Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ : "O ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ"

"ΕΓΩ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΕΧΩ ... " !!! ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ... 


 "Παθιασμένος" και "ανιδιοτελής" ο Τζιμάκος , αφού πρώτα η γαλάζια διακυβέρνηση του Καραμανλή φρόντισε να τον "κατωχυρώσει" επαγγελματικά τώρα εκ του ασφαλούς μας "πουλάει φύκια , για μεταξωτές κορδέλες" όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη 

Διαβάστε "ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ" ο εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας "ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΕ" στο PRESS-GR

            http://press-gr.blogspot.gr/2010/06/blog-post_8534.html

Αντιγράφω το σχετικό απόσπασμα :

Οι… ανορθολογικοί διαγωνισμοί
Μέσω του δικτύου το οποίο διέθετε η «ομάδα των βιομηχάνων» σε διοικήσεις νοσοκομείων και περιφέρειες (Πανοζάχος στην Ήπειρο, Λεούδης στη Δυτική Μακεδονία και Βόσδου στα Ιόνια Νησιά) ο «Ορθολογισμός» κατόρθωσε να αλώσει δεκάδες νοσοκομεία από τον Έβρο ως την Πελοπόννησο. Η ανάδειξη του αναδόχου γινόταν μέσω ενός… ανορθολογικού διαγωνισμού, ο οποίος προέκρινε όχι την οικονομικότερη προσφορά αλλά τη «συμφερότερη», η οποία προέκυπτε διά μέσου ενός πολύπλοκου αλγόριθμου, που έστειλε 34 νοσοκομεία, προνοιακά ιδρύματα και ΔΥΠΕ στην αγκαλιά του «Ορθολογισμού», εξασφαλίζοντας ετήσιο τζίρο για την εταιρεία γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Στους διαγωνισμούς συμμετείχαν συνήθως τέσσερις εταιρείες, εκ των οποίων η μία πήρε πέντε νοσοκομεία, η δεύτερη δύο και η τρίτη πήρε δουλειές κυρίως στο λεκανοπέδιο.
Στην «ομάδα των βιομηχάνων» ανήκε και ο Σερραίος Γιώργος Σκόδρας, τέως διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ Α.Ε., την οποία όλως τυχαίως έχει επίσης ο «Ορθολογισμός» έναντι ετήσιας αμοιβής περίπου 140.000 ευρώ.
Οι «εκλεκτοί» πελάτες

Στους «εκλεκτούς» πελάτες του «Ορθολογισμού» περιλαμβάνονται 34 νοσοκομεία και προνοιακά ιδρύματα, 41 δήμοι, 19 δημοτικές επιχειρήσεις, όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί των δήμων Θεσσαλονίκης και Ελευθέριου Κορδελιού, το δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός», καθώς και αρκετές μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις, ορισμένες εκ των οποίων είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο.


1 σχόλιο:

  1. ΑΣΧΕΤΟ:
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΦΑΛΑΚΡΟΚΟΡΑΚΑ
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΦΑΡΙΣΑΊΕ ΠΗΡΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΕΥΡΩ?
    ΡΕ ΤΟΙΧΟΔΙΩΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΡΑΜΙ "ΤΣΙΠΑ" ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ?
    ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ,
    ΕΣΥ ΒΡΕ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ?
    ΜΟΝΟΣ ΕΜΕΙΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΝΑ ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝΕ.
    ΕΜΕΤΟ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΕ,
    ΑΛΛΟΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ.
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΦΑΡΙΣΕΕ ΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ