Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΠΟΙΟΝ ;

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΟΓΈΝΝΗΤΟ
 
Ένα χρόνο μετά το άρθρο του Κώστα Καραμανλή στην ΄΄ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ¨¨ εξακολουθεί να  είναι επίκαιρο!!!

Του Κώστα Αχ. Καραμανλή

 
Πριν από τριάντα τρία ακριβώς χρόνια, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραφε την ένταξη της Ελλάδας στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η ένταξη ήταν το κινητήριο όραμα για τον Καραμανλή από την πρώτη πρωθυπουργία του και πως αυτή αποτέλεσε το κορυφαίο επίτευγμά του και της Ελλάδας μεταπολεμικά.

Η γενιά μου μεγάλωσε μέσα στην Ευρώπη θεωρώντας τη δεδομένη και αποκομίζοντας πλείστα όσα οφέλη από τη συμμετοχή μας στον πυρήνα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Διευρύνθηκαν οι ορίζοντες και το πεδίο δράσης μας, εκσυγχρονίστηκαν οι υποδομές και οι συμπεριφορές μας, εμπεδώθηκε η δημοκρατία και η εθνική ασφάλεια. Χάρη στην ένταξη, είμαστε η πιο κοσμοπολίτικη γενιά που γνώρισε η Ελλάδα, με προσόντα και δυνατότητες που μπορούν να εξασφαλίσουν την ευημερία της.
Η Ελλάδα άφησε πίσω της τα προβλήματα των πτωχών και απόκτησε τα προβλήματα των πλουσίων όπως είναι, κατεξοχήν, το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης. Αντί να μεταναστεύουμε, γίναμε, για πρώτη φορά στη μακραίωνη Ιστορία μας, χώρα έλξης ξένων μεταναστών.


Πορφυρογέννητε , δεν νομίζω ότι αυτό το άρθρο σου θα ήθελες να του θυμάσαι ... αλλά κάποιοι άλλοι φρόντισαν να μας το θυμίσουν ...

Tώρα επί της ουσίας,"στραβός δεν είν' ο γυαλός, στραβά εσύ αρμενίζεις ..." θα σου έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη,  καθόσον χάριν της Ευρωπαϊκης ολοκλήρωσης αποδομήθηκε η δημοκρατία  στην χώρα και εκχωρήθηκε η εθνική κυριαρχία  λόγω των Μνημονίων στους τοκογλύφους Δανειστές μας, ενώ τα στίφη των λαθροεποίκων που εισβάλλουν παράνομα και ενεξέλεγκτα  στην χώρα μας κατάργησαν κάθε έννοια ασφάλειας , κοινωνικής και εθνικής.

Όσο για την άποψή σου ότι ανήκεις στην πιο κοσμοπολίτικη γενιά που γνώρισε η Ελλάδα με προσόντα και δυνατότητες να εξασφαλίσουν την ευημερία, δείχνει ότι "απείχες παρασσάγγας της πραγματικότητας"  όταν την εξέφρασες πριν ενα χρόνο  δίοτι δεν μπορεί να καλείσαι κοσμοπολίτης όταν με πανεπιστημιακά πτυχία και doctora διεκδικείς μισθούς 490 ευρώ σήμερα στο Ελλαδιστάν και προφανώς να μην σε έχουν πληροφορήσει οι συνεργάτες σου, οτι πάνω από 6.000 συνδημότες μας και εν δυνάμει ψηφοφόροι σου συνωνστίζονται και έχουν  υποβάλει αιτήσεις απασχόλησης στο υπό ίδρυση πολυκατάστημα JUMBO με αμοιβή τετράωρης απασχόλησης 190 ευρώ τον μήνα, όσα δίνει δηλαδή  ένας κοσμοπολίτης "για μπουρμπουαρ" στον μετερ ενός καλού εστιατορίου σε ένα γεύμα εργασίας.

Τέλος άποτελεί μεγάλο ατόπημα, η άποψή σου οτι ως Ελληνες "αποκτήσαμε τα προβλήματα των πλουσίων" καθόσον "δεν μεταναστεύουμε αλλά έγινε η χώρα μας αγαπημένος προορισμος μεταναστών"


Αγαπητέ μου Πορφυρογέννητε, "καλα τα είπες" για το κοινό σου μόνο που η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική ... η Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση αναγκάζει "τα μυαλά" της Ελλάδος να μεταναστεύουν στο εξωτερικό με αποτέλεσμα η χώρα να αιμοραγεί ενώ τα παιδιά της παράγουν και εργάζονται για την ευημερία ξένων κοινωνιών, ενώ στην χώρα μας στιβάζονται τα ρημάδια και οι υπάνθρωποι της Ασίας και της Αφρικής, τα υποχείρια της παγκοσμιοποίησης που το σημερινό πολιτικό σύστημα προσπαθεί να μας επιβάλει με την ψήφιση  "αντιρατσιστικών νόμων-εκτρωμάτων"

Ελπίζω να έγινα κατανοητός ... γιατί κάποιοι , "οι γνωστοί άγνωστοι" θέλησαν να μας θυμίσουν πόσο επίκαιρο είναι σήμερα το προ ενος χρόνου άρθρο σου στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

2 σχόλια:

  1. ρε ΙΑΚΧΕ . Τι είναι αυτά που γράφει το blog της φυλής των Τσάτσων ; γιατί αιφνιδιάστηκε το Σιδ/στρο από την επίσκεψη ενός ξένου νεαρού που φέρει το επώνυμο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και ακόμη δεν μπορουν να συνέλθουν ; τι είδους καλές κουβέντες είπαν γι΄αυτόν ; ποιός είναι ; τι είναι αυτός ; από που μας ήρθε ; ποιά η προσφορά του ; τι σχολίασε ο κόσμος του Σιδ/στρου ; εαν είναι όμορφος ; εαν είναι ψηλός ή κοντός; εαν έχει σπυράκια ή όχι; αν είναι ευγενικός ή αγενής σαν τον πατέρα του ; αν είναι χονδρός ή αδύνατος ; Μήπως πρέπει και γω να αισθάνομαι και να νομίζω ότι είμαι κάποιος επειδή συμπτωματικά φέρω βαρύ επώνυμο ; το επώνυμό μου είναι ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ( σύντομα θα αφαιρέσω το Ω με δήλωσή μου στο Ληξηαρχείο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. iakxe, ΤI ΓΙΝΕΤAI ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ "ΚΟΝΤΟ" ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΓΈΝΝΗΤΟΥ ?
    ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ Κ.ΑΓΓΕΛΙΔΗ; ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ "ΕΞΩΣΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ !!!
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ....
    http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%924%CE%9C9%CE%A910-%CE%94%CE%99%CE%92

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ !

    ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

    ....ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ