Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

THE BIG DEAL !!! ΑΖΕΡΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ...


    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΑΒ ΚΑΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΖΕΡΩΝ ...
  ΕΚΤΟΣ "Ο ΡΩΣΟΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΡΗΣ" , "ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ" ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΓΚΙΟΡΝΤΑΜΗΣ...

    
ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΟΙ "OIL BROTHERS"

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο Γ. ΓΟΥΝΑΣ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Ο Β. ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ και  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο "ΒΑΒΑ"


Η μεγάλη εθνική οικονομική συμφωνία με τους Αζέρους να επιλεχθεί ο αγωγός ΤΑΒ που διερχεται ελληνικού εδάφους  αντί του ΝΑΒUKO για την μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη, έφερε τα πάνω κάτω στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

Ο "ανθρωπος δίχως πρόσωπο", ο Ρώσος επενδυτής πήγε αδιάβαστος, οι Αζέροι των αγωγών αγοράζουν πλέον τον Πανσερραϊκό και από την Δευτέρα αρχίζει να ρέει χρήμα στα Ταμεία της ΠΑΕ και εξοφλείται ο καθε πικραμένος.. Ο Λάζαρος και ο Γιορντάμης πάνε στα αζήτητα και οι Αζέροι τοποθετούν Πρόεδρο της ΠΑΕ τον πολυμήχανο Γιώργο Γούνα , ειδικό συνερργάτη επι διοικητικών θεμάτων τον Βασίλη Χρυσανθίδη, ο οποίος χαρίζει στην ομαδα 30.000 ευρώ απο μοφειλόμενες αμοιβές, ενω ο Τάκης Βάβαλης διακόπτει την συνεργασία του με το ΔΙΚΤΥΟ και αναλαμβάνει τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ.

 Ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου απολύεται άμεσα και τον αντικαθιστά ο Διλμπέρης με βοηθό τον Ακη Βάβαλη. Αποτέλεσμα; Ο Γιάννης Μπιτζίδης "την κάνει ψώνιο" και αναλαμβάνει αμισθί μάνατζερ και σκάουτερ στον Εθνικό Σερρών πλεον ( το Γάζωρο ... πήγε περίπατο). Ο Καδής κόβει την κοτσίδα του και ο Τζιντζίδης κάνει πλαστική στ' αυτιά του ενω κουρεύονται γουλί σαν Χρυσαυγίτες. Το CHE GUEVARA CLUB , αλλάζει ονομασία και φιλοσοφία , τερμα η αριστεροκομμουνιστική προπαγάνδα και μετονομάζεται σε  "ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ FANS".

Ο Γιάννης Δελής αναλαμβάνει εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ και την εκπομπή του Βάβαλη στο Ντοροκάναλο καταβάλοντας το 50% των εσοδων από τις χορηγίες τον καραφλό σχολιαστή.
 .
Ο Γιωργάκης ο Νυκτοπάτης πλέον ελπίζει ότι θα πληρωθεί επιτέλους την "πέτσινη" μεχρι στιγμής επιταγή των 15.000 ευρώ από την  προετοιμασία του Πανσερραϊκου πέρισυ το καλοκαίρι στην Μπουφόπετρα ενώ κλείνει συμφωνία να φιλοξενεί αποκλειστικά τον Πανσερραϊκο, εξασφαλίζει την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου του που είναι τρεις μήνες τώρα κλειστό και παραιτείται από την θέση του Προέδρου του ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ. Την αναπτυξη του βουνού αναλαμβάνει ο εξωθείς ενοικιατής του Σαλέ , ο γνωστός Νάκης , που αναλαμβάνει πλέον Πρόεδρος του Φορέα.  

Ο Γιάννης Μαρμαρέλης συγκινημένος , παραιτείται από Πρόεδρος του Ορειβατικού και τον αντικαθιστά ο "ενωτικός" Νότης Καφεστίδης ο οποίος υπογράφει δεκαετή σύμβαση παραχώρησης της εκμετάλλευσης του Χιονοδρομικού Κέντρου στην "Μπουφόπετρα"  

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των Σερραίων φιλάθλων από τις απρόσμενες εξελίξεις, πληροφορίες ότι διακόσιοι  φίλαθλοι  των λιονταριών "κόψαν τις φλέβες τους" πάνω στον ενθουσιασμό τους δεν επιβεβαιώθηκαν ακόμη ...

Κατά τα λοιπά η ζωή στο Σερραϊσταν συνεχίζεται κανονικά
  

8 σχόλια:

  1. μαλάκα" ιακχούλη δεν παίζεσαι
    μουφιαξες την μέρα\χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρε αγράμματε Ίακχε.
    Δεν τον λένε ΤΑΒ αλλά TAP (εκ του Pipeline).
    Για πίπες δηλαδή....
    σαν τα αγγλικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΗΛΙΘΙΕ, ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΝΙΤΗΣ ΣΟΥ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ

      Διαγραφή
    2. Και τα ελληνικά σου άθλια είναι.
      Επισημαίνω τις λέξεις : μοφειλόμενες, διερχεται,συνερργάτη,αναπτυξη κλπ
      Όσο για το κνίτης το αντιπαρέρχομαι.

      Διαγραφή
  3. ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΑΤΕ. ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 200.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ τα μεγάλα κανάλια χρωστάνε δισ. ευρώ και δεν τους πειράζουν με μια χρεωκοπημένη βουλευτίνα θα ασχοληθούν ?
      Όσο λιβανίζουν τον χρυσαυγίτη Σαμαρά , την Νέα Δημοκρατία του Βενιζέλου και το ΠΑΣΟΚ του Σαμαρά , όχι μόνο δεν θα τους κλείσουν αλλά λεφτά θα τους δίνουν .
      Κοιτάξτε μόνο την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Χρυσοχοϊδης ( ο κύριος δεν διάβασα το μνημόνιο ) Υπουργός δημοσίων έργων ποιες συμβάσεις υπέγραψε .

      Διαγραφή
  4. ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΓΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΥΚΤΟΠΑΤΗ . ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΙΑΚΧΕ . ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ