Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΝΕΣΤΟΡΑΚΙ ...


ΔήλωσηΥποψηφιότητας

«Δηλώνω ότι τίθεμαι επικεφαλής υπερκομματικής κίνησης πολιτών για την διεκδίκηση του αξιώματος του Δημάρχου του Καλλικρατικού Δήμου Σιντικής. 

Σ΄ αυτό τον αγώνα δεν συμμετέχω για να εκπληρώσω προσωπικές φιλοδοξίες. 

Συμμετέχω, για να συνθέσω υγιείς παραγωγικές δυνάμεις, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση του Δήμου μας , που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.

Υπόσχομαι να αποκαταστήσω την χαμένη αξιοπιστία του Δήμου Σιντικής και να ξαναζωντανέψω το όραμα όλων όσων επιθυμούν το Δήμο μας , πρωταγωνιστή ».

Προς το παρόν δεν θα σχολιάσω ...

9 σχόλια:

  1. ΡΕ ΣΥ ΝΙΚΟΛΑΚΙ
    ΧΟΥΛΙΑΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΝΕΓΙΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΑ?
    ΡΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.Ε ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδα στους τίτλους του δελτίου ειδήσεων του ΝΤV ότι ανέθεσε στον Μπαντοτάκη τη Γενική Διεύθυνση του ΝΤV.
    Αλήθεια είναι ή πλάκα μας κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΟΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΙ. ΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ! ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ...ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝ ΑΔΕΛΤΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΩ ΣΕ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΡΟΗ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΡΕΣ ΑΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΜΠΑΝΤΟΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλεσ οι φιλοδοξιεσ αλλα πρεπει να καταλαβουν εκει στο ntv οτι καποια στιγμη πρεπει να σταματησουν να ονειρευονται τον ουρανο με τα αστρα ποιος μπατοτακης?ουτε ο θεος δεν τους σωζει εκει μεσα αν δεν αποβαλλουν την προχειροτητα που τους διακρινει. πως θα πανε μπροστα το καναλι τους?δηλαδη ποιο καναλι τους ενα δελτιο εχουν ολο και ολο και με αυτο πορευονται........η πλακα ειναι το καινουριο τρειλερ(ο θεος να το κανει) για το δελτιο τους.φτιαγμενο στο ποδι χωρις αισθητικη και αποψη σποτ που τα βλεοαμε πριν πολλα πολλα χρονια.ιδεα του μπαντοτακη και αυτη?ρε παιδια πληρωστε το προσωπικο σας πρωτα και μετα ονειρευτειτε καρεκλες,επιτυχιες και οτι αλλο σας γεμιζει.εμεις παντως εδω θα ειμαστε και θα παρακολουθουμε οτι και να γινει.αλλα ειμαστε σιγουροι οτι ολα θα πεσουν στο κενο αλλα οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.α!κυριε μπαντοτακη βαλτους λιγο μυαλο εκει στο καναλι και αν θελεις βοηθησε τους να στησουν και καποια εκπομπη που να εχει διαρκεια ενα δελτιο δεν φτιαχνει καναλι ακομη και αν προκειται για τον τηλεβοα και οταν φτιαξεις το καναλι τους βγαλε το νικολακη δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΝΟΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΧΟΧΟΛΙ Ε ΧΟΧΟΛΙ, ΔΡΟΒΑΤΖΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΕΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ? ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ? ΑΥΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΑΛΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ. ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ. ΠΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΒΑΤΖΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΣΕΠΕΛΑ ΤΟΝ "ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΙΡΩΝΨ" ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΛΆΡΧΗΣ(ΕΤΣΙ ΠΑΡΥΣΙΑΖΕΤΕ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΟΤΑΚΗ ( ΤΟΝ ΑΡΧΟΜ......ΖΟ ) ΠΟΥ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ(ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ; ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΦΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΤΣΕΠΕΛΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ! ΜΠΑΤΟΤΑΚΗ Η ΦΩΤΙΚΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΡΟΒΑ ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ NTV ΚΑΙ Ο ΔΡΟΒΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ