Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ AΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ "ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ" ΚΕΛΛΥ

ΠΑΣΟΚ : Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΝΑ ΣΤΟΥΣ 30ΑΡΗΔΕΣ

Οι πρόσφατες εσωκομματικές διαδικασίες ανέδειξαν νέα πρόσωπα στις Νομαρχιακές Επιτροπές

 

Στα χέρια των τριαντάρηδων περνούν οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια. Οι πρόσφατες εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή γραμματέων στις Νομαρχιακές Επιτροπές έκαναν πράξη την ανανέωση και ανέδειξαν νέα πρόσωπα, άνδρες και γυναίκες, στην πλειονότητά τους ελεύθερους επαγγελματίες και όχι κρατικοδίαιτα στελέχη.
Μαρίνα Ντούσκα
38 ετών, Πρέβεζα
Στις 4 Ιουλίου εξελέγη για πρώτη φορά γραμματέας της ΝΕ Πρέβεζας. Η Μαρίνα Ντούσκα είναι γεωπόνος και απασχολείται στη δική της επιχείρηση αγροτικών εφοδίων στην Πρέβεζα. Γεννήθηκε το 1975 στο Νταχάου της Γερμανίας και το 1990 γράφτηκε ως μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Μονάχου. Από το 2010 υπήρξε μέλος της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας και είναι μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Κέλυ Βαλταδώρου
33 ετών, Σέρρες
Γεννήθηκε στη Νιγρίτα Σερρών και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως δικηγόρος στην πόλη των Σερρών, όπου και διατηρεί το δικηγορικό της γραφείο. Το 2009 εξελέγη μέλος της ΝΔ ΠΑΣΟΚ Σερρών και ανέλαβε τον τομέα Οικονομίας, όπως επίσης και το Δίκτυο Υγείας και Πολιτισμού, ενώ στις πρόσφατες εκλογές αναδείχθηκε γραμματέας της Οργάνωσης.
Γιάννης Λίτινας
37 ετών, Ρέθυμνο
Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο Κρήτης το 1976 και σπούδασε στο Διμοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Στο Πανεπιστήμιο δραστηριοποιήθηκε στην ΠΑΣΠ. Ο Γιάννης Λίτινας είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ρεθύμνου από το 2008. Στις τελευταίες εκλογές εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης και κατόπιν ομόφωνης απόφασης της ΝΕ ανέλαβε καθήκοντα γραμματέα της οργάνωσης του Νομού Ρεθύμνου. Ασκεί το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού ως ελεύθερος επαγγελματίας, με εξειδίκευση στην επίβλεψη μεγάλων έργων.
Βαγγέλης Τσουκνίδας
35 ετών, Καρδίτσα
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας - οικονομολόγος και έχει αποφοιτήσει από το οικονομικό τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε αντιδήμαρχος Δήμου Σοφάδων, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2012. Ο Βαγγέλης Τσουκνίδας ανέλαβε τη Νομαρχιακή Επιτροπή Καρδίτσας στις πρόσφατες εσωκομματικές διαδικασίες.
Χρήστος Γλάνος
28 ετών, Καβάλα
Ο νέος γραμματέας της ΝΕ Καβάλας είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Το 2003 προσχώρησε ως φοιτητής στην ΠΑΣΠ και το 2005 εξελέγη γραμματέας της ΠΑΣΠ - ΤΕΦΑΑ. Σήμερα, είναι δημοτικός σύμβουλος Καβάλας με τον συνδυασμό του σημερινού δημάρχου. Στις 3 Ιουλίου εξελέγη γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Καβάλας. 
Δημήτρης Καστρίτης
39 ετών, Δράμα
Γεννήθηκε στη Δράμα, όπου και δικηγορεί, και εξελέγη γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής τον περασμένο Ιούνιο. Εχει κάνει μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σπουδές και στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Είναι μέλος του Συλλόγου Εφέδρων Αξιωματικών Δράμας. Μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ από τον Μάιο του 2008.
Λάμπρος Αντωνόπουλος
27 ετών, Ηράκλειο
Ο νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι. Το 2004 πέρασε στο ΤΕΙ Ηρακλείου και από τότε οργανώθηκε στην ΠΑΣΠ. Εξελέγη γραμματέας της ΠΑΣΠ ΤΕΙ και σήμερα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Ηράκλειο ως ηλεκτρολόγος μηχανικός.
Λάμπρος Νούσης
45 ετών, Μαγνησία
Ο γραμματέας της ΝΔ ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε στην Πάργα και αποφοίτησε από τη Σχολή Ικάρων. Το 2012 έγινε μέλος του ΠΑΣΟΚ και συμμετείχε στο πρόσφατο συνέδριο, ως εκλεγμένος σύνεδρος. Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ηγεσίας, εξελέγη αρχικώς μέλος της ΝΕ Μαγνησίας και στη συνέχεια γραμματέας με στόχο - όπως λέει - να συμβάλει στην οργανωτική ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή :  TA NEA

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στην Κέλλυ,καλη πορεία στη Νομαρχιακή.Θα ενώσει το τοπικό ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σκατοψυχα πράσινα κουνάβια νουδουμπενυδες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ