Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΠΟΥ "ΒΟΣΚΟΥΝ" ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ";

ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ; 


Πολλά τα ερωτηματικά για την τύχη των "κουράσμενων παλληκαριών" μετά την αποτυχία τους  στις εκλογές του 2012. Άφαντοι αμφότεροι , εμφανίζονται κατά καιρούς ως κομήτες στα Σέρρας και μετά ... σιωπή , ενώ βλέπουμε τα στελέχη του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ, της συνιστώσας της ΝΔ να καταλαμβάνουν τα "δημόσια οφίτσια" 

Λέτε να τους άφησε ο Ζιγδαντώνης μέσα στην κρίση "με το δαχτυλο στο στόμα" ; Ή τους έχουν βολέψει στον κρατικό κουρβανά και ντρέπονται να μας το πούνε ;

Πάντως να μένουν έγκλειστοι στα σπίτια τους και να κλαίνε την μοίρα τους, το αποκλείω κατηγορηματικά

32 σχόλια:

  1. Ιακχε θα πρέπει να το ψ'αξεις και να το πεις στον Σερραικό λαό. Θα πρέπει να ξέρουμε γιατί αυτά τα κουνάβια μπορεί να πάνε στα γεροντάκια να λένε παπαρολογίες προκειμένου τους ψηφίσουν.
    Επίσης ρε ίακχε τι είναι αυτό με αυτόν τον Λεονταρίδη κάποιος θα πρέπει να του πει για αξιοπρέπεια. Όποιο κομματόσκυλο που κατέχει κάποια θέση έρθει στο νομό στις δηλώσεις που κάνει από πίσω στο πλάνο πάντα ο Λεονταρίδης. Πάντα όλως τυχαία βρίσκεται εκεί; Το κάνει για τα γεροντάκια που τον ψηφίζουν να τον βλέπουν συνεχώς μήπως και τον ξεχάσουν στις εκλογές. Έτσι νομίζει ότι θα ξαναβγεί αλλά εγώ του λέω να ετοιμάζεται γιατί η πούτσα θα είναι πολύ μεγάλη και χωρίς σάλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κονομίσανε, φάγανε καλάαααααααααααα τόσα χρόνια ειδικά ο χελιδονοφωλιάς ο ίδιος, η αποσπασμένη σύζυγός του , ο επιστημονικός συνεργάτης δεν ξέρω σε ποιον βουλευτή γιός του τι ανάγκη έχουν. Πάντα οι σωτήρες του Έθνους θα βολευονται προκειμένου να εργάζονται για την σωτηρία μας. Ευτυχώς που είναiι και αυτοί και ο λαός δεν πεινάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ:1994-2002 ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕΡΡΩΝ (ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ)
    2002-2005 ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
    2005-2012 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ:2000-2007 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΑΣ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ, ΑΣ ΤΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛ.ΕΙΑ ΔΙΗΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ..." ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ, ΤΟ ΔΑΚΡΙ ΚΟΡΟΜΗΛΟ ΣΟΥ ΛΕΩ χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Εσύ τι είσαι ο συνηγορός τους. Τι ανάγκη έχεις ρε χαχόλε να τους υπερασπίζεσαι. Αυτές οι μαλακίες μας φάγανε με τα ποσοστά τους και τέτοιοι τύποι σαν και σένα και η μαλακία χτύπησε κόκκινο. Και άντε έκανες την μαλακία τόσα χρόνια και ψήφιζες, αλλά και τώρα να λες τις μαλακίες του παρελθόντος; Μάλλον έχει επιδεινωθεί η βλακεία σου δεν εξηγείται αλλιώς,

      Διαγραφή
  4. Κ.Τσιπλάκης - Τ.Καρυπίδης - Π.Αγγελίδης - Σ.Φωτιάδης - Μ.Τζελέπης , είναι οι πέντε που θα μπορούσαν να ηγηθούν ένα κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. στο Δήμο Σερρών .
    Όσο ο Η.Γκότσης επιλέγει να επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πάρει καμιά στήριξη .
    Οι τοπικές ηγεσίες των δύο κομμάτων να καλέσουν τους 5 ( και τον Γκότση αν βάλει νερό στο κρασί του ) και να συμφωνηθεί ο κοινός υποψήφιος , ώστε οι κυβερνητικές δυνάμεις να πάνε ενωμένες στη μάχη των Δημοτικών εκλογών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος σου είπε 1.08 ότι ο Ηλίας Γκότσης θέλει στήριξη από το ΠΑΣΟΚ ?
      Ο Ηλίας θέλει να διώξει το σύστημα ΠΑΣΟΚ που ελέγχει τον Δήμο Σερρών και όχι να συνεργαστεί μ΄αυτό . Σ΄αυτό το θέμα μην περιμένεις ο Ηλίας να βάλει νερό στο κρασί του .
      Αυτοί που καλλιεργούν τα σενάρια αυτά είναι οι ίδιοι που έδωσαν τους 6 από τους 7 Δήμους του νομού στο ΠΑΣΟΚ .

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 1.08 . ΠΟΙΟΣ Γ@@@ΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ . ΗΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟ ΤΟ , ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ .

      Διαγραφή
    3. Πολλά κιλά μαλάκας πρέπει να είσαι.

      Διαγραφή
    4. 8.22 ΣΤΗΡΙΞΕ ΕΣΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ !
      ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΤΕ ΠΛΕΟΝ .
      ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ .

      Διαγραφή
    5. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΝΑΙΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ . ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.
      ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ( ΥΠ/ΤΗΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ).ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ( ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ Ν.ΖΙΧΝΗ , ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ).

      Διαγραφή
    6. Η πόλη χρειάζεται ένα ντόπερμαν για Δήμαρχο !
      Η πόλη χρειάζεται τον Ηλία Γκότση για Δήμαρχο !

      Διαγραφή
    7. ΝΤΙΝΙΔΗΣ , ΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΝΤΙΝΙΔΗΣ ... ΓΚΟΤΣΗ ΘΕΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

      Διαγραφή
  5. Οι δύο εικονιζόμενοι αν δεν κάνω λάθος ανήκουν στο κόμμα της Ν.Δ.Δεν είναι ούτε πολιτική άνοιξη ούτε ΠΑΣΟΚ άρα η ερώτηση σου για το πού βρίσκονται είναι λίγο ρητορική.

    Φαήλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν ξέρω τι λές ίκαχε,τον τασο, αλλα εγω σχεδόν κάθε πρωί τον βλέπω, τώρα για τόν τσίπλακ η αλήθεια έιναι οτι δεν εμφανίζεται συχνά αλλά απ ότι μαθαίνω δικηγορέυει κανονικά.λες να βολεύτηκαν και να μη το ξέρεις εσύ;άλλωστε οι πολιτικόι ογκόλιθοι του νομού μας ΒΛΑΚΑΜΠΕΗΣ ΚΑΙ ΞΥΝΗ τους κόβουν απο παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΕΧΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aποτυχημέντα όντα, αγράμματοι και αμόρφωτοι κωλοσερραίοι θα σας πω τα πράμματα γιατι βαρέθηκα ν ακούω τις μαλακίες σας
    Θ.Λεονταρίδης 19 χρόνια βουλευτής, έχει τη σύζηγο του Σοφία διορισμένη επιστημονική συνεργάτιδα σε άλλον βουλευτή (μέχρι πριν 3 χρόνια 16 μισθούς και οι επιστημονικοί συνεργάτες)
    Τ.Καριπίδης 7 χρόνια βουλευτής, είχε τη σύζηγο του Ελισσαβετ στο γραφείο του αποσπασμένη απο την εφορία.Δηλ μισθός εφορίας + υπερωρίες λόγω γραφείου.
    Μ.Κόλλια 13 χρόνια βουλευτής, είχε επιστημονική συνεργάτιδα τη κόρη της Κατερίνα απο το 2005 μέχρι που γινε αντιπρόεδρος στη βουλή και την έχει πλέον μετακλιτή υπάλληλο εκεί μαζι με άλλους 14.Τον γιό της Κώστα τον έχει βάλει στο κόμμα σαν συνεργάτη στο πολιτικό σχεδιασμό και φυσικά πληρώνεται απο το κράτος.
    Κ.Τσιπλάκης 7 χρόνια βουλευτης, έβαλε τη γυναίκα του χωρίς απολύτως κανένα προσόν υπάλληλο στη βουλή οπου είναι μέχρι σημερα, μόνιμη παρακαλώ βάση νόμου.
    Μ.Τζελέπης 3 χρόνια βουλευτής είχε τη σύζηγο του επιστημονική συνεργάτιδα στο γραφείο του
    Φ.Αραμπατζή 1 χρόνο βουλευτής έχει βάλει τη μάνα της χωρίς ούτε ένα προσόν επιστημονική συνεργάτιδα στο πολιτικό της γραφείο

    ΠΟΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΞΙΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ.
    Καληνύχτα σερραίοι

    Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΓΚΟΤΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .
      Ο ΗΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ .

      Διαγραφή
    2. Μπράβο Αθηναίε πέστα στα ζώα ο άλλος παραπάνω έγραψε ο μαλάκας τα ποσοστά που παίρνανε στις εκλογές. Ας δει τόσο αυτός όσο και οι χαχόλοι που τους ψήφιζαν πως κονομάνε οι σωτήρες μας.
      Πριν τρία χρόνια περίπου το πολιτικό αντρίκελο ο χελιδονοφωλιάς ο Καρυπίδης απειλούσε κάποιον ανώνυμο που τόλμησε κατα αυτόν τον μαλάκα να γράψει ανώνυμα ότι η γυναίκα του κονομάει αποσπασμένη στο γραφείο του και πιθανόν ο γιός του ως επιστημονικός συνεργάτης σε άλλο βουλευτή. Τότε έλεγε για τραμπουκισμούς και συκοφαντίες.

      Διαγραφή
    3. ΑΘΗΝΑΙΕΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ... ΕΣΚΕΜΕΝΑ Θ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΩ .. ΠΟΤΕ Ο ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ.. ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ.. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.. Η ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ..

      Διαγραφή
    4. Η τέως κοιτίς του Πολιτισμού άντρον Παρακμής κι Εξευτελισμού! Φεύ!

      Αθηναίε , πόσο δίκαιο έχεις

      Διαγραφή
  9. 7.43 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ 5ΟΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ, ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΟ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΛΑΚΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ.ΑΝΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΕ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΘΑ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΟΜΑΠΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΟΡΟ ΣΤΟ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΩΣΤΟΣ ο αθηναίος, όχι απλά ζωα είμαστε, τα μεγαλύτερα βόδια που υπάρχουν σε όλο το κόσμο.αλλα αν ψηφίζουμε βάση των χρημάτων που μας δίνει ένας υποψήφιος (καλή ώρα ο γιατρός που μοίρασε 4000000) ή βάση των ορέξεων μας να γίνουμΕ διάσημοι δείχνοντας μας το ΔΙΚΤΥΟ, τρομάρα μας.αυτά θα χουμε. Λουσστείτε τώρα εκπροσώπηση νομού, εξαφανισμένοι όλοι, μα όλοι, και καλή λευτεριά.Ο άλλος ο πολύτεκνος δήμαρχος ήταν παλιά και έφαγε τον παπά οτι η ΞΥΝΗ θα τον στηρίξει στις επόμενες για δήμαρχο στη βισαλτία.το μόνο που σε κανε πολύτεκνε ήταν να σου κόψει το επίδομα και να κάνεις απεργία πείνας,περαστικά μας βόδια κ μάλιστα τα περισσότερα,ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΒΟΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΙΑΚΧΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ.ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΣ ΧΡΩΣΤΑΑΕΙ 800.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 200.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΙΚΑ;ΔΗΛ ΣΥΝΟΛΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ;ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ;ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΗΓΜΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΡΑΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ Η ΦΩΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΠΛΕΟΝ.ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΖΟΥΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΨΑΓΜΕΝΟ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
      ΤΟ ΒΕΒΑΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ DIKTY TV ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΖΗΜΙΩΣ.

      ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕς ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΘΕΜΑ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ κ. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

      Διαγραφή
  12. εσύ που κατέβηκες μια βδομάδα νωρίτερα στην ΑΘήνα και υπογράφεις ως Αθηναίος..σκέφτηκες ότι υπάρχει η πιθανότητα αυτά που γράφεις να είναι απλά ιστορίες για ημιάγριους, κακόμοιρους,αραμπατζόπληκτους... πάντως την αγανάκτηση σου ορθά την υπηρετείς...... αναμασώντας πληροφορίες, φήμες και εικασίες... περί του πολιτικού προσωπικού των Σερρών... είναι να απορείς πως σου ξέφυγε ο Κουτμερίδης, ο Μπόλαρης, ο Μωϋσιάδης και οι ειδικοί συνεργάτες, οι δήμαρχοι επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7:43 - 9:04 καλύτερα να υπογράφεις και σύ για να μπορούμε να κάνουμε διάλογο.Θα μου πείς τώρα π'ως να υπογράψει ένα βόδι που έχει μάθει να το σφυρίζουν και να γυρνάει.Όταν έγραψα για βόδια και ζώα, κάτι ανθρωποειδή σα και σένα είχα στο μυαλό μου.Και εξηγούμαι, είναι δυνατόν βρε κτήνος απ όλα αυτα που σου γραψα να συμπεραίνεις οτι ο μόνος που οικονόμησε ήταν ο Τ.Καρυπίδης;τόσο κομπλεξικός είσαι μαζί του η παίρνεις το δωράκι σου και επιτίθεσαι σε συγκεκριμένο πολιτικό; ο άλλος έχει 20 χρόνια σχεδόν τη γυναίκα του να πληρώνεται απο το κράτος, η άλλη έχει βάλει τα 2 της παιδιά σε θέσεις με χοντρά πακετα, ο άλλος έχει βάλει μόνιμη τη γυναίκα του στη βουλή και συ βρήκες βοιδέστατο αμόρφωτο σερραικο ον να μιλήσεις για έναν μόνο που απέσπασε τη σύζηγο του;αυτή βρε κτήνος είτε ήταν στη δουλειά της είτε στο γραφείο του άνδρα της θα παιρνε το μισθό της.εκτός αν θεωρείς ηλίθιε οτι ο Τ.Καρυίδης οικονόμησε επειδή η γυναίκα του έπαιρνε υπερωρίες 200 ευρω και δεν οικονόμησαν οι άλλοι που απο το πουθενά βρέθηκαν να παίρνουν 2000 ευρω καθε μήνα.Κάλα προέβλεψε ένας άλλος οτι εδω μέσα οτι είσαι τη μιας δραχμής τα γιασεμιά.Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι τύποι σα και σένα και δεν ματανιώνω που βρίζω μέρα νύχτα αυτά τα ζώα που λέγονται σερραίοι-ες.Τα μεγαλύτερα ζωα σ ολη τη χώρα

    Αθηναίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο αλλος υπερασπίζεται τον τζελεπη και μας τον παρουσιάζει και ιδανικό για δημαρχο.λεει ηταν προεδρος στο δσ της ζιχνης.ρε πατε καλα;ο υπος ηταν 3 χρονια βουλευτης και ακομη δεν πιστευει πως εγινε και τον παρουσιαζετε για σωτηρα;και τη γυναικα του εχει απολυτο δικαιο ο πρωτευουσιανος, εχω παει στο γραφειο του και το ξερω.βολεμενος μια ζωη ο τζελεπης μια ζωη.λυπαμαι τους νεοδημοκρατες αλλα καλα να παθουν.ΞΥΝΗ ΞΥΝΗ και ΑΛΛΑΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙ ΨΙΤ, ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ, ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ 1% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ

    ΤΙΜΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΛΕΠΗ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ