Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

... ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ 
ΠΟΣΟΥΣ "ΚΟΠΡΙΤΕΣ" ΤΑΪΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ


  ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ o iakxos O ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ "ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ"

 

Απογραφή σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου και σε όλες τις δημοτικές επιχειρήσεις

 Ως 30 Αυγούστου η «ακτινογραφία» του προσωπικού τους

Καταγραφή του εργασιακού προφίλ των εργαζομένων στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) ώστε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να έχει στα χέρια της μέχρι τέλος Αυγούστου την εικόνα για την...υπηρεσιακή κατάσταση και την εργασιακή τους σχέση. 


Με έγγραφό του προς όλα τα υπουργεία και με κοινοποίηση ξεχωριστή προς το υπουργείο Εσωτερικών τους ζητά να συγκεντρώσουν στοιχεία για το προσωπικό των εποπτευόμενων από αυτά ΝΠΙΔ και των δημοτικών επιχειρήσεων των ΟΤΑ. 

Η κίνηση αυτή δεν είναι άσχετη με το εξελισσόμενο πρόγραμμα κινητικότητας, συγχωνεύσεων/καταργήσεων φορέων και αξιολόγησης προσωπικού που οδηγεί σε διαθεσιμότητα, μετακινήσεις αλλά και απολύσεις. 


Πάντως, η απογραφή του προσωπικού των ΝΠΙΔ εμφανίζεται στην εγκύκλιο (αριθμ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.81/62/οικ. 19639-12.7.2013) από το υπουργείο ως αναγκαία ώστε να υπάρξει η σχετική καταγραφή στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου.


Τα στοιχεία που θα πρέπει να στείλουν οι φορείς για κάθε απογραφόμενο αφορά μεταξύ άλλων την εργασιακή σχέση, την ημερομηνία πρόσληψης στον φορέα (στις περιπτώσεις που ο υπάλληλος προέρχεται από μετάταξη, συμπληρώνεται η ημερομηνία της μετάταξης), ημερομηνία λήξης σύμβασης, κατηγορία εκπαίδευσης, προϋπηρεσία. 

Ως προς την εργασιακή σχέση υπάρχει η εξής κατηγοριοποίηση: 
Μόνιμοι υπάλληλοι, Ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου μερικής απασχόλησης, Ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, Ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης, Ιδιωτικού δικαίου χρόνου/χρηματοδοτούμενα μέσω ΕΣΠΑ/ανταποδοτικά, Ιδιωτικού δικαίου χρόνου/χρηματοδοτούμενα μέσω ΕΣΠΑ/ανταποδοτικά, Σύμβαση χρόνου, Σύμβαση έργου χρηματοδοτούμενα μέσω ΕΣΠΑ/ανταποδοτικά, Μέλη διοικητικών συμβουλίων, Πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος - γενικός διευθυντής. 

Επίσης, καταγράφεται η προϋπηρεσία στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάιο είχε ξεκινήσει μια αντίστοιχη διαδικασία, τότε, για την αποτύπωση των τυπικών προσόντων των υπαλλήλων που εργάζονται στα υπουργεία και στα εποπτευόμενα από αυτά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) αλλά και στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού (δήμοι - περιφέρειες). 

Η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε ζητήσει να καταγραφούν τα στοιχεία που προσδιορίζουν την ατομική, οικογενειακή, περιουσιακή και υπηρεσιακή κατάσταση των υπαλλήλων. 

ΤΕΛΟΣ  ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΪΜΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Μάλιστα, σε εκείνη την εγκύκλιο του υπουργείου (αριθμ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.34/35/οικ. 14888) σημειωνόταν με έμφαση ότι τα προσκομιζόμενα από τους υπαλλήλους στοιχεία, που συναρτώνται με την υπηρεσιακή και μισθοδοτική τους κατάσταση (π.χ. πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, τίτλοι σπουδών, πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, αποδεικτικά γνώσης Η/Υ κτλ.) πρέπει να είναι νομίμως επικυρωμένα, διαφορετικά δεν επιτρέπεται να λαμβάνονται υπόψη. 

Υπογραμμιζόταν επίσης ότι για όσους υπαλλήλους κατέχουν και έχουν προσκομίσει στις υπηρεσίες τους τίτλους γλωσσομάθειας, θα έπρεπε οι υπηρεσίες να κάνουν διασταύρωση και να τα αποστείλουν στους φορείς που εξέδωσαν τους σχετικούς τίτλους (κατά περίπτωση, το Ελληνοβρετανικό Συμβούλιο, η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Γαλλικό Ινστιτούτο) προκειμένου να επιβεβαιωθεί η έκδοσή τους.

19 σχόλια:

  1. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ !
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !

    ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΛΑΟΣ !

    SYRIZA PANTU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ...
      ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ , ΕΣΚΥΨΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ

      Διαγραφή
    2. ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !

      ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΛΑΟΣ !

      SYRIZA PANTU


      Διαγραφή
    3. Ε όχι αυτοί που στηρίζουν όλα τα μέτρα της δικομματικής μαφίας να μιλάνε και για κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ .
      Που διαφωνεί η Χ.Α. με το μνημόνιο δεν έχω καταλάβει . Μόνο ανακοινώσεις ξέρει να βγάζει και να κυνηγά κανένα ξεχασμένο μετανάστη .

      Διαγραφή
  2. Ο Βουνάτσος ( δήμαρχος Λέσβου ) παραιτήθηκε από δήμαρχος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα της δικομματικής συμμορίας .
    Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ κάλεσε και τους υπόλοιπους δημάρχους να παραιτηθούν αν έχουν αρχίδια ( έτσι ακριβώς το είπε ).
    Ο δικός μας ο κτηνίατρος γιατί σφυρίζει αδιάφορα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ ! ! ! Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Α@@@@@Α ΙΑΚΧΕ ? ΛΕΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ?

      Διαγραφή
  3. Πιστό σκυλάκι της τρόικας έγινες και εσύ ρε ΙΑΚΧΕ ?
    Σήμερα μας κυβερνάνε οι μνημονιακές καπότες του ΠΑΣΟΚ , οι ακροδεξιοί του ΣΑΜΑΡΑ και τώρα που έχουν ζόρια έβγαλαν στην πιάτσα για βοήθεια τους Χρυσαυγίτες .
    Είναι επικίνδυνοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστό σκυλάκι της τρόικας έγινες και εσύ ρε ΙΑΚΧΕ ?
    Σήμερα μας κυβερνάνε οι μνημονιακές καπότες του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τους ακροδεξιούς του ΣΑΜΑΡΑ και τώρα που έχουν ζόρια έβγαλαν στην πιάτσα για βοήθεια τους Χρυσαυγίτες .
    Είναι επικίνδυνοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο PINOKIO ΦΕΥΓΕΙ

    Ο ΙΑΚΧΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτές τις μαλακίες τσάμπα της γράφεις ΙΑΚΧΕ ? Μην είσαι μαλάκας , άλλοι πληρώνονται γι΄αυτή τη δουλειά και την κάνουν χειρότερα από σένα .
    Παπαγαλάκι της τρόικας και του Ζιγδαντώνη έχεις γίνει . Έτσι , για να βλέπει ο κόσμος ποιος είναι ο ρόλος της Χρυσής Αυγής σήμερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Μ.Λ.Μ.) ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ...

      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΣ. Η ΤΡΟΪΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ "ΚΑΚΗ" . ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΩΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

      ΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΠΟΤΕ , ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ , ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΡΤ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ...

      Διαγραφή
    2. Πιστό σκυλάκι της τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων έχεις γίνει . Βάλε κανένα σκυλάκι σε ανάρτηση έτσι για να το βλέπουμε .
      Σαν τον μουσταφά έχει γίνει .

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΦΤΥΝΕΙΣ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΙΑΚΧΕ....
      Η ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΤΕΛΟΣ

      Διαγραφή
    4. Α ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ! ! ! ! !
      ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ !
      ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ! ! !
      ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ !

      Διαγραφή
    5. '' Η Χρυσή Αυγή το μόνο αντιμνημονιακό κόμμα ''
      Πες και το άλλο με τον ΤΟΤΟ ! ! !
      υ.γ. τον Ζιγδαντώνη ποτέ δεν τον υποστήριξες ? Ξεχασιάρη !

      Διαγραφή
  7. ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ Χ.Α. , Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΜΑΡΑ , ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ , ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέα Ελλάδα = Νέος Εφιάλτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ? ΣΟΚ !
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ .
    ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ