Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΞΑΝΑ , ΜΑΝΑ ΣΤΟ 23% Ο ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

ΕΣΤΙΑΤΩΡ ΣΩΤΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ;
 ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ...
 


Η τρόικα συζητάει την επαναφορά του ΦΠΑ στην εστίαση στο 23%, εκτιμώντας πως η μείωση στο φόρο δεν απέδωσε, ενώ βάζει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την κυβέρνηση τους μειωμένους κατά 30% συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά.
.
Τεράστιο θέμα για την κυβέρνηση άνοιξε η τρόικα που ζητάει την άρση της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση, κρίνοντας πως απέτυχε από πλευράς αναμενόμενων εσόδων.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της τρόικας η μείωση στον ΦΠΑ εστίασης απέτυχε γιατί και τα έσοδα μειώθηκαν ενώ οι τιμές δεν μειώθηκαν και συνεπώς οι καταναλωτές δεν ωφελήθηκαν
Και ο λόγος βέβαια είναι πως την μείωση στο ΦΠΑ εστίασης από 23% σε 13% την είχε ''αναλάβει'' προσωπικά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, τόσο το καλοκαίρι όταν και ανακοινώθηκε, όσο και προχθές που το επανέλαβε στη συνέντευξη του στο Mega.

Την μείωση στο ΦΠΑ εστίασης από 23% σε 13% την είχε ''αναλάβει'' προσωπικά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, τόσο το καλοκαίρι όταν και ανακοινώθηκε, όσο και προχθές που το επανέλαβε στη συνέντευξη του στο Mega.
 
Αυτή τη φορά όμως οι δανειστές βάζουν πιο πιεστικά και το θέμα των κατά 30% μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, με το αμφιλεγόμενο επιχείρημα πως οι διαφοροποιημένοι συντελεστές ΦΠΑ προκαλούν στρεβλώσεις στην ελληνική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ