Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ ...

"ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ" ... ΕΝΩ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ


  Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και από τους βασικούς μετόχους της Συνεταιριστικής ο βουλευτής της ΝΔ από την Κάτω Τζουμαγιά, ο γόνος Μακεδονομάχων δεν τόλμησε να εμφανιστεί στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας την Τετάρτη 26-6-2013.

Και αυτή είναι η τραγική οικονομική κατάσταση της Τραπεζας :

Mε κέρδη 78.722,58 ευρώ το 2011 και ζημίες 214.016,73 το 2012 περισσότερο ένα συνοικιακό Σούπερ Μάρκετ των Αθηνών θυμίζει ο Ισολογισμός παρά Τράπεζα ... και όπως διαβάζετε μέρισμα για τους συναιτέρους και το 2011 και το 2012 , "μηδέν εις το ποιλίκιον"

Επι πλέον ουδεμία ανακοίνωση έγινε στην Γενική Συνέλευση προς τους συνεταίρους για ποιον λόγο η Εισαγγελία Σερρών ασχολείται με τον τρόπο διαχείρισης της Τραπέζας  

Με αυτά τα δεδομένα μονο τυχαία δεν ήταν η απουσία του Γιατροτραπεζίτη από την Γενική Συνέλευση της Τράπεζας


5 σχόλια:

  1. Τον Υπουργό δημόσιων έργων κ. Χρυσοχοϊδη ( ή αλλιώς τον κ. ''δεν διάβασα το μνημόνιο'') που τον χρεώνουν στους Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ , ποιος τον έβαλε στην κυβέρνηση ? Ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΙΑΚΧΕ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΒΛΑΧΒΕΗΣ .
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ? ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ?
    ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ....

      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ ( ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ)" ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΑΪΙΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ...

      Ο ΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΛΑΧΜΠΕΗ , ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ DELIVERY BOYS

      Διαγραφή
  3. Βρήκα αυτο το άρθρο στο διαδίκτυο :Ο Πρόεδρος δεν θέλει να βγαίνουν στην φόρα οι βρωμιές τους λόγω φιλίας με τον Νότη Καφεστιδη γαμπρό του Ηρακλή Μπακάλη και τωρινό Α΄Αντιπρόεδρο της Τράπεζας, όσο για τα σημερινά πράγματα στην Τραπεζα πάλι λίγοι τρώνε και δουλεύουν με την Τραπεζα όπως ο γεμάτος χρέη Γαλάνης, κουμπάρος του Καφεστιδη που τον έχουν μέσα στην λίστα των μεγαλοοφειλετών της Εφορίας και όλοι οι εργολάβοι που στις εκλογές έκαναν πολιορκία στο Ελπίδα RESORT λόγω συμφερόντων.

    O Πρόεδρος Χατζηηλιαδης είναι κουμπάροι με τον Γιώργο Ψαρογιάννη ο οποίος κατά την μεταγραφή του στην Συναιτεριστική Τραπεζα απαίτησε να φέρει μαζί του την Κόρη του Πήλινα Ψαρογιαννη και την ROTARY Μαρία Σαμαρά, (είναι και νονός των παιδιών της). Φορτωμένος πλέον με τα οικονομικά προβλήματα της παραπαίουσας Ασφαλτικής ΑΕ Χατζηηλιάδης υποσχέθηκε κατά τον προεκλογικό αγώνα του Ιουνίου πολλά πράγματα στους εργολάβους. Γκότσης ο πρόεδρος τον εργολάβων μαζί με τον προβληματικό αδερφό του με το ξυρισμένο το κεφάλι έταζαν βοήθεια στους εργολάβους Άμα ψηφήσουν Χατζηηλιαδη-Καφεστίδη ο οποιος τον έχει κουμπάρο τον Φούρναρη Χρήστο έλεγε ότι θα βοηθήσει με δάνεια με 1% επιτόκιο όπως πήρε και ο ίδιος για την πάρτη του και έταζαν πρόσληψης νέων κοριτσιών το οποίο είναι το αγαπημένο χόμπι του Προέδρου (είδατε την γραμματέα διοίκησης την οποία προσέλαβε η οποία είναι 22 χρονών ξανθιά με γαλανά ματιά) αντί να στελεχώνει την Τραπεζα με έμπειρα στελέχη μαζί με τον Πουρνάρη ξεπληρώνουν τους φίλους ψηφοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΛΑΧΒΕΗΣ-- ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΠΑΝΤΩΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ