Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

MOUSTAFA AGA, Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...


    "ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΚΑΝΑΚΗ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ




Οπως είναι γνωστό μετά από καταγγελία κατευθυνόμενου blogger, του περιβαλλοντος Αραμπατζήδων, ο οικονομικός επιθεωρητής κ. Δοδόπουλος ασχολήθηκε με την υπόθεση της μίσθωσης του κληροδοτήματος Κανάκη προς τον Δήμο Σερρών η διαχείριση του οποίου με την διαθήκη είχε ανατεθεί στην Εθνική Τράπεζα. Με το πόρισμα που εκδόθηκε βεβαιώθηκαν οφειλές προς τον Δήμο Σερρών από ανείσπρακτα μισθώματα, το υψος των οποίων ουδέποτε ανακοινώθηκε από την Δημοτική Αρχή. Θορυβημένοι οι Moustafades και η Οικονομική Επιτροπή στην οποία μετέχει και ο δήθεν υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Γκότσης προχώρησαν εσπευσμένα  στην έξωση και αποβολή του επιχειρηματία από το μίσθιο εκτελώντας δικαστική απόφαση (ακυρώσιμη κατά την άποψη νομικών) χωρίς όμως να εχει το δικαίωμα αυτό  ο Δήμος Σερρών ,αφού όπως προείπαμε διαχειριστής της διαθήκης είναι η Εθνική Τραπεζα, δηλαδή η μόνη αρμόδια μίσθωση του ακινήτου και την ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ της είσπραξη των μισθωμάτων αυτού

Στο δικαστήριο με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής παραστάθηκε ο Δήμος Σερρών με την δικηγόρο του και παρανόμως ζήτησε την απόρριψη της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της έξωσης του επιχειρηματία πράγμα που περιέργως επέτυχε. Ο επιχειρηματίας "πετάχτηκε" κυριολεκτικά "στον δρόμο" τον Οκτώβριο του 2012  ενω η συζήτηση της ανακοπής του κατά της δικαστικής απόφασης της εξώσεώς του που είχε ορισθεί τον Μαϊο του 2013 ΑΝΕΒΛΗΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ !!!

Δηλαδή αφού εξόντωσαν έναν μικροεπαγγελματία, τον οποίο σε εποχή μια επώδυνης κρίσης τον οδήγησαν στην ανεργία, την ίδια ώρα που μισθώνουν δημοτικά ακίνητα σε "ημετέρους" τσανακογλύφτες έναντι εξευτελιστικού τιμήματος, όταν ήλθε η ώρα της κρίσεως ενώπιον της δικαιοσύνης, ο Δήμος Σερρών "την έστριψε δια του αρραβώνος"

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ, ΟΤΑΝ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΘΕΙ; ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ , ΕΝΟΣ "ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥ" ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ; 

ΜΗΛΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ, ΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΣΑΡΡΑΝΤΙΔΟΥ,
 Η ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ

2 σχόλια:

  1. Με τον Ηλία Γκότση Δήμαρχο τέτοια φαινόμενα δεν θα υπάρχουν .
    Όλοι θα λογοδοτήσουν και για όλα .
    Ηλίας Γκότσης Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .
    ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΘΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ