Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΚΟΛΕΜΑΚΟ ;

"ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ" 

"ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ" - "ΕΙΧΕ" σημειώσατε 2
 

Aπόπαση κόλαφος για την παραπαίουσα Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών του Μονομελούς  Πρωτοδικείου Σερρών η οποία απέρριψε αίτηση της Τραπέζας για την εγγραφή προσημείωσης σε ακίνητο δανειολήπτη επειδή τον χρέωνε η Τράπεζα παράνομους τόκους !!!

Την υπόθεση του σερραίου δανειολήπτη χειρίστηκε το ΕΙΧΕ του κ. Χριστοδουλόπουλου το οποίο από την πρώτη ημέρα εγκαταστασής του  στην πόλη μας "μπήκε στο στόχαστρο" της ΕΠΚΑΣ και των σερραίων δικηγόρων οι οποίοι κάνουν χρυσές δουλειές με τον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά οπότε βρήκαν ισχυρό "αντίπαλο".

4 σχόλια:

  1. Μία ηλικιωμένη γυναίκα καλείται από την Αστυνομία να απολογηθεί ως ύποπτη για άσκηση παράνομης βίας. Πρόκειται για μία 76χρονη, κάτοικο της Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής, που έχει λάβει κλήση από την Αστυνομία για να προσέλθει και να δώσει ανωμοτί κατάθεση για άσκηση παράνομης βίας.

    Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, η ηλικιωμένη μαζί με άλλους κατοίκους της Μ. Παναγιάς, που επίσης έχουν δεχτεί κλήσεις για ανωμοτί κατάθεση για την ίδια κατηγορία, έκλεισαν το δρόμο και παρεμπόδισαν λεωφορείο με εργαζόμενους της «Ελληνικός Χρυσός» να πάνε στο χώρο εργασίας τους.

    Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε γίνει γνωστή μέσω του τύπου κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων των κατοίκων της Χαλκιδικής καθώς η φωτογραφία της είχε δημοσιευθεί σε εφημερίδες και διαδίκτυο, όταν είχε σταθεί μπροστά στους πάνοπλους αστυνομικούς λίγο πριν αυτοί επιτεθούν με χημικά και δακρυγόνα στην Μεγάλη Παναγιά.

    Η Αστυνομία ερμηνεύει το κλείσιμο του δρόμου σαν άσκηση παράνομης βίας και καλεί περίπου 25 άτομα για ανωμοτί κατάθεση. Μεταξύ αυτών και η 76χρονη γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιο ακριβώς λόγο έγινε η αρσυ ασυλίας του βλαχμπεη; Θα γίνουν διώξεις εναντίων Ηρακλή Μπακαλη και της κόρης του ;απαντά μας αμα ξέρεις κάτι οιακχνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ "ΑΓΑΛΙΑ- ΑΓΑΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ" ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ ...

      ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 18 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΤΑΙ ...

      Διαγραφή
  3. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΞΟΔΕΥΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ.ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΑΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΑΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ