Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ...

ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ
 ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ... 



... ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙ ΚΡΙ , ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΓΑΡ ...


3 σχόλια:

  1. η, 01 Οκτωβριου 2013 15:12 E-mail
    Άφαντη η Πέπη. Εξακολουθεί να "πουλάει" ταξίδια για την αργία της ... 28ης Οκτωβρίου
    pepy
    Τετραήμερα στο Παρίσι, την Βαρκελώνη, την Βουδαπέστη κ.α για την αργία της 28ης Οκτωβρίου, συνεχίζει να «πουλάει» η ιστοσελίδα του Γραφείου Τουρισμού & Ταξιδιών Μπουτάκογλου, με τα «24 Χρόνια Εμπειρίας και Επιτυχίας» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά to moto, άσχετα αν η ιδιοκτήτρια του Πέπη Μπουτάκογλου, συνεχίζει να είναι εξαφανισμένη από τις Σέρρες, μαζί με τα χρήματα δεκάδων μαθητών λυκείων της πόλης, που της τα είχαν καταβάλλει για την πραγματοποίηση εκδρομής στο εξωτερικό. Μόνο από το Μουσικό Σχολείο Σερρών, υπολογίζεται πως η ιδιοκτήτρια του Τουριστικού Γραφείου έλαβε 11.000 ευρώ, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και για άλλες σχολικές μονάδες.
    Την ίδια ώρα που πληθαίνουν οι καταγγελίες για το πρόσωπο της πάλαι ποτέ ισχυρής γυναίκας της τοπικής Ν.Δ, η οποία δήλωνε «περήφανη» για τις σχέσεις της με την οικογένεια Μητσοτάκη και κυρίως την βουλευτή και πρώην υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη, καμία επίσημη αντίδραση για το «κανόνι» της πρώην στενής του συνεργάτιδας, δεν έχει κάνει ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, που φέρεται να έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν για τη λειτουργία συνεταιρικού Πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ στις Σέρρες, απ' όπου ο ίδιος αποχώρησε στη συνέχεια.
    Για την ιστορία, η Πέπη Μπουτάκογλου είχε υποστηρίξει σθεναρά την υποψηφιότητα Μωυσιάδη για το δήμο Σερρών το 2003, κόντρα στον «χρισμένο» υποψήφιο της Ν.Δ Κώστα Σίμογλου. «Εγώ εξέλεξα δήμαρχο τον Μωυσιάδη» δήλωνε μετά τη νίκη του «εκλεκτού» της, αναλαμβάνοντας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια "εξ απορρήτων" σύμβουλος του, στο δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έμαθες κάτι που πρέπει να μάθει όλη η … Ελλάδα ; Σου δίνουμε το βήμα, για να «ακουστεί» η φωνή και εκτός Σερρών. Στείλε μας την καταγγελία σου ή την πληροφορία σου και εμείς θα την αξιολογήσουμε, θα τη διασταυρώσουμε, θα διερευνήσουμε τα γεγονότα, θα την μετατρέψουμε άμεσα σε ρεπορτάζ προστατεύοντας απολύτως την ανωνυμία σου) και θα την προωθήσουμε σε πανελλάδικά ΜΜΕ, με τα οποία συνεργαζόμαστε. Όλα όσα βλέπεις και ζεις, όλα όσα σε αγανακτούν, μπορούν να γίνουν η αφορμή κάτι να αλλάξει. Πολλές μικρές αλλαγές, μπορούν να κάνουν μια μεγάλη... -

    Όνομα
    Email
    Σχόλια και μηνύματα

    Do not fill out this field (its a trap)

    Πεμπτη, 03 Οκτωβριου 2013 12:23 E-mail
    Ορίστηκε δικάσιμος για τον Σιώη. Τι βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του
    Ο πρώην βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής και μετακλητός υπάλληλος της βουλής στο ακροδεξιό κόμμα, Νικήτας Σιώης, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (3/10) στο Σιδηρόκαστρο, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνικών αθυρμάτων.
    Μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω :
    - Καραμπίνα, για την οποία είχε παραβιάσει τις προϋποθέσεις της άδειας, με προσαρμογή εξαρτήματος.
    - Κοντάκι με τα εξαρτήματά του.
    - Εννέα κροτίδες.
    - Μαχαίρι.
    - Τέσσερα κυνηγετικά φυσίγγια.
    - Εβδομήντα ένα βληθείσες βολίδες διαφόρων διαμετρημάτων.
    - Οκτώ στυλιάρια.
    Όπως έγινε γνωστό, με προφορική εντολή Εισαγγελέα ο Γραμματέας της Τ.Ο Σερρών της Χρυσής Αυγής, αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα ορίστηκε δικάσιμος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, και νυν Γραμματέας της Τ.Ο Σερρών του κόμματος, παραιτήθηκε από τη θέση του ενάμιση μήνα μετά την εκλογή του, εξαιτίας «φόρτου εργασίας» όπως ο ίδιος δήλωσε, αν και ήταν χρόνια άνεργος.
    -
    mat1
    -
    mat2
    -
    mat3
    -
    Τη θέση του κατέλαβε ο νυν βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος, άτομο απολύτου εμπιστοσύνης του προφυλακισμένου Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.
    Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, ενώ ερευνάται η προέλευση και λόγος κατοχής των κατασχεθέντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ...
    Λία Μαυρίδου: η star των Σερρών!
    Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος που δηλώνει πιστή στο πολιτικό ρεπορτάζ
    Το πρώτο πράγµα που σου έρχεται στο µυαλό όταν βλέπεις τη Λία Μαυρίδου είναι ότι θα μπορούσε άνετα να υποστηρίξει ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Με εμφάνιση που σε …
    κρατάει και εκφραστικότητα έχει όλο το…πακέτο. Κι όµως παρά τα φαινόμενα , η δημοσιογράφος, ασχολείται εδώ και 11 χρόνια µε το πολιτικό ρεπορτάζ, αποδεικνύοντας πως μια ωραία γυναίκα, μπορεί να μην αρκείται στην εμφάνιση της , αλλά να δουλεύει σκληρά και να πετυχαίνει. Μιλώντας η Λία Μαυρίδου στο Secret , τόνισε πως η ζωή της ξεκίνησε με άλλα όνειρα και αλλού την… έβγαλε:

    «Ξεκίνησα έχοντας ως όνειρο το θέατρο. Πέρασα στη ∆ραµατική Σχολή µε εξετάσεις από το υπουργείο Πολιτισµού, αλλά τελικά µε κέρδισε η δηµοσιογραφία. Τα τελευταία έξι χρόνια παρουσιάζω το µεσηµέρι πολιτική εκποµπή και το τελευταίο ένα χρόνο την εκπομπή “Ανοιχτή Γραµµή” στο ΔΙΚΤΥΟ. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και όσο το ρεπορτάζ τρέχει, τρέχω και εγώ. Εχω καλύψει όλα τα ρεπορτάζ που αφορούν το πολιτικό κοµµάτι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλα τα µεγάλα γεγονότα της πολιτικής επικαιρότητας στην Αθήνα», δηλώνει η ίδια. Γεννηµένη στις όμορφες Σέρρες, στην ηλικία των 18 ετών έφυγε και πήγε στην Αθήνα, όπου και έµεινε για 10 χρόνια. 28 χρόνων επέστρεψε στις Σέρρες για προσωπικούς λόγους και από εκεί και έπειτα η πορεία της στο πολιτικό ρεπορτάζ ξεκίνησε και το ταξίδει συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού στις Σέρρες, είναι κάτι παραπάνω από αγαπητή.

    «Η αρχή στο κανάλι έγινε έπειτα από πρόταση της τότε διευθύντριας του ∆ίκτυο Τηλεόραση, Φωτεινής Αραµπατζή. Παρόλο που εκείνη την περίοδο είχα προτάσεις από τηλεοπτικούς σταθµούς των Αθηνών, επέλεξα να µείνω στις Σέρρες, γιατί, εκτός των άλλων, είχα πλέον δηµιουργήσει τη δική µου οικογένεια», αναφέρει η Λία Μαυρίδου. Παντρεµένη µε δύο παιδιά, δεν έχει χάσει την επαφή της µε την Αθήνα, µιας και διατηρεί συνεργασία µε τηλεοπτικούς σταθµούς της πρωτεύουσας ως απεσταλµένη. Οσον αφορά τις συναδέλφους της, θαυµάζει τη Μαρία Χούκλη και την Ελλη Στάη, καθώς όπως λένε στις Σέρρες, η εμφάνιση της και τα εκφραστικά της μάτια θυμίζουν την σιδηρά κυρία της ενημέρωσης…. parapolitika
    ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ