Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

O TΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ...

"ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ" 



«Συμφωνούμε με τον κ. Σαμαρά, θα φύγουμε από το μνημόνιο, αλλά ο κ. Σαμαράς θα φύγει από την κυβέρνηση μαζί με το μνημόνιο» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέντευξη Τύπου στην 78η ΔΕΘ.


«Δεν έχω μαντικές ικανότητες, αλλά έχει εξαντληθεί ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης και βρισκόμαστε στις καθυστερήσεις» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε ερώτηση για το πότε εκτιμά ότι θα γίνουν ο βουλευτικές εκλογές. Το πότε θα γίνουν οι εκλογές είναι συνάρτηση των λαϊκών διεκδικήσεων και κινητοποιήσεων, πρόσθεσε.

Σε άλλη ερώτηση αν υπάρχουν χρήματα για να γίνουν όλα αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Δεν εθελοτυφλούμε. Ούτε εύκολες, ούτε ανώδυνες λύσεις υπάρχουν, όμως είναι έγκλημα να συνεχίζουμε το λάθος. Δεν είναι λύση ο νέος δανεισμός και δεν πρόκειται να συναινέσουμε. Εμείς έχουμε ένα πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης». Όπως είπε, η λύση είναι η διαγραφή χρέους, η αναστολή πληρωμών τόκων και χρεολυσίων και η εφαρμογή ενός επενδυτικού προγράμματος για την ανάπτυξη.

Για τον πρωθυπουργό υποστήριξε ότι έχει ήδη υπογράψει τη λήψη νέων μέτρων και παρατήρησε: «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Σαμαρά. Από αντιμνημονιακός έγινε μνημονιακότερος των μνημονιακών».

Για τις δημοτικές εκλογές είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός σε συνεργασίες, «οι υποψήφιοι δεν θα είναι σώνει και καλά κομματικά στελέχη» και πως όσοι υποστηρίξει θα είναι στον δεύτερο γύρο.

«Όπως έπεσαν οι δύο μνημονιακές κυβερνήσεις, έτσι θα πέσει σύντομα και η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξη Τύπου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο της 78ης ΔΕΘ.

Στην σε εξέλιξη συνέντευξη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι θα εξαντλήσει την τετραετία, είπε πως ο κ. Σαμαράς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι και ο ίδιος έγινε πρωθυπουργός από εκλογές, που διεξήχθησαν πριν από τη λήξη της τετραετίας.

«Δεν ανυπομονούμε να βρεθούμε στην εξουσία» δήλωσε και σημείωσε πως οι εκλογές και η αλλαγή στην κυβέρνηση είναι όρος για την επιβίωση των χαμηλά εισοδηματικά στρωμάτων και την κυριαρχία της χώρας. Αν γίνονταν τώρα εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε «απόλυτη πλειοψηφία» στη Βουλή, υποστήριξε και τόνισε πως θα βρεθούν δυνάμεις που θα στηρίξουν μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και στην κυβέρνηση αυτή δεν θα αξιοποιηθούν μόνο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

5 σχόλια:

  1. Στην πολιτική οι τζάμπα μάγκες τέλειωσαν
    Τη διαφήμιση με τον… Jumbo, τον καουμπόι που υποδύεται τον Jango, ήρωα ταινίας του Κ. Ταραντίνο, σίγουρα την έχετε δει. Αυτός ο Jumbo, λοιπόν, απελευθερώνει τους γονείς από τις τιμές των σχολικών προϊόντων και τα δίνει όλα τζάμπα.

    Αυτόν ακριβώς τον… ήρωα του γλυκού νερού μας θύμισε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας. Σαν νέος… Jumbo ο τιμωρός υποσχέθηκε πολλά: Ότι θα αυξήσει τους μισθούς στα 751 ευρώ αλλά αυτό, περιέργως δεν έχει δημοσιονομικό κόστος. Προφανώς θα βάλει τη μηχανή που κόβει χρήμα να δουλεύει.

    Ότι θα εθνικοποιήσει τις τράπεζες και τα χρέη θα μπουν στη νέα σεισάχθεια του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς θα χαριστούν. Πώς θα γίνει αυτό χωρίς την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, άγνωσται οι βουλαί. Προφανώς ο κ. Jumbo Τσίπρας δεν ξέρει πως ούτε τα 150-170 δις ευρώ που είναι οι καταθέσεις των Ελλήνων, είναι λογιστικά, δεν υπάρχουν στα χρηματοκιβώτια. Αν αύριο το πρωί αποφάσιζαν όλοι οι Έλληνες να ζητήσουν τα λεφτά τους δε θα έπαιρναν ούτε το ένα τρίτο, όμως, ο Τσίπρας υπόσχεται ότι θα χαρίσει τα χρέη όλων.

    Είπε επίσης ότι όσοι απολύθηκαν θα επιστρέψουν στις θέσεις τους και θα αποκαταστήσει τις αδικίες στο Δημόσιο. Πώς θα τους πληρώνει; Αυτή είναι δουλειά του… mister Jumbo Τσίπρα.

    Υποσχέθηκε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αν γίνουν εκλογές θα έχει αυτοδυναμία. Μήπως ξέρει ο Τσίπρας να διαβάζει δημοσκοπήσεις; Βλέπει κανένα ρεύμα στην αριστερά που εμείς δε βλέπουμε; Με το που πήρε κεφάλι μισή μονάδα απέκτησε ξαφνικά και αυτοδυναμία; Άλλο ένα θαύμα του καουμπόι.

    Είπε επίσης ότι θα επανεξετάσει όλες τις αποκρατικοποιήσεις, μπορεί αν θέλει να βρει τα χρήματα να τις πάρει και πως, εταιρείες και ακίνητα που πωλήθηκαν. Είπαμε η μηχανή που κόβει χρήμα να είναι καλά. Τέλος, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας με ένα διαφορετικό παραγωγικό μοντέλο. Δεν μας το αποκάλυψε αλλά εικάζουμε ότι θα φτιάξει… μπριγάδες που θα πάρουν από ένα φτυάρι και θα σπείρουν όλη την Ελλάδα. Και στη συνέχεια θα πουλάει τα προϊόντα στο εξωτερικό. Και κολεκτίβες αν δεν το σκέφτηκε, προτείνουμε στον κ. Τσίπρα.

    Το καλύτερο το άφησε για το τέλος. Σαν καλός καουμπόης που είναι κάλεσε ξανά τον Σαμαρά σε μονομαχία, στη Βουλή, στην τηλεόραση ή στο.. δρόμο. Ποιος είναι ο Σαμαράς που θα τολμήσει να αντιπαρατεθεί στον ατρόμητο mister Jumbo Τσίπρα;

    Τρέξτε, λοιπόν, όσοι τρώτε αριστερό κουτόχορτο προς την Κουμουνδούρου. Μοιράζει υποσχέσεις, τζάμπα είναι γιατί να μην το κάνει; Όμως, μπορεί η διαφήμιση να υπόσχεται και πράγματα που θα βρει κανείς τζάμπα.

    Στην πολιτική, όμως, οι τζάμπα μάγκες τέλειωσαν. Οι ατρόμητοι καουμπόηδες που τάζουν τα πάντα αλλά είναι… κότες στην πρώτη δύσκολη στιγμή δεν υπάρχουν. Θες τους έφαγε η κρίση, θες τους τσάκισαν τα μνημόνια; Ο συνδυασμός του κουτσαβάκη με τον άνθρωπο που υπόσχεται τα πάντα, δεν υπάρχει πια. Όσο κι αν ο κ. Τσίπρας θέλει να τον αναστήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ : ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ - ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    . ΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ''ΔΙΑΣΩΖΟΥΝ΄΄ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ
    . ΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ''ΔΙΑΣΩΖΟΥΝ'' ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    . ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''ΔΙΑΣΩΖΟΥΝ'' ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ .

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ !

    ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΑ !
    ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ !
    Ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ !


    SYRIZA PANTU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EUROBASKET ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ .

    ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Τρινκιέρι από την αρχή για συριζαίο τον έκοβα .

      Διαγραφή
  4. Ο ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΕ ΚΟΒΕΙΣ ?

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ