Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΕΡΤ , DEMOCRACY KAI Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...


2 σχόλια:

  1. μια και η ερτ ειναι μαλακια χαρειτε το ΔΥΚΤΙΟ εαν εγω η καπιος χρωστα στο δημοσιο 1000 ευρω θα του κατασχεσουν το σπιτι η θα παει φυλακη αυτο που χρωσταη 200000 και πλεον στο ΙΚΑ και του χαριζονται χειροκροτηστετους να τη δουμε και υπουργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια και εγινε λογος για το δικτυο εγω θα σας πω για το ntv μεσα στο καλοκαιρι μας ξαφνιασε με τους νεους παρουσιαστες των δελτιων τους.σοβαροι με καλες παρουσιες και οι δυο φερνουν κατι νεο στονν χωρο της ενημερωσης.ο μαντζαριδης ειναι πολυ καλος γραφει πολυ καλα και δειχνει να εχει πολλες γνωσεις.αντιθετε ο τασκου δειχνει πολλες φορες να βρισκτε εξω απο τα νερα του.παντως εχει σπανια αρθρωση γραφει υπερχα και φυσικαειναι εξαιρετικος εχει αερα αν και θα προτιμουσαμε να τον δουμε σε κατι πιο αναλαφρο εξαιρετικη και η εκπομπη του με τον ελληνικο κινηματογραφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ