Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ , ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ...

... ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΣ 


Η Ανώνυμη Εταιρεία "ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ ΑΕ" είναι ήδη αναγκαστικά εκ του νόμου "Περί Δήμων και Κοινότήτων" υπο διάλυση και είναι πλέον ζήτημα χρόνου να τεθεί υπό εκκαθάριση ( ήδη έχει κατατεθεί στο Πρωτοδικείο η σχετική αγωγή) , αλλά ο γνωστός λαϊκιστης ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ τάζει και πάλι "λαγούς με πατραχείλια", όπως έκανε ως υποψήφιος Νομάρχης με τους κατοίκους του Παλαιοκάστρου για τον εκεί ΧΥΤΑ.

"Παλιά μου τέχνη, κόσκινο ..." Στεφανάκο όπως θα ελέγε η θεία μου η Ελπινίκη και δεν επιτρέπεται εσύ ένας "ομολογουμένως αυτοδιοικητικός με πλούσια εμπειρία" ( όπως σε προσφωνούσε θωπεύοντάς σε, εμμετικά η Νάβαλη στην εμφάνισή σου στο ΔΙΚΤΥΟ  προχθές που κατήγγειλες τον Μoustafa Aga για τον ΧΥΤΑ στο Μετόχι - ας όψεται το deal με το Αραμπατζεϊκο μιας και η Ξυνή πλέον "παίζει τα ρέστα της) , δεν επιτρέπεται να "πέφτεις σε τέτοιες λούμπες".

Είδες ο Μέγκλας, μόλις πήρε χαμπάρι από την ανάρτηση του Ιακχου, τι παίζεται

o iakxos: ΜΕΓΚΛΑ, ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΤΕ ...:         ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ "ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ Διαβάζω το 7ο θεμα της ημερήσιας διά...

έστειλε στον "κουβά" τον Νυχτοπάτη και τον εισηγητή του θέματος τον Πασχάλη! Στις 32 του μηνός θα δώσει το Επιμελητήριο τα 10.000 ευρώ για την συμμετοχή του στην αυξηση του μετοχικού κεφαλαίου του "ΦΟΡΕΑ".

  Περιμένουμε  λοιπόν "δάσκαλε" με την αυτοδιοικητική πλούσια εμπειρία τις τοποθετήσεις σου στο Δημοτικό Συμβούλιο, βλέπεις όλες οι δουλειές δεν είναι 45άρια ...

1 σχόλιο:

  1. Καλά , αυτός δεν είναι που όταν παρέδιδε στον Μωυσιάδη την νομαρχία ,είχε προτεινει την διάλυση αυτής της εταρείας; Για μακάκες περνάει τούς Σερραίους; Τώρα για να κάνει αντιπολίτευση λέει άλλα. Βρε ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ