Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΥΠΝΑ ΦΩΤΙΚΑ ...

ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ... ΦΤΗΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ




" Κάτω από το ένα ευρώ να διαμορφωθεί φέτος  η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης" ζήτησαν δεκαπέντε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας  με ερώτηση που κατεθεσαν στην βουλή , μεταξύ των οποίων και η δικιά μας Φωτεινή Αραμπατζή . Δεν έχασε την ευκαιρία το συγκρότημα και με  πρωτσέλιδο του στο "ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΘΑΡΡΟΣ" , έγραψε " ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ , ΖΗΤΗΣΕ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ" αποκρύπτωντας τους άλλους δεκατέσσερεις βουλευτές.

Το γεγονός ότι όλοι οι τώρα υπογράφοντες και μεταξύ αυτών πρωτοκλάσάτη η "Ξυνή" είχαν ψηφίσει "δαγκωτό" στο επίμαχο νομοσχέδιο πέρισυ για αυξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης είναι μια ασήναντη λεπτομέρεια ...

"Με πορδές αυγά δεν βάφονται" κυρία μου, έλεγε η θε΄ια μου η Ελπινίκη.

22 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΑΝ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΟΠΩΡΟΠΩΛΗΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΧΕΤΟ:
    Ο ΜΕΣΙΤΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΛΑΚΡΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΖΙΝ,
    ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ......ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΗ Ή ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΠΕΥΕΤΕ?
    ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ:
    ----ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ----ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΛΕΩ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ
    ----ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΟΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ
    ----ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΩΝΑ ΣΕΡΡΩΝ ΔΡΑΜΑΣ
    ----ΓΙΑ ΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ
    ----ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
    ----ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ
    ----ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ, ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΜΕΙΩΣΕ ΤΙΜΕΣ?
    ----ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ 40.000€ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ
    ----ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ(ΛΕΓΕΜΕ ΔΕΣΠΟΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εκκλησία θα νοικιάσει τον παλιό "Ορφέα" απλά γιατί ο δήμος ούτε το ενοίκιο δεν μπορεί να δώσει

      Διαγραφή
  3. Οι δε τιμές τους αναμφισβήτητα «αλμυρές». Οι κυρίες της Βουλής, Φ. Πιπιλή, Φ. Αραμπατζή, Κ. Παπακώστα φαίνεται ότι έχουν αδυναμία στους γαλλικούς οίκους μόδας. Η κ. Παπακώστα και η τσάντα που κρατούσε πρόσφατα μαγνήτισε τα βλέμματα αφού όλων δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την «πριγκίπισσα» του γαλλικού οίκου Hermès. H θρυλική τσάντα Hermès Kelly που πήρε το όνομά της από την ηθοποιό και πριγκίπισσα του Μονακό Grace Kelly και η τιμή της ξεκινά από μόλις... 5.000 ευρώ. Οι βουλευτίνες της ΝΔ Φ. Πιπιλή, Φ. Αραμπατζή και Κ. Παπακώστα προτιμούν μοντέλα από την συλλογή της διάσημης μάρκας Louis Vuitton με τιμές που ξεκινούν από τα 800-1000 ευρώ και αγγίζουν ταβάνι έως και τις 4.000 ευρω.

    http://www.fpress.gr/genika-thematas/item/11469-ta-akriva-goysta-ton-voyleyton-oi-skafatoi-kai-oi-rolexatoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ !

    ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΑ !
    ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ !
    Ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ !

    SYRIZA PANTOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλακίες και παπαριές. Αυτά τα πολιτικά σούργελα βουλευτές πολιτευτές και τα λοιπά κομματόσκυλα μας έχουν γραμμένους στα αρχίδια τους και στις μουνάρες τους. Και αυτά τα δήθεν είναι για τους ηλιθίους. Ποιος ψήφισε ρε κοπρόσκυλα όλα αυτά τα μέτρα ο φούφουτος. Δεν γαμιέστε ρε μαλάκες να συνηθίσετε γιατί η πούτσα που θα φάτε θα είνα πολύ μεγάλη και χωρίς σάλιο.
    Και μη βγείτε εσείς τα κομματόσκυλα και πείτε ότι είμαι με τον ένα ή τον άλλο και αβαντάρω κάποιο. Είμαι με την οικογένειά μου και προσπαθώ να τα φέρω βόλτα με αξιοπρέπεια.
    Και επιτέλους ας μην εμφανίζονται στις τηλεοράσεις και λένα μαλακίες που δεν τις πιστεύουν ΕΛΕΟΣ. Ειδικά αυτός ο Λεονταρίδης έχει καταντήσει μια γελιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΗΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΣΕΡΡΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΚΑΧΟΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩ; ΔΗΛ ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η φωτογραφία να φανταστούμε δεν είναι τυχαία.Τον φλώρο βάλατε στο μάτι για την ομορφιά του να φανταστούμε.Για λύπηση είστε όλοι οικογενειακώς 50 χρονών έεφτασαν οι κόρες σου και συ ακόμη παίζεις με τα κέρατα που σου φόρεσε η βουλγάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑ όταν έλεγες για την απογείωση τον Σεπτέμβριο είχες στο μυαλό σου την Φωτεινούλα αεροσυνοδό ή τον pinokio ?

      Διαγραφή
  9. ΠΡΟΣ
    ΚΥΡΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
    ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕΡΡΩΝ

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΛΕΣΘΈΝΤΑ (ΚΛΑΠΕΝΤΑ) ΚΕΙΜΉΛΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΟΥΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ "Ε.Μ.Ε.Ι.Σ." ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΗΛΊΩΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΙΒΑΝ ΝΤΟΥΪΤΣΕΦ" ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΟΨΙΜΟΤΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ......ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΑΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΒΝ ΚΕΙΜΗΛΊΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΥΣΑΥΡΩΝ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ?
    ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΜΥΔΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ, ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙΚΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΙΩΝΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΨΕΙ, ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΛΠ.
    ΕΧΕΤΕ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΕΣ, ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΣΑΣ......ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές είναι αναρτήσεις που πρέπει να προβάλεις κυρ-ΙΑΚΧΕ και όχι τις διάφορες παπαριές.

      Διαγραφή
    2. ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΦΙΛΕ , ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΠΡΟΕΤΟΠΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ.

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  10. ΚΑΛΑ Η ΖΩΝΤΟΧΗΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΧΟΛΥΣ. ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΤΙ ΛΑΟΚΤΟΝΟ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΦΑΝΕΙ ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ. ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΓΝΑΘΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΕΞΤΕΝΣΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή και Ολεονταρίδης συναγωνίζονται στα δελτία τύπου και για καμερα και μαρκούτσι.

      Διαγραφή
    2. Ρε γυφτοβούλγαροι όχι και να κρίνετε την εμφάνιση της Φωτεινής. Το κορίτσι είναι απλά Άλλη Ράτσα!!!

      Διαγραφή
  11. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΤΖΗ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΟΛΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΙΚΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ.ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ (ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ) ΜΕ ΜΙΑ LV H HERMES ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΤΣΕ ΔΗΛ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΘΑ ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΝΑΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΔΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΜΑΣ 10000 ΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ, ΠΩΣ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ 3 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΠΕΡΦΙΛΤ ΝΑ ΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ , ΟΥΤΕ Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ .
    ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ .

    ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ντροπή να μας εκπροσωπούν αυτα τα ραμολί γαμώ τους νεοδημοκράτες των σερρών.ολοι πουλιέστε ρεμάλια για μάσα και προβολή μόνο είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απλά η Αραμπατζή υπάρχει....
    Γι αυτό και ο ΙΑΚΧΟΣ ασχολείται συνέχεια μαζί της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η "ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΛΑΣΤΙΣΑ ΜΟΥ" ... ΤΕΤΟΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΕΜΑΤΑ" ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  15. Τενεκέ Ίακχε, και για πες μας από πότε η εργασία είναι αθέμιτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ