Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ "ΦΑΛΑΓΓΙ" Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" !!!

Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ




TaXalia (Macedonia): Τους έχει πάρει «φαλάγκι» η Χρυσή Αυγή!: Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή πλέον, σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse. Από τη στιγμή που μπήκε στη βουλή ο λαϊκός ...

Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή πλέον, σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse. Από τη στιγμή που μπήκε στη βουλή ο λαϊκός σύνδεσμος καταγράφει συνεχώς άνοδο με αποτέλεσμα αυτό να προκαλεί ανησυχία και εκνευρισμό σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα που συμμετέχουν στην ελληνική βουλή...

Τα επί χρόνια κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου δείχνουν να αντιμετωπίζουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση καθώς έχουν απέναντί τους ένα κόμμα φανερά αντισυστημικό που τους χαλάει την μπουγάδα, το οποίο παρόλο που έχει ακραίες αντιλήψεις σε πολλά θέματα συνεχίζει να ανεβαίνει ολοταχώς.

 Γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή;

Δυο και πολύ απλές είναι οι απαντήσεις:

Α) Γιατί δεν λειτουργεί πουθενά ο κρατικός μηχανισμός με αποτέλεσμα να έχει καταλυθεί το κράτος δικαίου (αποτέλεσμα πολύχρονων προσπαθειών από τα κόμματα)

Β) Γιατί τα υπόλοιπα κόμματα συνεχίζουν να κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα τον ελληνικό λαό αφού ουσιαστικά συνεχίζουν να κοιτάνε τη βόλεψη τη δική τους και των πιστών τους αδιαφορώντας ουσιαστικά για τον ελληνικό λαό.

Η πάγια απαίτηση της Χρυσής Αυγής για διακοπή της χρηματοδότησης των κομμάτων τη στιγμή που μεγάλος μέρος της ελληνικής κοινωνίας βρίσκεται σε εξαθλίωση, το αντιρατσιστικό για τους Έλληνες τη στιγμή που γίνονται καθημερινά πλέον εγκλήματα από λαθρομετανάστες και οι διανομές τροφίμων τις οποίες προσπάθησαν να απαγορεύσουν συγκεκριμένοι ψευτοπροοδευτικοί, είναι μερικά από τα γεγονότα που σίγουρα της έδωσαν σημαντική ώθηση.

Το κυριότερο όλων φυσικά είναι ότι η Χρυσή Αυγή έχει αυτή την άνοδο χωρίς να έχει αποκρύψει τίποτα σχετικά με τα πιστεύω της και την ιδεολογία της. Είμαστε αυτοί, σκεφτόμαστε αυτά αν θέλετε μας ψηφίζετε. Άπλα και καθαρά!

Γεγονός το οποίο φανερώνει την αηδία του ελληνικού λαού προς τα υπόλοιπα κόμματα που δεν προσέφεραν τίποτε όλα αυτά τα χρόνια με την ανούσια και άχρηστη παρουσία τους και σε αυτά που κυβέρνησαν και κυβερνούν και ασκούν τα πάντα επιλεκτικά. Επιλεκτική δικαιοσύνη, επιλεκτική αξιοκρατία, επιλεκτική ισότητα, επιλεκτική ελευθερία, επιλεκτικές διευκολύνσεις…

Ο λαός βαρέθηκε την αλητεία, τα ψέματα, την υποκρίσια, την ανικανότητα! Τόσο απλά! Όσο λοιπόν συνεχίζουν να αναλώνονται σε μικροκομματικά παιχνίδια και όσο προσπαθούν με ανόητα επιχειρήματα και προβοκάτσιες να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή, τόσο αυτή και θα ανεβαίνει!

Όσο προσπαθούν να διαμορφώσουν συγκεκριμένες απόψεις στην προσπάθεια τους να χτυπήσουν τη Χρυσή Αυγή μέσα από το διαβρωμένο σύστημα των ΜΜΕ, τόσο η Χρυσή Αυγή θα ανεβαίνει

13 σχόλια:

  1. Η Χ.Α. ανεβαίνει γιατί την αβαντάρει ο Σαμαράς . Έχει υιοθετήσει πλήρως μια ακροδεξιά ατζέντα και το μόνο που του μένει είναι να συνεργαστεί και επίσημα μετά τις βουλευτικές εκλογές με τη Χ.Α..
    Η μόνη απάντηση σ΄αυτό είναι στις βουλευτικές εκλογές (όποτε και αν γίνουν αυτές και ελπίζω να είναι σύντομα ) να αναδειχθεί αυτοδύναμος ο Ελληνικός λαός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΣ 12 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΥΕΝΕΔ . ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 5 ΥΕΝΕΔ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ .
    ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ .

    Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΗ ΔΕΠΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ .

    ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Σαλαγκούδη πήρε μετάταξη στο MEGA ?

      Διαγραφή
    2. ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΔΙΩΞΟΥΜΕ .

      Διαγραφή
    3. Όσα δεν μπορούσε ο Κεδίκογλου να πει για το κλείσιμο της ΕΡΤ , έβαλαν τον Μιχαλολιάκο να τα πει .
      Ήρθε η ώρα να διώξουμε τα φασισταριά που μας κυβερνούν .
      Υ.Γ. Είναι η δεύτερη φορά στη χώρα μας που κλείνουν πομποί ενημέρωσης . Η πρώτη ήταν 17 / 04 /1941 , όταν έμπαιναν οι Γερμανοί στην Αθήνα .

      Διαγραφή
  3. Που είσαι Στρατηγέ Ντερτιλή , τα τέκνα σου σε έχουν ξεπεράσει ! Τώρα μπουκάρουν και σε ζωντανή σύνδεση στην ΕΡΤ , όχι εσύ που το έκανες στα κρυφά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΡΤ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν παίζουμε με τη σταθερότητα της κυβέρνησης και τη σωτηρία της χώρας .
    Διαφωνούμε με την απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ αλλά στηρίζουμε την κυβέρνηση .

    Κουνέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΠΟΤΕΣ .

      Διαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ .

    ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΔΙΟΡΙΣΤΕ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ . ΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 4 - 2 - 1 ( δηλαδή 4 ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ , 2 ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ 1 ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ) ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΤ .
      Ο ΜΟΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .

      Διαγραφή
  7. Βενιζέλος - Κουβέλης γνωρίζανε για το κλείσιμο της ΕΡΤ .
    Τελικά έχει δίκιο ο φίλος που λέει πως οι χειρότεροι είναι οι κοπριές του Κουβέλη !
    υ.γ.η χρυσή αυγή συμφωνεί με την απόφαση και τη στηρίζει . Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ , ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΚΑΠΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ