Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

" ΟΛΑ ΤΑΧΕ Η ΜΑΡΙΟΡΗ ...

... Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΝΕ", ΣΥΝΕΛΘΕ DOCTOR ΣΥΝΕΛΘΕ  ... Μ.Λ.Μ.

 

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013-2014

 " Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να στείλω τις ευχές μου σε όλους τους μαθητές, τους γονείς τους, αλλά και τους διδάσκοντες. Σήμερα ξεκινούν οι προσπάθειες μαθητών και γονέων για την εκπλήρωση των στόχων τους.
 
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η μόρφωση αποτελεί το δυνατότερο εφόδιο στη μετέπειτα εξέλιξη των νέων. Το σχολείο διαμορφώνει προσωπικότητες, πλάθει χαρακτήρες και εμπλουτίζει τις γνώσεις των νέων, προετοιμάζοντάς τους για την ένταξή τους στην κοινωνία. Μια κοινωνία με ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις, αλλά και πολλές ευκαιρίες.

Από τη φετινή σχολική χρονιά επέρχονται και κάποιες αλλαγές στη λειτουργία του σχολείου, με στόχο τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, προς όφελος των μαθητών, των διδασκόντων και εν τέλει της ίδιας της κοινωνίας. Το σχολείο δεν είναι αποκομμένο από την κοινωνία. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της και θα πρέπει συνεχώς να αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με την εκάστοτε πραγματικότητα.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους διδάσκοντες μια χρονιά δημιουργική και ελπιδοφόρα!"


Μα είσαι με τα καλά σου γιατρέ μου ; 

Ποιός σου έγραψε αυτές τις ανοησίες και έτρεξες να τις αναρτήσεις στο facebοok. Mάλλον σε άλλη χώρα ζεις εσύ ... με 2.000.000 ανεργους όπως καταντήσατε την Ελλάδα , την οποία γεμίσατε με λαθρομετανάστες η μόνη ευκαιρία των ελλήνων ακόμη και πτυχιούχων πανεπιστημιακής μόρφωσης είναι η μετανάστευση ! Μας γυρίσατε στην δεκαετία του '50,  γιατρέ μου.

Αντί όμως να κάνεις ευχές "αέρα - πατέρα" καλόν θα ήταν να μας πείς πού "κόλλησε" το ζήτημα με την άρση της βουλευτικής σου ασυλίας για τις αλχημίες στην Συνεταιριστική Τράπεζα.

 Θα μας πείς τι συμβαίνει επιτέλους εκεί μέσα; 

Θα μας πείς πόσες συνεταιριστικές μερίδες και τι ποσοστό ελέγχει η οικογένειά σου ; Θα μας πείς για τα δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις σε "τενεκέδες κολλητούς"; Θα μας πεις σε ποιούς "προνομοιούχους" δίνατε άτοκα δανεια ή δάνεια με 4% ; Θα μας πεις για ποιο αδίκημα τελικά κατηγορείσαι ; 

6 σχόλια:

  1. O MEΣΙΤΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ?
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΗΠΑΡΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΖΥΓΟ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ ΕΣΤΩ?
    ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΙς ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΙΑΚΧΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΕΣΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλήθεια πόσο τιμητικό είναι για σένα ρε γιατρέ να λένε όλοι οτι βγήκες γιατι αγόρασες όλο το κόσμο; άσε τα ραμολιμέντα που τα πήραν και τα παίρνουν, αυτούς τους ξέρει η κοινωνία και τους φτύνει, ασχέτως αν αυτόι νομίζουν οτι βρέχει.αλλα εσύ ένας επιστήμονας να καταδέχεσαι τέτοια λόγια.ακόμη και σήμερα λένε όλοι οτι ο γιατρός αν ξαναπλήρώσει θα βγεί αλλιώς στη βίλα του στο πανόραμα.τόσο ανύπαρκτος είσαι δηλ; τόσο ανίκανος; που μόνο αν πληρώσεις θα εκλεγείς; υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτύλα για ΄σενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΥΛΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.................ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!ΚΩΛΟΜΠΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΒΕΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ; ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ; ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ; ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ.ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ Θ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΒΛΑΧΒΕΗ.ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΓΕΝΝΕΤΕΙΡΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΝΛΗΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ