Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΜΙΚΡΕ , ΣΤΡΑΒΑ ΑΜΡΕΝΙΖΕΙΣ ...

ΝΑΙ ΜΕΝ "ΕΚΠΑΣΟΚΙΣΤΗΚΕ" Η Ν.Δ. ΑΛΛΑ ...
 ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΙΝΟΣ ; 



  ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ " Ο ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ" ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΡΙΨΑΣΠΙ ΤΟ 2009 ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΤΟ ΤΟΥ ΕΞΑΔΕΦΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  
 


Και εξηγούμαι  αποτελεί ίδιον των Καραμανλήδων  στις "δύσκολες ώρες", το ... "στρίβην δια του αρραβώνος". Πρώτος διδάξας ο γιαλαντζί Εθνάρχης, ο οποίος όταν οι Ελληνες έγραφαν ιστορία στα βουνά της Πίνδου το 1940, αυτός δήλωσε "κουφός" και έμεινε στα μετόπισθεν "να πλέκει την φανέλα του στρατιώτη" ενώ το 1963 ανεφώνησε ως πρωθυπουργός την περίφημη ατάκα "ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;" και  " την κοπάνησε" νύχτα στη Γαλλία με το ψευδώνυμο Τριανταφυλλίδης. Στα πατήματα του "Θείου Εθνάρχη" και ο χοντρομπαλάς , "η σβουνιά της Ραφήνας" το 2009 , ο οποίος προετοίμαζε την πανηγυρική εκλογή του ηλίθιου των Παπανδρέου με το ποσοστό 10% την 4η Οκτωβρίου.

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ "ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ" ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΕΚΠΑΣΟΚΙΣΜΟ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
 
Αυτός ο σκερβελές που κατέλαβε το 2004 την εξουσία υποσχόμενος "την επανίδρυση του κράτους" και την εξόντωση "των νταβατζήδων" αφού ξεχαρβάλωσε το κράτος ακολουθώντας την πεπατημένη των σοσια-ληστών του ΠΑΣΟΚ, την κοπάνησε σας "κλέφτης" από την πρωθυπουργία.

Μετα το σκάνδαλο της Leehman Brothers τον Σεπτεμβριο του 2008 γνωρίζοντας πολύ καλά τον επιταχυνόμενο πλέον εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας και "βαρέως τραυματισμένος" από τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου, των "κουμπάρων", των τηλεφωνικών υποκλοπών και τις βίζιτες του Ζαχόπουλου, ο Κώστας Καρανανλής-Παζαϊτης τον Απρίλιο του 2009 κάλεσε όλα τα πολιτικά κόμματα σε εθνική συννεόηση για κοινή προσπάθεια αντιμετώπιση της κρίσης που με βεβαιότητα ερχόταν. Τότε όλοι πλην Καρατζαφέρη αρνήθηκαν, ο ηλίθιος των Παπανδρέου ζητούσε επίμονα εκλογές και το ΚΚΕ αναμασούσε τις γνωστές καταγγελίες του κατά του καπιταλισμού για την "εκμετάλλευση" σε βάρος της εργατικής τάξης.

Τότε αντί να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές με την παρουσίαση της δραματικής εικόνας της ελληνικής οικονομίας όπως θα έπραττε κάθε Ελληνας πατριώτης πρωθυπουργός , ζητώντας ευθαρσώς θυσίες και την λήψη μέτρων ενδεχομένως και πάλι να έχανε τις εκλογές με μικρό ποσοστό και όχι με το 10% του Οκτωβρίου, αυτός ο ρίψασπις κοπρίτης της Ραφήνας προτίμησε να κρατάει την χώρα σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο με την ελληνική οικονομία να επιδεινώνεται εν γνώσει του με γεωμετρική πρόοδο

 Στην συνέχεια τον Μαϊο έκλεισε ξαφνικά την Βουλή προ 40 ημερών με πρόσχημα τις Ευρωεκλογές, προκειμένου να παραγραφούν οι ποινικές ευθύνες της Ντόρας Μπακογιάννη για μίζες της Siemens. To ΠΑΣΟΚ κέρδισε με περίπατο τις Ευρωεκλογές με ποσοστό 5% και μέχρι και ο άλλος ξαδελφος ο Λιάνης (ο ταξιδιώτης της Siemens) βγήκε οργισμ;eνος στο"αντάρτικο" να κράζει δημοσίως τον "χοντρομπαλλά"

Ακολούθησε το σκανδαλο Παυλίδη, με τις μίζες στην ναυσιπλοϊα του Αιγαίου με τον Καραμανλή να εχει οριακή πλειοψηφία 151 βουλευτών στην συζήτηση για την άρση της βουλευτικής ασυλίας και την παραπομπή του επίορκου βουλευτή και όταν ο Καρατζαφέρης του πρότεινε ευθέως από βήματος της Βουλής "πέταξε την σαβούρα στην θάλασσα" ψήφισε την παραπομπή Παυλίδη και ελα να συγκυνερνήσουμε μαζι και με τους 15 βουλευτές του ΛΑΟΣ ", ο ρίψασπις Καραμανλής-Παζαϊτης και πάλι αρνήθηκε, ανέχθηκε τον Παυλίδη να τους κουνάει το δαχτυλο μέσα στην βουλή και σύσωμη η ΝΔ κάλυψε το σκάνδαλο σκανδαλωδώς δίνοντας νέα ώθηση στην δυναμική του ΠΑΣΟΚ του ηλίθιου Γιωργάκη για την κατάληψη της εξουσίας, ο οποίος είχε ήδη αρχίσει να συνομιλεί με τον Stros Kan για την εμπλοκή του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Και αυτό το πολιτικό κτήνος της Ραφήνας έκλεισε και παλι την Βουλή και πήγε διακοπές ... από τις οποίες γύρισε "μαυρισμένος" άνοιξε την βουλή τον Σεπτέμβριο και στην πρώτη συνεδρίαση αφού διέγραψε τον βουλευτή Γιάννη Μανώλη για την σκληρή δημόσια κριτική που ασκούσε μετά το σκάνδαλο Παυλίδη και εν συνεχεία προκήρυξε τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου με τις οποίες ύστερα από μια υποτονική προεκλογική περίοδο πασρεδωσε την εξουσία  στον ηλίθιο των Παπανδρέου με μια συντριβή άνω του 10% ... 

Η συνέχεια Πορφυρογέννητε είναι λίγο πολύ γνωστή

8 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΙΑΚΧΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΟΥ . ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ .
    ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ .
    Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΕΝΕΣΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ ...Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΝΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ... Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΑΝ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ , ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ

      Διαγραφή
    2. ΩΧ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΙΑΚΧΕ ! ! !

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕΣ ΙΑΚΧΕ !

      Διαγραφή
  2. Ο Κώστας Καραμανλής είναι ένας νέος , σοβαρός , υπεύθυνος και έξυπνος πολιτικός . Είμαι σίγουρος στις βουλευτικές εκλογές θα έρθει πρώτος βουλευτής Σερρών .
    Και αυτός στο τέλος πιστεύω θα στηρίξει Ηλία Γκότση για το καλό της παράταξης . Να διώξουμε το ΠΑΣΟΚ από τον Δήμο Σερρών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΓΚΟΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ .
      ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ?

      Διαγραφή
    2. ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΛΛΑΡΟΥΝ

      Διαγραφή
    3. Καλα ο Ηλίας θα διώξει τους συνεταίρους του Σαμαρά; Και μετα πως θα παρει το χρiσμα, που γονυπετής "ζητιανεύει". Διότι αν δεν τον ενδιαφέρει θα πρέπει να δημοσιοποιήσει την πρόθεση να διεκδικήσει τη Δημαρχία ινα επαληθεύσει την ανάρτηση στο FB. Αυτός είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ