Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΙΣΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ...

... ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΗΡΑ ΤΟΥ "ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ" 


1 σχόλιο:

  1. «Θέλω να γυρίσει πίσω ο χρόνος και να μην έχει χαθεί το παιδί μου»
    Είναι από τις στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης που σε κάνουν να λυγίζεις. Είναι από εκείνες τις συγκλονιστικές εκπομπές που όσο σκληρός κι αν είσαι, δακρύζεις. Μια τέτοια ήταν και η χθεσινή «Πρωταγωνιστές» του Στ. Θεοδωράκη στο Mega, όπου μίλησε η μητέρα, ο πατέρας και η σύντροφος του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα.

    «Δολοφόνοι και αυτοί που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή» – «Θέλω να γυρίσει πίσω ο χρόνος και να μην έχει χαθεί το παιδί μου». Αυτά είπε για τους δολοφόνους του γιου της η μητέρα του άτυχου Παύλου τονίζοντας ότι δεν υπάρχει τιμωρία για αυτό που έκαναν προσθέτοντας ότι το μόνο που θέλει είναι «να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να μην έχει γίνει αυτό». «Κάποια στιγμή εύχομαι να συνειδητοποιήσουν τι έχουν κάνει και να πεθάνουν από τις τύψεις τους» συνέχισε η τραγική μητέρα.

    Και πρόσθεσε: «Δολοφόνοι είναι και αυτοί που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή. Δεν γίνεται να μην γνώριζαν τι είναι αυτοί σε μια τέτοια χώρα όπως η δίκη μας».

    «Το παιδί μου δεν έφταιξε, δεν προκάλεσε» είπε με τρεμάμενη φωνή εξομολογούμενη ότι «δεν είμαι Σπαρτιάτισσα. Δεν θα ήθελα να θυσιάσω το παιδί μου για να υπάρξει ένα νέο “Πολυτεχνείο”».

    Περιέγραψε επίσης ότι το γεγονός της το ανακοίνωσε ένας φίλος της γιατρός λέγοντας ότι τον «σκότωσαν επαγγελματίες». Περιέγραψε επίσης ότι τον είδε στο νεκροτομείο και της έκανε εντύπωση που δεν είχε κανένα χτύπημα πέρα από τις δύο μαχαιριές, δεν υπήρχαν ενδείξεις πάλης.

    «Θα ήθελα να ήξερα ποιες μάνες μεγάλωσαν παιδιά που βγάζουν ένα μαχαίρι και σκοτώνουν ένα παιδί», είπε.

    Ο πατέρας του περιέγραψε τον γιο του ως «μάγκα που πλήρωσε το τίμημα του να είσαι μάγκας» αφού δεν ήθελε να τον δουν οι φίλοι του να τρέχει. «Του είχα μάθει να είναι μάγκας, να είναι καθαρός, να σέβεται και να μην τσακώνεται» είπε ο πατέρας ο οποίος κατηγόρησε για τη δολοφονία του Παύλου «όχι αυτόν που είχε το μαχαίρι, αλλά εκείνον που του το έδωσε». Μιλώντας, δε, για τον γιο του αναφέρει μια φράση που του είχε πει παλαιότερα: «φοβάμαι ότι θα πεθάνω νέος και γι’ αυτό τα κάνω όλα γρήγορα».

    Η σύντροφός του Παύλου Φύσσα, που πέθανε στα χέρια της, τον περιέγραψε ως «αναρχικό μυαλό», έναν ελεύθερο, έναν ανένταχτο δυναμικό άνθρωπο, ειρηνιστή που δεν ήταν αναρχικός και η μόνη οργάνωση στην οποία ανήκε ήταν οι μουσικοί της ραπ, «τα αδέρφια του» όπως είπε χαρακτηριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ