Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Η ΖΩΗ ...


ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ “Η ΝΔ είναι ο σωματοφύλακας του Βενιζέλου”


Zoi-Konstantopoulou2

.

Την καταγγελία περί «υπόθαλψης» του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου από τους βουλευτές της ΝΔ επανέφερε η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις διώξεις που παρήγγειλε η τακτική δικαιοσύνη κατά των κ.κ. Ιωάννη Διώτη και Ιωάννη Καπελέρη.

Στην ανακοίνωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της προανακριτικής επιτροπής που διερεύνησε την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ σημειώνει «Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η τακτική δικαιοσύνη παραγγέλλει την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του κ. Διώτη για υπεξαγωγή εγγράφου σε βαθμό κακουργήματος. 

Του ιδίου εγγράφου (ηλεκτρονικών αρχείων της λίστας Λαγκάρντ), που ο κ. Βενιζέλος έκρυβε 14-15 μήνες, λέγοντας ψέματα στη Βουλή. Η τακτική δικαιοσύνη επίσης παραγγέλλει την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του κ. Καπελέρη και του κ. Διώτη για απιστία στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος για τη μη είσπραξη φόρων από την λίστα Λαγκάρντ.

Για τους ίδιους φόρους που και η Βουλή ψήφισε χτές υπέρ της άσκησης ποινικής δίωξης κατά του κ. Παπακωνσταντίνου. Για τους ίδιους φόρους για τους οποίους οφείλει να λογοδοτήσει ο κ. Βενιζέλος, που, ενώ νομοθέτησε το «χαράτσι», δεν άγγιξε ούτε έναν από τους καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ, αλλά, αντίθετα, κάποιους τους ωφέλησε και νομοθετικά (π.χ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης), έχοντας την λίστα Λαγκάρντ στην προνομιακή και ιδιωτική πρόσβαση και κατοχή του». 

Απευθυνόμενη δε στους βουλευτές της ΝΔ αναφέρει «Ως πότε, θα υποθάλπετε εκείνους που υπέσκαψαν το δημόσιο συμφέρον;

Τώρα που ασκήθηκε ποινική δίωξη σε δύο ιδιώτες πρώην Επικεφαλής του Σ.Δ.Ο.Ε. (Ι. Διώτη, Ι. Καπελέρη) για το ίδιο ακριβώς αρχείο και τους ίδιους μη εισπραχθέντες φόρους, και ψηφίσθηκε η άσκηση δίωξης κατά του κ. Παπακωνσταντίνου, για τις ίδιες ακριβώς πράξεις και παραλείψεις, με ποιο πρόσχημα και με ποιο επιχείρημα θα επενδύσετε την εξασφάλιση ατιμωρησίας στον κ. Βενιζέλο;

Η μετάλλαξη της Ν.Δ. σε σωματοφύλακα του κ. Βενιζέλου προκαλεί την κοινωνία και παραβιάζει τη θεμελιώδη αρχή της ισονομίας, που υπαγορεύει να ελεγχθούν αρμοδίως όλα τα ενεχόμενα και εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση αυτή».

18 σχόλια:

  1. Αλήτη Ίακχε θα σε κάνω να κλαις!
    Είναι υπόσχεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΤΑΛΑΡΑ ΛΙΑΝΑ , ΑΥΤΟ;"

      Διαγραφή
    2. Θα το καταλάβεις όταν με αντικρίσεις..

      Διαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ , ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ Ή ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ Ή ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα η Καγκελάριος της Γερμανίας κυρία Μέρκελ έχει γενέθλια . Κλείνει τα 59 χρόνια .
    Όλη η Ελλάδα της εύχεται χρόνια πολλά και να την έχει ο Θεός γερή και δυνατή . Όλη η Ελλάδα της εύχεται να κερδίσει τις Γερμανικές εκλογές .
    Η συνεργασία του πρωθυπουργού μας Αντώνη Σαμαρά με την καγκελάριο της Γερμανίας δημιουργούν όχι μόνο τη ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ , αλλά και την ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ !
    Με τις βαθιές μεταρρυθμίσεις αλλά και την πολιτική της εξυγίανσης των οικονομιών σε όλη την Ευρώπη που ακολουθούν , δημιουργείται μια ισχυρή Ελλάδα σε μια πανίσχυρη Ευρώπη όπου οι λαοί θα ζήσουν σε ευημερία , ειρήνη , ασφάλεια και με ισοτιμία στις διακρατικές σχέσεις .
    Καθοριστικό ρόλο στα παραπάνω έπαιξε η προσωπική χημεία που έχει ο πρωθυπουργός μας με την καγκελάριο . Τέσσερα είναι τα χαρακτηριστικά παραδείγματα που αποδεικνύουν αυτή τη χημεία .
    . Το πρώτο παράδειγμα είναι το ''ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ'' που είπε ο πρωθυπουργός μας για την αρχική του στάση ( όταν ήταν στην αντιπολίτευση ) απέναντι στην παραπάνω πολιτική και το σωτήριο μνημόνιο για την πατρίδα μας . Αυτό δείχνει τις ισότιμες και ειλικρινείς σχέσεις που έχουν αναπτύξει και ο καθένας του μπορεί και παραδέχεται τα λάθη του .
    . Το δεύτερο παράδειγμα είναι την κίνηση που έκανε η καγκελάριος προς τον πρωθυπουργό μας στην σύνοδο κορυφής για να πάει ο πρωθυπουργός μας δίπλα της στην φωτογραφία . Αυτό δείχνει μεγάλη αλληλοεκτίμηση και ισοτιμία των σχέσεών τους . Δεν είναι τυχαίο πως σε πολλούς μας θύμισε την κίνηση του Α.Παπανδρέου προς την Δ.Λιάνη ( μετέπειτα γυναίκα του ) όταν κατέβαιναν από το αεροπλάνο μετά τη σοβαρή επέμβαση καρδιάς που έκανε στην Αγγλία .
    . Το τρίτο παράδειγμα είναι η μεγάλη στήριξη που είχε ο πρωθυπουργός μας από την καγκελάριο στις εκλογές του Ιούνη . Οι φίλοι όταν τους έχεις ανάγκη πρέπει να βοηθήσουν . Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κερδίσει ο Πρωθυπουργός μας τις εκλογές και να εφαρμόζεται η σωτήρια πολιτική για την πατρίδα μας . Έτσι σήμερα δεν έχουμε Υπουργούς την οποιαδήποτε Ζωή Κωνσταντοπούλου , αλλά τον Κυριάκο Μητσοτάκη , τον Άδωνη Γεωργιάδη , τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη , τον Ευάγγελο Βενιζέλο , τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να σώσουν την πατρίδα μας . Επίσης έχουμε τον Κώστα Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα που με την εμπειρία του θα βοηθήσει την πατρίδα μας και τον Μιχάλη Τζελέπη στον ΟΓΑ που με τις γνώσεις του θα σώσει τους αγρότες .
    . Το τέταρτο παράδειγμα είναι η βοήθεια που ανταποδίδει ο Πρωθυπουργός μας στην Καγκελάριο για τις δικές της εκλογές . Ο Πρωθυπουργός μας δεν κάνει καμμιά κίνηση που να χαλάσει τον δρόμο προς τη νίκη της Καγκελαρίου . Έτσι μετά τις Γερμανικές εκλογές θα λυθούν και όσα προβλήματα δεν έχουν λυθεί ακόμη .
    Πάλι χρόνια πολλά στην κυρία Μέρκελ . Να την έχει ο Θεός γερή και δυνατή .

    τρύπια καπότα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ , ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σαμαράς λειτουργεί ως κομματάρχης του Σοϊμπλε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από 01-08-2013 και για 4 μήνες πιλοτικά μειώνεται ο Φ.Π.Α. στην εστίαση από 23% σε 13% ! Άντε , τώρα θα τρώμε με χρυσά κουτάλια !
    Τι έχουν να πουν οι κοπριές που με την αύξηση του ΦΠΑ έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις και οδήγησαν δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία από τον κλάδο της εστίασης ? Τίποτα δεν θα πουν και τίποτα δεν θα πετύχουν γιατί κάποιος πρέπει να τους πει δεν κλάνουν οι πεθαμένοι .
    υ.γ. είναι τόσο χεσμένοι από τον φόβο τους που το ανακοίνωσε σήμερα ο Σαμαράς προσπαθώντας να μην έχει διαρροές σήμερα στη βουλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΡΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΪΜΠΛΕ ( ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ )
    Υ.Γ. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ '' ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα παέι και βολτούλα ο Αντωνάκης με τον Σόιμπλε όπως έκανε και με την Μέρκελ για να τον πάρουν τα κανάλια βίντεο ?

      Διαγραφή
  10. Χθες 152 δοσίλογοι στη βουλή ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο και εσύ τσιμουδιά ΙΑΚΧΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΒΙΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΓΚΑΛΟ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΠΑΤΑΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄αυτό έχεις δίκιο , μεγάλοι κοπρίτες και λαμόγια οι σχολικοί φύλακες . Ευτυχώς προσφέρθηκαν τα παιδιά της Χρυσής Αυγής να φυλάνε τα σχολεία γιατί αλλιώς θα γεμήσουν παιδιά ανέργων .
      Να αναλάβουν και την δημοτική αστυνομία για να μπει τάξη στο παρκάρισμα στις πόλεις .
      υ.γ.1. αν θέλουν να μειώσουν το σπάταλο κράτος πρώτα πρέπει να κόψουν τα λεφτά που δίνουν στη Χ.Α. από τα μυστικά κονδύλια
      υ.γ.2 όσο για σένα ΙΑΚΧΕ πρέπει να ντρέπεσαι

      Διαγραφή
    2. Ρε μπαγλαμά ΙΑΚΧΕ σήμερα γίνεται το μεγαλύτερο party που έγινε ποτέ . Ο κάθε μεσάζοντας πάει και βλέπει τον πρωθυπουργό για να κλείσει δουλειά . Πλάκα μας κάνεις ?
      Οι φουκαριάριδες την πατάνε , οι δικοί τους βολεύονται μια χαρά ! Είδες κανένα Καλαματιανό από το μουσείο Ακρόπολης να απολύεται ? Εδώ κλείνουν στρατόπεδα από την Βόρεια Ελλάδα και ανοίγουν στην Καλαμάτα !
      Στην ΕΡΤ είχαν πάρει την τελευταία χρονιά καμιά 50αριά με 3000 και 5000 μισθούς και τώρα κάπου θα τους βολέψουν .
      Αλλά αυτά που γράφεις δείχνουν και κατά πόσο οι Χρυσαυγίτες είναι ενάντια στο μνημόνιο .
      Σαν τον Βορίδη όλοι θα καταλήξετε να είστε νεοφιλελεύθεροι πιο πολύ και από τον υιό και την κόρη του ακατανόμαστου .
      Τουλάχιστον όσο είναι ο Ζιγδαντώνης κοίτα να πάρεις καμιά θεσούλα γιατί δεν τον βλέπω να βαστάει και πολύ για πρωθυπουργός .

      Διαγραφή
    3. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ , ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ , ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΜΑΡΑ . ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ .
      ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΑΚΧΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

      Διαγραφή
  12. Τι έγινε με το doberman του Σαμαρά στο νοσοκομείο της Αθήνας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ