Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ...

"ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ"  ...



'"ΟΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΦΕΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ"


O Ρώσος "φαντομάς" επιτέλους ήλθε αλλά είδε και απήλθε ... μάθαμε και τόνομα του αλλά αυτό μικρή σημασία έχει ...  μήπως τον ξέραμε κι από χθές; Πραγματοποιήθηκε τελικά την Τετάρτη 10/07 το Διοικητικό Συμβούλιο που είχε προαναγγείλει ο  "Βαβά" αλλά τα ρούβλια του Ρώσου είναι απίθανο να γίνουν ευρώ.

Σε μία συνεδρίαση παρώδια που περισσότερο θύμιζε μνημόσυνο, "μπουρδολογούσαν" ένα τσούρμο αναρμόδιοι και άσχετοι με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ , ενώ κάποιοι αφελείς και γραφικοί φίλαθλοι του Πανσερραϊκού που συγκεντρώθηκαν εξω από τα γραφεία αγωνιούσαν για το μέλλον της ομάδος, πλην του Καδή και των λοιπών κομμουνιστειοδών του CHE GUEVARA CLUB  που ανησυχούσαν για την τύχη του παραμάγαζου τους, που έκανε "χρυσές δουλειές" με τον "περούκα" μοσχοπουλώντας την "ιδέα" ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, προωθώντας παράλληλα και την κομματική πολυπολιτισμική άρρωστη προπαγάνδα  τους.

Η μόνη παραφωνία ήταν η συμμετοχή στη συνεδρίαση τοπυ ΔΣ του Προέδρου του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού του γνωστού δικηγόρου Βασίλη Χ#μιχαϊλιδη, ο οποίος φέρει σοβαρότατες ευθύνες για το κατάντημα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. 

Ο μόνος που μπορεί να μοιράσει την τράπουλα  είναι ο Λάζαρος Θοδωρίδης και οι λοιποί κληρονόμοι του "περούκα", όμως τα περιθώρια ήδη έχουν στενέψει πολύ  και μέχρι την 5 Αυγούστου υπάρχει η προθεσμία για να αποποιηθεί την αμαρτωλή κληρονομιά των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και μόνο όπως σας έχω γραψει, διότι όλη η υπόλοιπη περιουσία του περούκα τακτοποιήθηκε κληρονομικά την διετία 2001- 2012.

Ο iakxos σας πληροφορεί ότι η περιβόητη αποδοχή κληρονομιάς είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί .... οπότε σε επόμενη ανάρτηση θα σας γράψω ποιό θα είναι το μέλλον της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και τι δρομολογείται

2 σχόλια:


  1. Άγριος τσακωμός σημειώθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα, με αφορμή εσωτερικές ομαδοποιήσεις και προσωπικές έριδες.

    Συγκεκριμένα, μέλη της οργάνωσης συγκρούστηκαν και έφθασαν εκτός ορίων, στο σημείο μάλιστα να βγάλουν ακόμα και πιστόλια.

    Σύμφωνα με το thebest στη Χρυσή Αυγή της Αχαϊας, έσπευσαν οι βουλευτές του Νίκου Μιχαλολιάκου Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός, προκειμένου να αποφορτίσουν το κλίμα.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Γούναρη, όταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της πενταμελούς νομαρχιακής επιτροπής δύο μέλη της συγκρούστηκαν μεταξύ τους άγρια μεταξύ τους, πιάστηκαν στα χέρια και στη συνέχεια ένας εξ αυτών να απειλήσει τον άλλον βγάζοντας όπλο

    Ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, με αποτέλεσμα το επεισόδιο να λήξει εκεί, αφήνοντας όμως πίσω του «ανοιχτούς λογαριασμούς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΜΙΚΑ, ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΤΙΜΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ