Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΝΑΓΗ, ΜΠΑΛΤΖΙΟ , " ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ..."

ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ; ΘΡΑΣΟΣ ; ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ... 

 ... ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η "ΞΥΝΗ" 



"Μάθαν ότι  γ@μιώμαστε , πλάκωσαν κι οι γύφτοι" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη

Την πεπατημένη της κ. Μαγκριώτη ακολουθεί και ο "Βουβός". Πρώτα φηφίζει "δαγκωτό" όλα τα νομοσχέδια των τοκογκλύφων ως υπάκουο "πεκινουά" του Ζιγδαντώνη  και μετά καταθέτει ερωτήσεις στην Βουλή "καταγγέλλοντας" αυτά που ψήφισε για να παραμυθιάζεται το πόπολο που μας ψηφίζει !!!

3 σχόλια:

  1. ΟΙ πρόσφατες δηλώσεις του Μ. Τσελεπή, υποδιοικητή του ΟΓΑ σε τηλεοπτική εκπομπή έχουν κάνει έξαλλους πολλούς βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι ζητούν άμεσα την απομάκρυνση του. Σε μεταξύ τους διαλόγους αναφέρουν ότι είναι αδιανόητο να βγαίνει δημόσια και να προβαίνει σε ανακοινώσεις, λες και είναι υπουργός και μάλιστα προκαταλαμβάνοντας τα αποτελέσματα των ενεργειών και προσπαθειών των βουλευτών για το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης των αγροτών!
    Η έντονη αποδοκιμασία τους οφείλεται και στο γεγονός πως ένας ΠΑΣΟΚος αγροτοσυνδικαλιστής του λυκείου και με εμπειρία σε συνεταιριστική ασφαλιστική, κουνάει το δάχτυλο για το …μνημόνιο που η παράταξη του έφερε στο Ελληνικό κοινοβούλιο τον Μάη του 2010 και που ο ίδιος ψήφισε ως τότε μέλος της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://olympia.gr/2013/10/03/οργή-γαλάζιων-βουλευτών-για-τον-υποδι/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κριμα Θεόφιλε μας απογοήτευσες και συ.Εσένα σε είχα για μάγκα, είπες και ένα όχι, αλλα τελικά τα ίδια σκατα είσαι, νομίεις ακόμη οτι μπορείς να δουλεύεις τον κοσμάκη.Κρίμα και πάλι κρίμα να παρασύρεσαι απο μια γυναίκα που ούτε που να χτυπήσει μπότοξ ξέρει και κάνεις τις ίδιες μαλακίες.μαύρο και σε σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ