Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΥΠΟΘΕΣΗ "Τ.Α.Μ.Ε.Σ" : ΧΡΥΣΑΦΗΣ ή ΔΡΟΓΑΛΑΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ; ;

ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ ...
 


Σε λαθος κατεύθυνση ψάχνεις φίλε! Ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την φοροδιαφυγή όπως λες είναι ο πρώην χρηματοδότης σου και πρώην εγκέφαλος του μπλοκ σου τότε, ο Αλέξανδρος Χρυσάφης.
Αυτός ίδρυσε τότε το ΤΑΜΕΣ και τοποθέτησε εκει τον συγκεκριμένο υπάλληλο. Ποιον να ψήφισαν άραγε για βουλευτή οι κατασκηνωτές τότε?
Ποιος τους έστελνε πελάτες κάθε χρόνο και μεγάλο αριθμό? Και τι πελάτες! Αφορολόγητους.
Ποιον να είχαν αραγε λογιστή οι κατασκηνωτες?
Γι'αυτο σου λέω ψάχνεις σε λάθος μεριά. Ο Δρογαλάς έτσι το βρήκε έτσι το συνέχισε το σύστημα και τότε που τα ειχαν καλά του είπε ο Αλέκος : "Ολα καλά. Όλα τζαμένια ...
Κατάλαβες λοιπόν φίλε μου γιατί την πνίγει ο Χρηστάκος σου? Είναι ποτέ δυνατόν "να δώσει έτσι στεγνά" τον Μέντορα του αρχικά και τον άνθρωπο που τον προετοίμασε για το ΕΒΕΣ?
Είναι  επισης ποτε δυνατον ο Χρηστάκος σου "να δώσει" τον σημερινό αντιπρόεδρό του? Τον Δημήτρη Γιαννακη?
Ο οποίος ήταν και τότε είναι και τώρα πρόεδρος στο ΤΑΜΕΣς? και αποκλειστικά ο νούμερο δυο μετα τον Χρυσάφη υπεύθυνος?
Αν υπηρχε κατι μεμπτό για Δρογαλά τι λες δεν θα το ξέσκιζε ο Χρηστάκος σου? Και μια και τον στήριξες οπως λες τον Χρησατάκο  θα τον ξεφωνήσεις που καλύπτει τους Χρυσάφη-Γιαννάκη Δημήτριο ?

"Πρωην Επιμελητηριακός"

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΡΗ ΕΓΙΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕΓΚΛΑ.ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ.ΚΑΙ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΓΟΥΝΑ(ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ?)ΕΧΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΕΓΚΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΡΩΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΣΥ ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕΣ?ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΙΔΙ ΜΟΝΟ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΗΔΕΝ.ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΩΣ ΜΑ...ΚΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.ΒΑΡΙΑ Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ ΚΥΡΙΕ ΜΕΓΚΛΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ