Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΩΝ

ΜΥΡΙΣΕ "ΛΙΑΝΑΚΗ" ... ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ !!! 
 

Επειδή παρέβλεψαν εντολές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το 2006 Βαριά «καμπάνα» σε πρώην δημοτικούς συμβούλους στις Σέρρες Ποινή φυλάκισης 15 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα έτος, επέβαλλε το Εφετείο Θεσσαλονίκης σε επτά πρώην δημοτικούς συμβούλους του τέως δήμου Πετριτσίου στις Σέρρες.
 Πρόκειται για συμβούλους της παράταξης του τέως δημάρχου Βαγγέλη Παπάζογλου, που εξελέγη το 2006 με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, που παρά τις συνεχείς γραπτές υποδείξεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αρνήθηκαν να επαναβεβαιώσουν απόφαση του 2006 και της προηγούμενης δημοτικής Αρχής, για παραχώρηση έκτασης σε κτηνοτρόφο της περιοχής, για εγκατάσταση της μονάδας του στο χωριό Ομαλό. 
Τη συγκεκριμένη έκταση, «διεκδικούσε» από τον τέως δήμο Πετριτσίου, και δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, με αποτέλεσμα ο τότε δήμαρχος Βαγγέλης Παπάζογλου, να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, την παραχώρηση της στον στενό του συνεργάτη, ανατρέποντας παλαιότερη απόφαση. Παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, αλλά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η πλειοψηφία ενέκρινε την παραχώρηση, με αποτέλεσμα ο αρχικός δικαιούχος της έκτασης να προσφύγει στη δικαιοσύνη. 
Ο Εισαγγελέας της έδρας, ήταν ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στους κατηγορούμενους και την αλαζονική τους συμπεριφορά, στην άσκηση διοίκησης στον τέως δήμο. Τελικά, η έδρα διατήρησε τις πρωτόδικες ποινές μη αναγνωρίζοντας κανένα ελαφρυντικό στους επτά πρώην δημοτικούς συμβούλους, δύο από τους οποίους σήμερα διατηρούν αξιώματα στον «καλλικρατικό» δήμο Σιντικής και πλέον οδηγούνται σε παραίτηση, επειδή δεν έδειξαν καμιά διάθεση μεταμέλειας.

2 σχόλια:

  1. eli stai lia tora dimarxos nigritas...
    sponsoras o pinokio,
    pinokio zoume proto na se doume
    kai oxi to tsiraki tou mpantman pou paei sto periptero gia tsigara opos palia
    gine protos epitelous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγιώτης Σαββίδης .... ο Σερραίος "δημοσιογράφος" του "Πρώτου Θαίματος που είχε αποκλειστικότητα το "πλυντήριο" της Χρυσής Αυγής και έστησε τον μύθο με την γιαγιά που την πάει στο ΑΤΜ ο Χρυσαβγίτης...
    Χα,χα, ωραία φυντάνια βγάζουμε στα Σέρρας!Σα δεν ντρέπεται, που πιάνει στο στόμα του τον Συριζα, ο αθεόφοβος!
    http://prezatv.blogspot.gr/2012/11/hot-doc_30.html
    http://3.bp.blogspot.com/-yPLsSSziRBE/Uj29TMoBo_I/AAAAAAACWg0/DKkZqqiabB8/s1600/protoflemma-17-fevr-2013-(1).jpg
    http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.gr/2013/09/blog-post_3125.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ