Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΟΝΤΩΣ, ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ...

... ΗΛΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ
 ΣΕ ΣΕΡΡΑΪΩΝ ΧΕΡΙΑ "ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ" 



Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ , που δεν λέει τίποτε το ουσιαστικό ... τα είπε όλα !!! " Δεν ήρθε για επενδυτής ο Ρώσος" αλλά τσόντα στον Λάζαράκο ...

"Το Δ.Σ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός χαιρετίζει την παρουσία του κ. Κονστάντιν Βοστρίγκοφ στο σημερινό συμβούλιο. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και έγινε διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα της ομάδας. Το Δ.Σ στηρίζει την πρωτοβουλία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου κ. Λάζαρου Θεοδωρίδη για την επίλυση των προβλημάτων της ομάδας, οικονομικών και λοιπών, αρχής γενομένης από αύριο και μέχρι τις 22/7 επίσημη ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας με την επικουρία του συνεταίρου κ. Κονσταντίν Βοστρίγκοφ"

Διαβάζω και στο serresgoal.gr που προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα :

Σε άρθρο μας την Παρασκευή, μετά την πληροφορία που είχαμε για «χρήματα που ήρθαν από τον Ρώσο», μιλούσαμε για ευχάριστη έκπληξη και κλίμα αισιοδοξίας. 

Όμως υπήρχε η πληροφορία ότι θα υπήρχε και συνέχεια, καθώς και πάλι σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες οι οποίες έκαναν λόγο για επίσκεψη του Ρώσου στις Σέρρες, για σήμερα Δευτέρα και ότι θα έφερνε ακόμη περισσότερα χρήματα (60.000 €). Δεν ήταν βέβαια το ποσό ιδιαίτερα μεγάλο, όμως ήταν απαραίτητο, αφού έπρεπε να γίνουν οι ρυθμιστούν της ΠΑΕ προς Εφορία και ΙΚΑ και το υπόλοιπο ποσό θα πήγαινε στις πληρωμές παικτών, προπονητών και προσωπικού κλπ. 

Πιο συγκεκριμένα η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ είχε ενημερώσει με έγγραφό της, ότι έπρεπε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός να τακτοποιήσει κάποια συμφωνητικά αλλά και το πιο σοβαρό να αποστείλει την ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα μέχρι 16 Ιουλίου. Σήμερα όμως τα χρήματα που αναμένονταν από τον Ρώσο δεν ήρθαν, με αποτέλεσμα να μη γίνει η ρύθμιση προς ΙΚΑ και Εφορία και πιθανόν να υπάρξει πρόβλημα πλέον με την αδειοδότηση του Πανσερραϊκού.
.
Ασφαλώς είναι μια αρνητική εξέλιξη, αφού ο Πανσερραϊκός κινδυνεύει να μην πάρει την Αδειοδότηση και να του επιβληθούν χρηματικά πρόστιμα και την επόμενη εβδομάδα, μέχρι τις 22/7, πρέπει να κατατεθούν άλλα διακιαιολογητικά στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την χορήγηση του Πιστοποιητικού Συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Football League.
.
Οι παραπάνω αρνητικές εξελίξεις έρχονται να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο το ήδη βεβαρημένο κλίμα στις τάξεις των Λιονταριών, καθώς τίποτα δεν φαίνεται ουσιαστικά να κινείται και οι υποσχέσεις παραμένουν υποσχέσεις, αφού πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα από την περασμένη Τετάρτη, ημέρα του πολύκροτου πια Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσία και του Ρώσου και τίποτα στον Πανσερραϊκό δεν φαίνεται να παίρνει τον δρόμο του.
.
Ούτε Διοικητικά αλλά ούτε και  αγωνιστικά, καθώς ούτε Αθλητικό Κέντρο για την προετοιμασία της ομάδας έχει κλεισθεί, ούτε οι παίκτες ανανεώνουν…
Που να γίνει λόγος και για ενίσχυση.
Μόνον θα...
 .
Μάλιστα κυκλοφόρησε και το άλλο τελευταία.
Θα έρθουν λέει και Ρώσοι ποδοσφαιριστές.
Θα είναι σαν τους επενδυτές;
Όλο θα έρχονται;
.
Σίγουρα πρέπει να γίνει κάτι στον Πανσερραϊκό!
Πριν είναι πολύ αργά!
Πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ