Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ...


 ... Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ 




Δημοκρατία είναι, 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό!
 
Παρακαλείσθε όπως ... τηρείτε τας αποστάσεις μεταξύ σας ...διότι δημιουργούνται κηλίδες...!!!

Έτσι απλά,
"οι πολίτες πληρώνουν φόρους και περιμένουν ως αντάλλαγμα δημόσια αγαθά και υπηρεσίες. Από την στιγμή που το επίπεδο των παρεχόμενων αγαθών/υπηρεσιών δεν αντιστοιχεί στους φόρους που καλούνται να καταβάλλουν, έχουν κάθε ηθικό δικαίωμα αλλά και ιερή υποχρέωση να αρνηθούν την πληρωμή των φόρων, να προσπαθήσουν να σπάσουν το κοινωνικό 'συμβόλαιο' και να φοροδιαφύγουν."

The Monkey Principle: You pay nuts, you hire monkeys....

5 σχόλια:

  1. Μας μπερδεύεις Ιακχε,απο άκρα σε άκρα.Απο Χρυση Αυγή Αναρχικός.Απο αντιμνημονιακός υπερασπιστής των απολύσεων των εκπαιδευτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η βλακεία είναι αήττητη στον ΣΥΡΙΖΑ

    Τελικά, επιεικώς το λέμε, η βλακεία είναι αήττητη στον ΣΥΡΙΖΑ. Αφού δεν μπορεί να μαζέψει ούτε λεωφορείο με οπαδούς του στην Αθήνα, αποφάσισε να κάνει διαδήλωση στη… Νέα Υόρκη. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Αντώνη Σαμαρά που συναντάται με τον Μπαν Κι Μουν. Και κάπως έτσι μάθαμε ότι έχει και τοπική οργάνωση Νέας Υόρκης ο ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον σκέφτεται να πλήξει τον καπιταλισμό εκ των έσω. Με ανακοίνωση μέσω διαδικτύου, ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης και η Αριστερή Κίνηση της πόλης απηύθυναν κάλεσμα για συγκέντρωση στο Πάρκο Ειρήνης, στο Μανχάταν στις 4.30 μ.μ-6 μ.μ. τοπική ώρα ως διαμαρτυρία «ενάντια στην κτηνώδη λιτότητα, την καταστολή και την υπόθαλψη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση».

    Ιδιαίτερα δηκτικό ήταν το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για αυτή την πρωτοβουλία. «Την ώρα που ο πρωθυπουργός μάχεται, εντός και εκτός συνόρων, για τα εθνικά συμφέροντα και για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων, κάποιοι γραφικοί επιδίδονται σε ασκήσεις αριστεροφροσύνης με μόνο στόχο να πλήξουν την πατρίδα», ανέφεραν χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «τους παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού αλλά είναι μάλλον για λύπηση, αφού δεν κατάφεραν να ”μαζευτούν”. Τρεις και ο κούκος ως συνήθως και πρωτοπόροι στην ανοησία όπως πάντα!».

    Πράγματι, πάντως, είναι αξιομνημόνευτη η ανοησία που πλήττει την Κουμουνδούρου. Συγκεντρώθηκαν 3 οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Υόρκη για να διαμαρτυρηθούν και μάλιστα θέλουν αυτή τους η… ακτιβιστική προσπάθεια να επικοινωνηθεί και στην Ελλάδα. Να μάθουν όλοι οι Έλληνες δηλαδή πόσο… δυναμική έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, εντός κι εκτός συνόρων. Λέτε η επανάσταση της Αριστεράς που ευαγγελίζεται ο κ. Τσίπρας να ξεκινήσει από την καρδιά του καπιταλισμού;

    Link: http://www.avgi.gr/article/752723/nu-sugkentrosi-diamarturias-aurio-enantia-stin-elliniki-kubernisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ .

      ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

      Διαγραφή
    2. Απ΄ότι φαίνεται ο 9.20 έχει δίκιο . Η Ν.Δ. στην Νέα Υόρκη θα σαρώσει !
      Στην Ελλάδα όμως θα φάει μια παπάρα μεγαλύτερη από τον Μάη του 2012 !

      Διαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ , ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !
    ΑΝ ΤΟ ΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΕΡΑ ΤΟ DOPERMAN ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ