Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣ : " Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ"

"ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΤΙΠΟΤΕ" 




"Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω!", φώναξε στα τηλεοπτικά συνεργεία, τη στιγμή που εισερχόταν στο κτίριο της ΓΑΔΑ, ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος αναζητούνταν από την αστυνομία για 24 περίπου ώρες και πλέον κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

"Έρχομαι αυτοβούλως δεν έχω τίποτα να κρύψω, η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα κερδίσει", δήλωσε ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος έφτασε στη ΓΑΔΑ με ταξί.
Ο βουλευτής έκανε ακόμα λόγο για πολιτικές διώξεις και είπε στους δημοσιογράφους, «Είμαι απολύτως ελεύθερος».

14 σχόλια:

  1. τσαμπαζη Σεδαριδη και Σιωη ερχεται η ωρα σας ποντικια μη μπητε στις τρυπες.Τωρα που τελειωσε η μπουγαδα σας πετανε σαν τα σκουπιδια.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.[δεν βαλατε μυαλο απο τον Πατακο]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΡΥΨΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ,ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟ
    ΘΑ ΚΕΛΕΗΔΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΚΑΤΟΥΡΛΙΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ MRB ΓΙΑ ΤΗΝ REAL NEWS.
    ΕΡΩΤΗΜΑ : Από ποιον /ποιους πολιτικούς χώρους προέρχεται η βία και οι εγκληματικές ενέργειες που έχουν πολιτικά κίνητρα ?

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : 37,7%
    ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ : 32,1%
    ΔΕΞΙΑ : 18,5%
    Ν.Δ. : 3,1%
    ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ : 18,1%
    ΑΡΙΣΤΕΡΑ : 16,3%
    ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ : 8%
    ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ : 6,5%
    ΣΥΡΙΖΑ : 4%
    ΚΚΕ : 1,2%
    ΚΕΝΤΡΟ - ΠΑΣΟΚ : 11%

    Μέχρι τώρα έχουμε ακούσει τις παρακάτω σαχλαμάρες :
    1. μετά τις Γερμανικές εκλογές θα χαλαρώσουμε
    2. τον Σεπτέμβριο απογειωνόμαστε
    3. success story
    4. θα διανέμουμε το ανύπαρκτο πλεόνασμα ( έκθεση Θεσ/νικης )

    Το τελευταίο διάστημα λανσάρουν τη θεωρία των δύο άκρων . Ο ίδιος ο Ελληνικός λαός με βάση την έρευνα την απορρίπτει .
    Όλες οι θεωρίες ( σαχλαμάρες ) έχουν πέσει στο κενό από τον Ελληνικό λαό . Τις λανσάρουν για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο για να μπορέσουν να εφαρμόσουν την μνημονιακή τους πολιτική και να ανακόψουν την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία . Σύντομα θα έρθει η ώρα ότι και να κάνουν και όσα σόου στήσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΙΑΚΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ , ΟΥΤΕ ΝΑΖΙΣΤΗΣ . ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ .
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ''ΠΡΩΤΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΪ'' !
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιακχε με τον σοβαρό , υπεύθυνο , νηφάλιο και συναινετικό λόγο σου , αλλά κύρια με την συνεπή στάση σου απέναντι στα δυο άκρα με τις συνεχείς αναρτήσεις σου , δείχνεις πως μπορεί να υπάρξει συνεργασία μεταξύ του σοβαρού εθνικιστικού χώρου που εκφράζεται από τη Χ.Α. και τη Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά !
    Τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο μπορεί να αποτελέσεις τη γέφυρα γι΄αυτή τη συνεργασία . Όλοι μας δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ τον τελευταίο χρόνο έβαλες μεγάλη πλάτη με τις αναρτήσεις σου.
    υ.γ. αν αποδειχθεί πως το σόου που στήθηκε τις τελευταίες μέρες είναι ή για να κάνει εκλογές ο Σαμαράς ή για να αγοράσει χρόνο μερικές βδομάδες ( όπως συνηθίζει εξάλλου ) τότε κλάφτα Χαράλαμπε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Πυρήνας Μυκόνου
    http://2.bp.blogspot.com/-DJUGvUYQ16k/UkRNOQvXI4I/AAAAAAACX8E/3UV1JUjT3Zg/s640/fdgbnfbdrsetdghfyj.JPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΠΑΛΙ , ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΟΛΛΑΣ ..."

      Διαγραφή
  7. Η ντροπή της άγριας φυλής!

    http://2.bp.blogspot.com/-0F_RGvLdCM8/UkfeE50ruPI/AAAAAAACZRg/LS9ZisFSg7E/s640/hgjnmhj.JPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΕΝΤΗΜΑ , ΘΑΧΕΣ ΕΝΑ ΛΚΑΡΑΒΙ ΠΡΟΙΚΑ" θα σου έλέγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη

      Διαγραφή
  8. Αφού δεν έχεις τίποτα να κρύψεις που ήσουν χαμένος για μία ολόκληρη μέρα Κύριε μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τους έφαγε όλους λάχανο ο Χρήστος Παππάς. Ήταν μακράν ο διασκεδαστικότερος όλων.

    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1380225_699842136709747_1420989578_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιακχε δεν σου τα έμαθαν καλά στη Μαυρη αυγή.Ναζιστής σημαίνει εθνικιστής γιατί η λέξη Ναζί προέρχεται από το Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα(Νationalsozialistische Deutsche Arbeiter Partei- NSDAP με αρχηγό τον Χίτλερ.Τα πιστεύω του εθνικιστή/ναζιστή είναι "Ein Volk, ein Reich, ein Führer-Ένας Λαός, ένα Έθνος, ένας Ηγέτης".Έχει το σύνθημα αυτό καμμιά σχέση με τη Ν.Δ και το Σαμαρά;Ή ετοιμάζεσαι για μεταγραφή/κωλοτούμπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " ΕΛΑ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΑΦΑ ΣΟΥ" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη. Ο IAKXOS ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙ ΔΕΝ ΓΛΥΦΕΙ. ΜΕΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΠΟΤΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΒΔΕΓΛΥΜΙΑΣ ΤΗΝ ΧΑΖΟΠΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΛΆΝΤΖΙ ΕΘΝΑΡΧΗ, ΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΑΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ "ΜΠΟΥΡΕΚΑ" ΤΟΥ ΡΑΦΗΝΑΤΟΥ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ,ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ... ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

      Διαγραφή
  11. Κανένα δάκρυ για το νεκρό μουσικό,καμμιά συγγνώμη;Δέν ήξερες,δέν ρώταγες τους φίλους σου ότι το μπραβηλίκι η μαγκιά οι εκβιασμοί το νταβατζηλικι και οι απειλές σε αδύναμους πολίτες και μετανάστες απο πολλούς μαυραυγιτες δε μπορούσαν να κρυβονται για πάντα; Πήραν αέρα τα μυαλά των μαυραυγιτών και να η απότομη προσγείωση.Απο αντισυστημικοί δηθεν αγωνιστές αποκαλύφθηκαν αγωνιστες στην κονόμα απο λαικές,προστασία και άλλα.Εσείς τουλαχιστον οι Σερραίοι εθνικιστές πείτε μιά συγγνώμη στο φτωχοκοσμο του οποίου χαραμισατε τη δυναμη που σας εδωσε και δεν έχει στο σπίτι και στην τράπεζα μετρητα ούτε 43.000 λεπτά(430 ευρώ).Ενώ ο φυρερ σας τα εφερνε δυσκολα βολτα εχοντας πουγγι 43.000 ευρώ μετρητά για τα μικροεξοδα.Πικρές αλήθειες που επρεπε πρωτα εσείς να καταγγείλετε την κοροιδία του αρχηγού στα μέλη της Μαύρης Αυγής που συνηθως ειναι φτωχόκοσμος απελπισμένος και να τον στέλνατε πρώτοι εσείς στη μπουζού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ