Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΑ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ ...

o iakxos: Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ , ΣΑΜΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ;  "Πιάνει στασίδι" για υποψήφιος  Αντιπεριφερειάρχης  στον Σερραϊκό κάμπο ο λεγάμεν...


Αγαπητοί μου , "ΔΟΒΗΤΕΣ"  κάπως αργά ξυπνήσατε ... " το ξαναζεσταμένο φαϊ είναι πάντα άνοστο" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη, όσο γιαυτό το αστροπελέκι της Σαμαροδεξιάς τώρα και της πρώην αυλής του "μπουρέκα" του Ραφηνάτου, έχουμε να πούμε πολλά ,

5 σχόλια:

  1. O άνθρωπος που κατέβηκε Θεσνικη, έφαγε περισσότερα φράγκα απο βλάχβεη αραμπατζή και χρυσάφη μαζί και κατάφερε να πάρει τα 3 του καράμπελα θα ρθει Σέρρες; λογικό μ ακούγεται, όλοι οι αποτυχημένοι τις Σ'ερρες εκπροσωπούν αυτή τη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ Ν.Δ.ΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΤΟΥΣ . ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΧΙΛ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΣΕΡΡΑΣ;Η Ν.Δ. ΟΛΟ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΚΑΙΠΟΙΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ;ΜΩΤΣΙΑΔΗΣ,ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ,ΒΛΑΧΟΣ,ΓΚΟΤΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ,ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    με αυτούς τους δύο θα πάμε στις εκλογές . Το πιο πιθανό είναι να τους υποστηρίξει και το ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ .
    ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΥΠ/ΤΗΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ( ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ) , ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τον 12.10 για υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη δεν διαφωνώ αν και θα μπορούσε να είναι και ο Πανοζάχος . Όμως για τον Δήμο Σερρών υποψήφιος Δήμαρχος θα πρέπει να είναι ο Ηλίας Γκότσης .
    Χρειαζόμαστε Δήμαρχο που θα ξηλώσει το σύστημα ΠΑΣΟΚ στον Δήμο . Ο Ηλίας Γκότσης μπορεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ