Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

"ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ" Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ...

ΤΕΛΟΣ Η ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ 
 ΜΕ ΤΗΝ "ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ"ΟΙ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗΔΕΣ
 

Με απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής ύστερα από εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου ο Μέγκλας , όπως ήταν υποχρεωμένος έδωσε τέλος "στην ντροπή του Επιμελητηρίου" και απέλυσε τον επίορκο υπάλληλο που υπεξαίρεσε χρήματων των γονέων και δεν απέδωσε αυτά στις Κατασκηνώσεις ("ΤΖΙΩΝΗ" , "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ" και "ΕΛΑΙΩΝΕΣ")

Ως γνωστόν ο σθγκεκριμένος υπάλληλος , ο οποίος απολάμβανε μιας περίεργης προστασίας από τους Δογαλομπαλίτηδες (ήταν ο γραννατέας και συντάκτης των πρακτικών της Διοικητικής Επιτροπής), την διετία 2008 - 2009 παρακρατούσε παράνομα τα χρήματα που συγκέντρωνε από γονείς για την συμμετοχή των παιδίων στο πρόγραμμα του ΤΑΜΕΣ (Αστική Εταιρία του Επιμελητηρίου) για τιις θερινές διακοπές σε διάφορες Κατασκηνώσεις , εκ των οποίων τελικά υπεξαίρεσε το ποσό των 90.000 ευρώ , όπως Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ τον Οκτώμβριο του 2009.

Και μετά την ομολογία αρχίζουν τα ευτράπελα των Δρογαλομπαλίτηδων , "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει" που έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη.

Αντί ο Δρογαλάς να πραξει το αυτονόητο ως Πρόεδρος καιπειθαρχικώς προϊστάμενος του υπαλλήλου να υποβάλλει μήνυση  ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα και να διαταξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το πειθαρχικό παράπτωμα , συνέταξε μία αστεία επιτροπή τον Ιανουάριο του 2010 για να "διερευνήσει" το ζήτημα η οποία κατέληξε σε ένα αστείο πόρισμα , το οποίο συζητήθηκε (;;;) στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου τον Απρίλιο του 2010 , χωρίς όμως να τεθεί το κείμενο του πορίσματος υπ΄οψιν των Συμβούλων !!!  και αποφάσισε , ακουσον , ακουσον το Δ.Σ. να υποβληθεί το πόρισμα στον Εισαγγελέα !!! , δηλαδή με καθυστέρηση 6 ολόκληρων μηνών και εν συνεχεία "εστειλαν" την υπόθεση στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Με την μεθόδευση αυτή ο επίορκος υπάλληλος έμενε κανονικά στη θέση του, παντεκλώς παρανομα , εισπραττοντας; κανονικά τα μισθά του και μάλιστα συμμετείχε και στην Εκλογική Επιτροπή στις τελευταίες εκλογές του Επιμελητηρίου με αμοιβή 2.500 ευρώ , στις οποίες τελικά συνετρλίβησαν οι Δρογαλομπαλιτηδες.

Μάλιστα εντός του 2010 ο επίορκος υπάλληλος με απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής των Δρογαλομπαλίτηδων έλαβε και επιδότηση για αγορά πρωτής κατοικίας ως υπάλληλος υπηρετών σε παραμεθόριο περιοχή ( ο περίφημος νόμος που επαίρονται οτι "πέτυχαν" για τον νομό Σερρών ο Λεό και ο Κουτμερίδης ) !!! ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι έλαβε και άτοκο δάνειο απο Επιμελητήριο.

Το υπάλληλο απομάκρυνε τελικά από το Επιμελητήριο η νεα Διοίκηση υπό τον Χρήστο Μέγκλα το 2012 και τον απέλυσε πρόσφατα μετά την απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου , το οποίο αποφάνθηκε ότι ήταν αναρμόδιο να αποφασίσει για την περίιπτωση αυτή διότι ο δράστης ήταν υπάλληλος Ιδιωτικού Δικαίου αορίστου χρόνου !!!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ;

Ο συγκεκριμένος επίορκος υπάλληλος έπρεπε να είχε απολυθεί από τον Οκτώβριο του 2009 από τον τότε Πρόεδρο Αριστείδη Δρογαλά και το τότε Διοικητικό Συμβούλιο. Δηλαδή ο Μεγκλας τον Νοέμβριο του 2013 επραξε το αυτονόητο, αυτό που όφειλε να πραξει ο "
Άρης"  τον Οκτωβριο του 2009.

Ποιός πρέπει τώρα να αποκαταστήσει την ζημία για την  οικονομική και ηθική βλάβη που υπέστη το Επιμελητήριο ;

Κύριε  Μέγκλα , κυριοι Σύμβουλοι του ΕΒΕΣ , κύριε Διευθυντά του Επιμελητηρίου , τα ανωτέρω γεγονότα έχετε υποχρέωση να τα αναφέρετε στον αρμόδιο Εισαγγελέα , άλλως συνεργείτε στην συγκάλυψή τους

Οψόμεθα λοιπόν ...
 

4 σχόλια:

  1. ME SKIP 'H ME ARIEL ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ "ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΑ FLOS" , ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ... ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕΡΡΑΪΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

      Διαγραφή
  2. Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΙΑΔΑΚΙ
    ΣΟΥ ΓΑΜΙΩΛΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
    ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ!!!!!!Ε????ΕΕΕΕΕΕ???????????????
    ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ........................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες ρε διαστρευλωτη της αλήθειας?τι μας λες ρε πληρωμένε ξεφτηλσμενε άνθρωπε?απο την ημέρα που εκλέχτηκε ο χρηματοδότης σου Νοέμβριος του 11 και επι ένα χρόνο τουλάχιστον κανονικά ήταν στη θέση του ο συγκεκριμένος υπάλληλος.δεν μπορούσε καν να τον κουνησει απο την θέση του ο Χρήστος σου!!!!!οταν βγήκε πρόσφατα ο νόμος για τους επιορκους τότε τέθηκε αυτομάτως σε αργία και μόλις προχθές το υπερισιακο συμβούλιο αποφασησε την οριστική απόλυση του.και δικαιούται και αποζημίωση μαμούθ.αυτο γιατι το κρυβεις.ξερεις τι αποζημίωση θα σταξει ο χρηστακη σου???γιατι δεν το γράφεις αφού το ξέρεις.καθε μέρα εκεί είσαι.αυτη ειναι η νέα τάξη πραγμάτων που έφερε στο εβες η νέα διοίκηση του Χρήστου σου μεγκλα.να σουλατσαρουν δηλαδή μέσα στο εβες κατι απατεώνες άεργοι και πληρωμένοι σας εσάς τους δυο αγαπητοί απατεώνες ιακχοι.αρα λοιπόν κανένας Χρήστο σου δεν απομάκρυνε τον συγκεκριμένο υπάλληλο (όπως δεν μπορούσε και τότε ο Άρης)παρά μόνο το υπηρεσιακό συμβούλιο μετ τον νομό για τους επιορκους.καταλαβες πληρωμένο τομάρι?προσπαθεις να κοροιδεψεις τον κόσμο με ψέματα κοινέ απατεώνα για να υψωσεις (??????? λέμε τωρα)τον άνθρωπο που σε ταιζει και σε ποτίσει και σε βγάζει βόλτα.αυτος είσαι.ενας κοινός απατεωνισκος της μια δραχμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ