Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

"H ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ" ΤΟΥ ΝΥΚΤΟΠΑΤΗ ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ "ΦΟΡΕΑ-ΜΑΪΜΟΥ" ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ

800.000 ευρώ ΖΗΤΟΥΣΕ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ο.Σ.!!!



 Γιωργάκης ο Ρουφ. Ο άρχοντας των καταγγελιών (Μέγκλα, μάζεψε τον ... εκτίθεστε ) έχει βάλει στόχο την ανάπτυξη του Λαϊλια ως Πρόεδρος του ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ  αλλά τόσο απορροφημένος στο κοινωνικό του αυτό αναπτυξιακό έργο μέχρι που  έκλεισε την "ΜΠΟΥΦΟΠΕΤΡΑ", την δική του επιχείρηση για να προλαβαίνει να ασχολείται με τα κοινά του ΦΟΡΕΑ.

Πρώτιστη εμμονή του Γιωργάκη, η τροχοπέδη στην ανάπτυξη του βουνού,  ο Ορειβατικός Σύλλογος Σερρών (Ε.Ο.Σ.) και ο Πρόεδρος αυτού Γιάννης Μαρμαρέλης, ο οποίος αρνήθηκε να υποκύψει στην παράλογή απαίτηση του ΦΟΡΕΑ να τροποποιηθούν οι όροι της σύμβασης χρησιδανείου με το οποίο ο Ε.Ο.Σ. είχε παραχωρήσει ολόκληρη την εγκατάσταση 40 στρεμμάτων του Χιονοδρομικού Κέντρου του Λαϊλια ( το οποίο φυσικά αποτελεί ιδιοκτησία του Ε.Ο.Σ.) στον ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ για χρήση.

Ο ΦΟΡΕΑΣ απαιτούσε να περιορισθεί το δικαίωμα χρήσης του Χιονοδρομικού Κέντρου από του αθλητές του Ε.Ο.Σ. υπέρ των επισκεπτών του ΛΑΪΛΙΑ. Δηλαδή ζητούσαν εν ολίγοις την αποπομπή του ιδιοκτήτη Ε.Ο.Σ. από το χιονοδρομικό κέντρο!!!

"Σηκώθηκαν τ' αγγούρια να γ@μήσουν τον μανάβη" δηλαδή όπως θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη  και όπως ήταν φυσικό ο Ε.Ο.Σ. κατήγγειλε την σύμβαση χρησιδανείου και πέταξε σαν στημένη λεμονόκουπα τον ΦΟΡΕΑ  εξω από το Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαϊλια, οπότε ο Γιωργάκης ο Ρουφ έμεινε "ξέμπαρκος", χωρίς αντικείμενο.

Αυτά τα τσογλάνια του Ε.Ο.Σ. , δεν εχουν τον θεό τους,  έβαλαν φρένο στον Γιωργάκη , διέκοψαν το όραμα της ανάπτυξης του βουνού και εισέπραξαν την οργισμένη του αντίδραση, οπότε αρχίζουν τα ευτράπελα και οι φαιδρότητες.

Προσφεύγει ο ΦΟΡΕΑΣ στην δικαιοσύνη και ζητά να αναγνωρισθεί άκυρη και καταχρηστική η καταγγελία της σύμβασης χρησιδανείου από τον Ε.Ο.Σ., ενώ παράλληλα ζητά και αποζημίωση 800.000 ευρώ  !!! για "διαφυγόντα κέρδη"

Ναι Αγαπητοί μου  Σερραίοι, σωστά διαβάσατε, 800.000 ευρώ αποζημίωση για ανύπαρκτα διαφυγοντα κέρδη ζήτησε ο "Γιωργάκης ο Ρουφ" όμως όταν ήρθε η ώρα της δίκης και χρειαζότανε 6.000 ευρώ περίπου μόνο για δικαστικό ένσημο προκειμένου να επιδικαστεί η απαίτηση αυτή ο δικομανής Πρόεδρος του ΦΟΡΕΑ έκανε την μεγάλη κωλοτούμπα από τα 800.000 ευρώ περιορίστηκε στις 20.000 ευρώ !!!

Υδράργυρος δηλαδή τα διαφυγόντα κέρδη του ΦΟΡΕΑ


Ομως  Γιωργάκη μου , "ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη. Για ποια διαφυγόντα κέρδη μιλάς; Είχε πότε κέρδη ο Φορέας  από το 2009 που λειτούργησε; Διάβασες ποτε κανέναν Ισιολογισμό του ΦΟΡΕΑ; Αλλά πως να διαβάσεις θα μου πείς  αφου σαν Πρόεδρος έχεις δύο χρόνια να συντάξεις Ισολογισμό.

Και με ποια λογική ζήτησες 800.000 ευρώ διαφυγόντα κέρδη Γιωργάκη όταν το 2009 στην πρώτη χρήση ο ΦΟΡΕΑΣ ειχε ζημίες 19.898,62 ευρώ και την δεύτερη το 2010 οι ζημίες ήταν 59.427,53 ευρώ, ενώ τώρα υπολειτουργεί παράνομα χωρίς τα ανάλογα ίδια κεφάλαια και με τρεις αποτυχημένες απόπειρες αυξήσεως μετοχικού κεφαλαίου ;

Τι θα πας να κάνεις μεθαύριο στο δικαστήριο; Να δείξεις το μπόϊ σου ;

9 σχόλια:

  1. Τι έκανε πάλι ο ανόητος;
    Νέα καταγγελία , ανακάλυψε πάλι καμιά συνομωσία κατά της μπουφόπετρας; Σε κάποιους έταξε οτι θα τους πληρώσει όταν ενταχθεί σε πρόγραμμα ο Φορεας .
    Μην τον πειράζετε ρε παιδιά και πάλι αρχίσει να βγαίνει στα κανάλια και μας τα πρήζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ανθρωπος ηθελε να γινει ο αρχοντας του βουνου με το ετσι θελω στα γεραματα. Αντι αυτου εγινε ο αρχοντας της καταγγελιας αφου εχει καταγγελει σε ολεστις υπηρεσιες της χωρας το καταφυγιο , το σαλε ,το μπαρακι στην πιστα , με σκοπο να μην λειτουργησουν για να βγαλει το αχτι του .
    Ιακχε λυπησου τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΙΖ:ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΩΜΕΝΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΣΕ ΓΚΑΡΣΩΝΙΕΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ?Ο ΕΥΡΩΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΧΘΕΣ? ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΕΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ!!!

      Διαγραφή
  4. Ιακχε επειδη νομιζω εισαι υπερβολικος ..Μηπως εχεις αποδειξεις οτι ζητησε 800000 ευρω?
    Εαν ειναι αληθεια μιλαμε για ΤΡΕΛΛΟ Ποιος μπορει να υποστηριζει αυτη την πολιτικη?και για πιο σκοπο ρε παιδια ?Οι δημοσιογραφοι δεν μπορουν να τον ρωτησουν πια ειναι αυτα τα διαφυγοντα κερδη ?ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΕΡΡΕΙΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο οτι πληροφορηθηκα εστειλε τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΣΧΑΛΗ (αυτος ειναι ο ΑΒΕΡΕΛ απο τους ΝΤΑΛΤΟΝ)στον Μεγκλα να του ζητησει να βαλει λεφτα στον φορεα για αυξηση μετοχικου κεφαλαιο επειδη θεωρει οτι απο εκει ειναι πιο ευκολη η χρηματοδοτηση.

    Και επειδη μιλησαμε για ΝΤΑΛΤΟΝ εχουμε τις εξεις ομοιοτητες:
    ΤΖΟΕ ΝΤΑΛΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ
    ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΝΤΑΛΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ
    ΤΖΑΚ ΝΤΑΛΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ
    ΑΒΕΡΕΛ ΝΤΑΛΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΜΑΡΕΛΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ... ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. xaxaxaxaxa
      καλόόό
      βρες κ τι σχέση τους με τον "πορφυρογεννητο"...

      Διαγραφή
  6. ΠΩΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ;ΧΩΡΙΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ;ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ; ΙΑΚΧΕ , Η ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ