούσουμε με όλα τα ψώνια που μπλέξαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι οι δημοσιογραφίσκοι κάθε μέρα βρίζουν τους βουλευτές απο τη μια και απο την άλλη παρακαλάν να γίνουν έστω και δημοτικοί σύμβουλοι.Α ρε υποκρτιτές κώλο δίνετε για να στε μια μέρα στη βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παναγιωτης Σαββίδης, η φωνή της Χρυσής Αυγής στο "Θέμα"

    Έστησε το ρεπορτάζ με την γριούλα που την πάει ο Χρυσαυγίτης στο ΑΤΜ και έτσι διαδόθηκε ο αστικός μύθος για την ψυχοπονιάρα Χρυσή Αυγή.

    Όπως αποδείχτηκε η γιαγιά ήταν μάνα υποψηφίου της Χ.Α. και τον έκραξε μέχρι και η ΕΣΗΕΑ.

    Ρεπορτάζ για το στυλ ντυσίματος των καλόπαιδων, ρεπορτάζ για τον σκύλο του Μιχαλολιάκου, κλπ, ένα καλό πλυντήριο των ΝΑΖΙάρηδων... Μη τον χάσουμε, να τον ψηφίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοσιογράφος σε στημένο ρεπορτάζ υπέρ της Χρυσής Αυγής

    Λέει ο Βαξεβάνης για τον "δημοσιογράφο": "Επικοινωνήσαμε με τον Παναγιώτη Σαββίδη, τον δημοσιογράφο που έκανε το ρεπορτάζ, και του ζητήσαμε να μας εξηγήσει πως συνέβη να κάνει ένα ρεπορτάζ που δίνει την εντύπωση του στημένου. Μας απάντησε πως δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε τότε, αλλά δεν ήξερε πως η κυρία ήταν μητέρα στελέχους του Μιχαλολιάκου.

    Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ειδικεύεται σε ρεπορτάζ Χρυσής Αυγής, φροντίζοντας μάλιστα να αποδίδει πλήρως τις δραστηριότητές της. Στο επίμαχο ρεπορτάζ του ο τίτλος είναι «Τα προσκοπάκια της Χρυσής Αυγής». Ένα από τα ρεπορτάζ που βοήθησαν στην απενοχοποίησή της και στη δημιουργία μιας κοινωνικής εικόνας. Άγνωστο παραμένει αν η διεύθυνση της εφημερίδας γνωρίζει τους όρους με τους οποίους έγινε. (…)»

    *** Σημείωση: στις 12 Σεπτεμβρίου 2012, και πάλι το protothema.gr αναδημοσίευσε είδηση με τίτλο «Μέλη της Χρυσής Αυγής έδειραν γιατρό που ζήτησε φακελάκι!». Η «είδηση» τελικά διαψεύστηκε μέχρι κι από τον τοπικό χρυσαυγίτη βουλευτή…"

    Πηγές: http://www.fimes.gr/2013/09/proto-thema-chrysi-augi/

    http://www.e-reportaz.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AC%CE%B6-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%B3%CE%B9/#.Uox0Xyfg2xM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ