Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Δ' ΕΠΙΣΤΟΛΗ ...

“Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟ”


4. Πολιτική κάλυψη σε τρομοκράτες, κουκουλοφόρους

- Βελβεντό, Πάνος Σκουρλέτης (για το πόρισμα της αστυνομικής έρευνας) «η αλληλεγγύη των σωμάτων ασφάλειας μεταξύ τους είναι επίσης γνωστή» και συνεπώς «οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι και να κρατάμε μικρό καλάθι».

- Marfin. Σκουρλέτης: «Ίσως από υπηρεσίες της ασφάλειας οι δολοφόνοι της Marfin»

- Ιερισσός (Σκουριές) Πολιτική κάλυψη από ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ

- Βίλα Αμαλίας, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Χολιγουντιανής έμπνευσης, σχέδια της ΕΛΑΣ. Το κράτος επιλέγει να ασχοληθεί μονάχα για να σπείρει τον τρόμο και τον εκφοβισμό. 


Στην φωτό το άντρο των "κοινωνικών αγωνιστών", η γνωστή "Βίλα Αμαλία"

9 σχόλια:

  1. Οι πρώτοι έλεγχοι του ΣΔΟΕ έδειξαν ότι η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτείται από μεγάλους επιχειρηματίες, εφοπλιστές ακόμα και ιερωμένους: http://www.sofokleousin.gr/archives/142770.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έως τώρα είδαμε σε χρυσαυγίτες βουλευτές τατουάζ με σβάστικες, και με "sieg heil", αλλά ούτε έναν με ένα "Heil Hitler". Κι όμως ο βουλευτής Νίκος Μίχος έρχεται να συμπληρώσει το καρέ.
    [Στη νεοναζιστική "διάλεκτο" τα 2 οχτάρια (88) συμβολίζουν το "HH" (Heil Hitler)]

    ΥΓ: Όταν αποκαλυφθούν όλα τους τα τατουάζ θα έχουμε το "Mein Kampf".
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p480x480/1157509_697294670297827_1932959678_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως η ΕΛΑΣ φαίνεται όντως να εκδημοκρατίστηκε. Ούτε μια μελανιά δεν είχε ο Ρουπακιάς στο πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Έπρεπε να σφαχτεί ένας νέος "ντόπιος" συνάνθρωπός μας και να ποτιστεί η γη με "αίμα ελληνικό" (μια ανατριχιαστική ομολογουμένως εικόνα για το ευαίσθητο στομάχι κάθε εθνικοπαράφρονα) για να συνειδητοποιήσει ο μέσος ψηφοφόρος της συμμορίας ότι τα δολοφονικά χτυπήματα των ταγμάτων εφόδου δεν προορίζονται αποκλειστικά για "μιαρούς αλλοδαπούς υπανθρώπους".»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι δάγκωσε το DOBERMAN του Σαμαρά !

    25 ευρώ το εισιτήριο για τα νοσοκομεία !
    Έτσι που έχουν πέσει οι τιμές είναι φθηνότερα τα μπουρδέλα , άσε που προσφέρουν και καλύτερες υπηρεσίες !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ, ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΝ «ΥΠΑΡΧΗΓΟ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ και ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Γ.ΣΤΑΘΑΚΗ...!!!
      ΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ «ΦΑΓΟΠΟΤΙ» ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ...!!!

      Σε συνέχεια των όσων γράφαμε γιά τον «σοβαρό» Βουλευτή του Συριζα Γ.Σταθάκη, πού παραπέμπεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων γιά οικονομικές ατασθαλίες στο Παν/μιο Κρήτης οι απαγγελθείσες κατηγορίες είναι:

      *-- Η πρώτη κατηγορία που αντιμετωπίζει ο βουλευτής είναι ότι το 2001 ενέκρινε μαζί με τους κ. Νικολάου και Σαββάκη, ως μέλη της Επιτροπής Ερευνών του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Ερευνας (ΕΛΚΕ), καταβολή 9.000.000 δρχ. για... «υπερωριακή απασχόληση στον γενικό διευθυντή διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Κρήτης...!!!
      ****************
      Ομως η καταβολή του ποσού αυτού, όπως αναφέρεται στο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Κρήτης, που έφερε αποκλειστικά στο φως η «κυριακάτικη δημοκρατία», «έγινε παράνομα, χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία» και με δεδομένο ότι «οι ώρες υπερωριακής απασχόλησης δεν μπορούν να υπερβαίνουν τις εξήντα (60) μηνιαίως».
      ----------------------------------------
      *-- Επίσης, ο κ. Σταθάκης κατηγορείται μαζί με άλλους ότι κατέβαλαν με την ίδια ιδιότητα σε υπαλλήλους το ποσό των 444.129,60 ευρώ (151.337.162 δραχμές) υπό τη μορφή επιμισθίων, αμοιβών και επιδομάτων θέσης.
      ****************
      Το βούλευμα τονίζει ότι και οι καταβολές αυτές «έγιναν παράνομα, αφού δεν συνδέονται με συγκεκριμένο ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΛΚΕ, αλλά καλύπτουν δαπάνες του Πανεπιστημίου Κρήτης».
      --------------------------------------
      *-- Η τρίτη κατηγορία που αντιμετωπίζουν σχετίζεται με το ότι την περίοδο 1998-2001 καταβλήθηκε από τον ΕΛΚΕ στην ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία Εθνική Ασφαλιστική το συνολικό ποσό των... 150.000.000 δρχ. (440.205,43 ευρώ) ως ασφάλιστρα ομαδικού συμβολαίου ασφάλισης ζωής - ασθένειας όλων των υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Κρήτης.
      ****************
      Το βούλευμα αποφαίνεται όμως ότι «οι καταβολές των παραπάνω ποσών έγιναν παράνομα, αφού δεν συνδέονται με συγκεκριμένο ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΛΚΕ, ενώ οι υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Κρήτης είναι ασφαλισμένοι στο Δημόσιο».
      ****************
      Και συμπεραίνει ότι οι κατηγορούμενοι «προέβησαν στην πράξη τους αυτή από κοινού και με σκοπό να ωφελήσουν την... ανωτέρω ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία»...!!!
      ------------------------------------------------
      Υ.Γ.

      Ο Σταθάκης εκτός από «υπαρχηγός» του Τσίπρα, με την δήθεν σοβαροτητά του, προαλειφόταν και για Υπουργός Οικονομικών--άν ο Συριζα γινόταν Κυβέρνηση-- γιά να μάς...σώσει...!

      Διαγραφή
    2. pinokio κόψε τις σαχλαμάρες και κοίτα να μαζέψεις κανένα ψήφο για τον Γκότση και την Ξινή .
      Θοδωράκη για το 25ευρω στα νοσοκομεία το πουλέν σου στις εκλογές από την κάτω Τζουμαγιά τι λέει ?

      Διαγραφή
  6. “ Δυο λόγια ακόμη γι’αυτούς που ψήφισαν τον Ναζισμό. Ίσως δεν ξέρατε. Ίσως παρασυρθήκατε; Τώρα καταλάβατε; Τώρα ξυπνήσατε; Τώρα δεν μπορείτε να επικαλείσθε ούτε την άγνοια, ούτε την διαμαρτυρία, ούτε την απόγνωση.

    Μεγαλύτερη απόγνωση από το Ναζισμό δεν υπάρχει.
    Αλλιώς ετοιμασθείτε να κλάψετε και το δικό σας το παιδί!
    Γιατί ο Ναζισμός δεν έχει φίλους, έχει μόνον θύματα ”.

    Μητροπολίτης Σιατίστης, Παύλος.


    Εκεί που λες ότι δεν υπάρχει ελπίδα, και ότι ο νεοέλληνας έχει αποχαυνωθεί σε τέτοιο σημείο, που του είναι αδύνατο να κατανοήσει ακόμα και τα αυτονόητα, έρχεται ο πάπα Παύλος να σου θυμίσει ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι σε αυτό τον τόπο.
    Αξίζει να διαβάσει κανείς ολόκληρη την ανακοίνωση του Μητροπολίτη:
    http://www.sofokleousin.gr/archives/142805.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΛΟΛΑΓΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΙΣΩΣ, Η "ΑΝΑΡΧΙΚΗ" ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ