Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

EK TΩΝ ΕΣΩ ΕΚΤΕΘΗΚΕ Ο MOUSTAFA

ΣΤΑ 980 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ 
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ 


Μετά από μια άψογη διαδικασία δημοπρατήθηκε  ... και υπό το "άγρυπνο μάτι" του Ιακχου ...  

 o iakxos: ΓΙΑ ΝΕΑ "ΑΛΗΤΕΙΑ" ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΜUSTAFA ;: ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ "ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ"  Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ  ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ...

 ... το ενοίκιο της καφετέριας δίπλα στο Κολυμβητήριο στην οποία εμφανίστηκαν τρεις ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι με συνεχείς προσφορές των πέντε και δέκα ευρώ πάνω από τελευταίο πλειοδότη ανέβασαν το τίμημα στα 980 ευρώ τον μήνα. Ευτυχώς που το συγκεκριμένο ακίνητο ήταν στην αρμοδιότητα του πρώην Αθλητικού Οργανισμού και δεν είχαμε τα ευτράπελα που συνέβησαν στο Αναψυκτήριο του ΑϊΓιάννη με ενοίκιο 1.200 ευρώ τον χρόνο, στο Τουριστικό Περίπτερο με ενοίκιο 500 ευρώ τον μήνα  και στο Φουαγέ του ΔΗΠΕΘΕ με 200 ευρώ τον μήνα, χωρίς να πληρώνει κοινόχρηστα, ΔΕΗ, θέρμανση και δημοτικούς φόρους .

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Μαργαρίτης Χ#Μαργαρίτης και η διοίκησή του λειτούργησαν υποδειγματικά και έσωσαν την διάτρητη αξιοπρέπεια της Δημοτικής Αρχής. 

Επ' ευκαιρία θα ήθελα να τονίσω ότι ο εν λόγω Οργανισμός είναι ο μοναδικός της Δημοτικής Αρχής  των Μουσταφάδων που και υπό την Προεδρία Δούκα και την σημερινή του Χ#Μαργαρίτη λειτουργεί με θετικό πρόσημο , άψογα θα έλεγα και απολαμβάνει της εκτίμησης των Σερραίων Δημοτών.

Μάλιστα και με την συμμετοχή  του Δημήτρη Μελίτου, στο ΔΣ του Οργανισμού  "κόπηκε και ο βήχας" του έκπτωτου πλέον λαλίστατου Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ του Περούκα ...


1 σχόλιο:

  1. Ε!!!!!!
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
    ΤΟΤΕ
    ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ!!!!!!!!
    ΠΕΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ""ΓΟΥΚΟ"" ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ