Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ο ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ...

" ΕΚΠΑΣΟΚΙΣΑΤΗΚΕ " Η Ν.Δ. ΑΛΛΑ ...


Ο 30χρονος γιός του Αχιλλέα Καραμανλή που διαθέτει και αυτός το ονοματεπώνυμο του διάσημου θείου του Κώστα Καραμανλή, παρότι δεν δηλώνει πολιτικός αλλά επιχειρηματίας, έκανε μια αμιγώς πολιτική παρέμβαση με αιχμές εναντίον των πάντων.
Με συνέντευξή του χθες στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα βρίσκει τον Αντώνη Σαμαρά «αποτελεσματικό Πρωθυπουργό» που «έχει εκπλήξει ευχάριστα». Επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου λέγοντας ότι «διπλασίασε του δημοσίους υπαλλήλους και εκτόξευσε το χρέος».

Επίσης επιτίθεται εναντίον του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου διότι «το 2010 έκανε το μεγάλο λάθος και αντί για μείωση του δημοσίου προτίμησε μειώσεις μισθών και συντάξεων». Τέλος αναφέρει ότι «και η ΝΔ εκπασοκίστηκε» ενώ συμπληρώνει ότι «ακολούθησε πρακτικές που ήταν εναντίον του DNA του κόμματος».

 Και με τον "χωροφύλαξ" και με τον "αστυφύλαξ" , ο Προρφηρογέννητος !!!

Δεν πάει όμως έτσι μικρέ , αποτελεσματικός ο Ζιγαντώνης που "εκπασόκισε" την ΝΔ ; Εκτός κι αν εννοείς ότι ο "εκπασοκισμός" είναι έργο του "ρίψασπι της Ραφήνας" ...

Γιαυτό δόκιμο είναι :


4 σχόλια:

  1. ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕΣ ! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο PINOKIO ΦΕΥΓΕΙ ..................................



    Ο ΙΑΚΧΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ...................................



    PINOKIO ΖΗΤΩ ...................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. bolaris
    να σε πάρει διευθυντη στο γραφειο του ο μικρος
    αφου τις δουλειες τις τελειωσες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υμνους για τονεο εθναρχη στο σερραικο ntv μεσα απο ερασιτεχνικα βιντεο που προβληθηκαν στα δελτια του καναλιου...ωστοσο οι νεοι παρουσιαστες των δελτιων του. Ντν. Ειναι πολυ καλοι.επιτελους δελτια σοβαρα χωρις τις τσιριδες και τις υστεριες των παρουσιαστριων.δεν συγκρατησα ονοματα αλλα πολυ καλη επιλογη και τα δυο παιδια των δελτιων.πολλα μπραβο στο ntv που επιτελους βλεπουμε νυχτερινο δελτιο και οχι ξαναζεσταμενο φαγητο οπως τα αλλα τοπικα.εξαιρετικος ο παρουσιαστης του νυχτερινου δελτιου ατομο με ηθος σοβαροτητα και πολυ καλη χρηση της ελληνικης γλωσσας.εκεινος που κλεβει την παρασταση ωστοσο ειναι ο παρουσιαστης του κεντρικου .αψογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ