Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΣΤΗ "ΜΠΟΥΦΟΠΕΤΡΑ" Η ΤΣΣΚΑ - ΜΓΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η "ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ", ΑΦΑΝΤΟΣ Ο "ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ" ... ΠΑΡΩΝ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ !!!



Ανηψιός του Προέδρου ;
Τι σόϊ ιδιότητα είναι αυτή στην ΤΣΣΚΑ; 

Αλλά τίνος Προέδρου; Του Χατζημιχαηλίδη;

5 σχόλια:

  1. ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΣΤΑΪΛ ΓΟΥΝΑ , ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ , ΜΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ... ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΣΚΛΗΡΟ ΥΦΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα αυτος ο Καραθανασης τι δουλειά κάνει; Θα μας πει κανεις; Και μην μας απαντησουν οτι είναι επιχειρηματίας. Τι ακριβως επιχείρηση έχει που είναι τόσο κερδοφόρα και του επιτρέπει να ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πινόκιο ΘΕΕ
    Πάρε την ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑΜΠΗ ΘΕΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ....

    ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΟΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ , ( ΠΕΡΙΟΔΟ 2005 -2006) , ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΜΑΝΤΑΡΑ ΣΤΟ ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν είναι επιχειρηματίας ο Καραθανάσης, εγώ θα πέσω από το Λευκό Πύργο. Ποιος επιχειρηματίας και τι παπαριές ειναι αυτές οτι πουλάει ζάχαρη. Σιγά μην έχει κέρδος η ζάχαρη.Τον Καραθανάση περίμεναν να τη συσκευάσει!!!!!!
    Ο τύπος είναι αμφιβόλου.... κι ο νοών νοείτο.Κανείς δεν ξέρει εδώ και χρόνια με τι ασχολείται κι από πού κάνει όλη αυτή την πλουσιοπάροχη ζωή. Μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν.......άνεργος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ