Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

SALVATORE ΕΣΤΙΑΤΩΡ ΣΩΤΟΣ ...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΕΒΕΣ ... Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ


 Ο άνθρωπος που συνέβαλε την περίοδο 2011-2013 στην ολοκληρωτική καταστροφή του Πανσερραϊκου, όταν μετά τις παραιτήσεις Μεγκλα-Χρυσάφη- Κουρτίδη και λοιπών μπήκε στο ΔΣ προκειμένου να στηρίξει και να υπηρετεί το καθεστώς "Περούκα" με σκοπό την συγκάσλυψη της υπεξαίρεσης των 2.660.000 ευρώ από το Ταμείο της ΠΑΕ, ο άνθρωπος της αυλής της "Ξυνής" που ήταν μελος του ΔΣ που ευθύνεται για τον υποβιβασμό της Ομάδος στην Γ' Εθνική  τώρα έχει θράσος  να μιλάει "για την σωτηρία" των σερραίων επαγγελματιών ...

Μάλιστα και κάποιο τυρόγαλο εκ Γρεβενών τον απόκάλεσε "το ανέρχομενο αστερι" του συνδικαλισμού ... συνεπώς οι Σερραίοι μπορούν πλέον να κοιμούνται ξεσκέπαστοι

11 σχόλια:

  1. Ιακχε , απ΄όταν άρχισες να επιλέγεις ποιά σχόλια θα δημοσιεύεις ( προφανώς με άνωθεν παρέμβαση ) , παρατηρώ έχουν αραιώσει αυτοί που γράφουν στο blog σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΜΙΑ ΑΝΩΘΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΔΙΟΤΙ Α΄ΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΣΡΧΕΙ ΑΝΩΘΕΝ. ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ GOTSIOΛΑΓΝΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ... ΤΗΝ ΛΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

      Διαγραφή
    2. δεν λες αλήθεια . . .

      τα αρχ@δ@α μου τα δυο . . . γιατί τα έκοψες ?

      TERRIS XRYSOS

      Διαγραφή
    3. ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥ GOTSIOΛΑΓΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ , ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΟΒΕΙΣ !
      ΟΠΩΣ :

      ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ .
      ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ , ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .

      ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

      Διαγραφή
    4. Ιακχε εγώ είμαι μαζί σου . Ο βασικός λόγος που είμαι μαζί σου είναι πως ποτέ δεν επέλεγες ποια σχόλια θα ανεβάσεις ( δεν μιλάω για τα υβριστικά , που καλά κάνεις και τα κόβεις ) .
      Αν ισχύουν αυτά που λένε οι παραπάνω ( TERRIS XRYSOS , ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ ) είναι θέμα . Δεν πρέπει το blog να χάσει τη φυσιογνωμία του και τον χαρακτήρα του .

      Διαγραφή
  2. Ο Σώτος δεν ήταν υποψήφιος με τον Φωτιάδη στις περασμένες δημοτικές εκλογές ?
    Αν κάνω λάθος και τον μπερδεύω με άλλον , κάποιος να με διορθώσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ... ΤΗΝ ΛΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ?
    ΠΟΙΟΣ ΒΡΗΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗ- ΛΙΑ ΣΤΑΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ?











    ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΩΤΟΣ-ΣΩΤΟΣ-ΣΩΤΟΣ
    ΡΟΥΣΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ Κ ΖΥΜΠΙΛΙΑΔΟΥ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ.
    Ο ΣΩΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΑΜΨΕ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΤΟΣ ΡΟΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΜΠΙΛΙΑΔΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ . ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΑΙ ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΕΣ ΕΕΕΕ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΚΟΦΗ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΑΚΧΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΚΛΟΛΑΓΝΟΣ. ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΑΖΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΣΩΤΟ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ