Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΑΥΤΟΣ "Ο ΚΑΜΗΛΙΕΡΗΣ" ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ , ΡΕ ΝΤΕΡΒΙΣΙΑ;

...  ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ  ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΕΣ ; 



"Ένα τσούρμο γάδαροι μαλώνουνε σε ξένον αχυρώνα" θα σας έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη

Μάλιστα τώρα μας προέκυψε και μια νέα προξενήτρα,  ο "επιχειρηματίας" Δημήτρης Καμήλαλης, που προσπαθεί να βρει λύση στο δράμα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. Στην αρχή εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος του Βούλγαρου Ντίνεφ ( με το κουμαρτζίκο στον Προμαχώνα) και τώρα εκπροσωπεί κάποιον "αόρατο μεγαλοεπιχειρηματία" από την Θεσσαλονίκη που ενδιαφέρεται μαζί και με σερραίους ορτινάντζες ( επανάληψη του μοντέλου Περούκα) να αναλάβουν τον ΠΑΣΝΣΕΡΡΑΪΚΟ για συμμετοχή στην Γ' Εθνική Κατηγορία και μόνο.

"Ο Σπαθάρης πέθανε αλλά οι Καραγκιόζηδες μείνανε " και μάλιστα συνεδριάζουν, προτείνουν λύσεις, αξιολογούν δηθεν προτάσεις , δίνουν προθεσμίες  και βαυκαλίζονται ότι αυτοί θα προτείνουν στον ΜΓΣ Ερασιτέχνη ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ , ποιά λύση θα επιλέξει !!!

Έχουμε και τον Κωστάκη  Δελή, που κάνει ρεοπρτάζ για το ΔΙΚΤΥΟ ενώ αγνοεί πλήρως το θέμα,  όπως και ο "οκοδεσπότης" Γιώργος Καπετάνιος , που κατάπινε τις μπουρδολογίες που ακούγονται, η παραπληροφόρηση δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο ...

( ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ , Ο ΜΓΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ  !!! )

 


Βέβαια μέσα σ' όλα κι ο αθλητικός σχολιαστής του Ντοροκάναλου, ο γνωστός μας  "Γιοβανάκος" με θητεία 42 χρόνια  κατα δήλωσή του στην ομάδα.( με το νου του κάνει μπαϊράμ ...) που θέλει να έχει λόγο στα δρώμενα. 

 Τελικά  από όλα αυτά τα φρόκαλα που κατέστρεψαν τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ως "βαστάζοι" και συνένοχοι του "Περούκα" μόνο ο Γούνας συνειδητοποίησε την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει ατομικά ο καθένας και αντί να κοιτάξουν να σώσουν εαυτούς, επιμένουν να προσπαθούν να σώσουν τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ.

Το παζλ συμπληρώνουν και τα κομμουνιστοειδή του   CHE GUEVARA CLUB, που έχουν κι αυτά περιέργως άποψη. 

Βέβαια ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. ΧατζηΜιχαηλίδης  μετά την προειδοποίηση του iakxoυ για τις δικές του σοβαρές ευθύνες για το σημερινό καταντημα της ΠΑΕ, σοφώς ποιών  αποφεύγει να συμμετέχει σε αυτές τις ανόητες συνεδριάσεις του ΔΣ της ΠΑΕ αφού είναι ανευ αντικειμένου και πραγματοποιούνται μόνο και μόνο για να "παραμυθιάζεται" το πόπολο, οι αγνοί, απλοί και αφελείς φίλαθλοι του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ

Το θράσος αυτών των καραγκιόζηδων  είναι απύθμενο αφού δήλωσαν συμμετοχή  στο πρωτάθλημα Football League, όταν είναι εκ προϊμίου βέβαιον ότι δεν πρόκειται να πληρωθεί καμμία εκ του νόμου προυπόθεση για την συμμετοχή αυτή, άρα απομένει η λύση της συμμετοχής στην Γ' Εθνική και αυτή άν ...

Συνεπώς εφόσον η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ οδηγείται οριστικά προς λύση και εκκαθάριση με τον ορισμό εκκαθαριστή παύει αυτοδικαίως και η εξουσία του Δ.Σ. , ΟΠΟΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΕΙ Η ΛΑΜΠΑ ... στην ΠΑΕ  

Κύριοι του Δ.Σ. έχετε οριστικά τελείωσει ... το ζήτημα για την επιλογή της όποιας λύσης αφορά αποκλειστικά και μόνο τον ΜΓΣ Ερασιτέχνη ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ , ούτε ο γνωστός σώγαμπρος μπορεί να σας σώζει !!!


4 σχόλια:

  1. αυτοι που εφτασαν τα χρεη του Πανσερραϊκού 3000000€ μιλανε; Ο συγκεκριμενος ας δει τις δικες του ευθυνες και ας μιλαει μετά, στην ΠΑΕ δεν ηταν τοσα χρονια με το περουκα, γιατι δεν του ελεγε τπτ, τσεπωνε το 3χιλιαρο και εκανε μοκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρωσος επενδυτης αχυρανθρωπος του μεγκλα λαμογιο μεγκλα ξυπνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..ζουπανικα..στιλιαρι ..χρειάζοντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. iakxe , το pokemon με το siel μπλουζακι ποιος είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ